Hyttetur i bilder.

Den nest siste helga i mai tok Andreas og jeg oss en tur på hytta og blei der fra lørdag kveld til søndag kveld. Hytta tilhører familien til stefaren min, og de er snille nok til å la hele familien bruke den. Jeg hadde mitt første møte med hytta da jeg var seksten år, og synes at det er paradis på jord. Jeg koste meg som alltid nesten gløgg ihjel, selv om det var ei regnfull helg og vi stort sett holdt oss innendørs denne gangen her.

 

På veien opp til hytta traff vi alle disse gakk-gakkene som vagga seg over veien og ned i en dam.

Så vagga de seg opp av dammen igjen, og vi kjørte videre.

Før vi dro opp på hytta, laga vi vegetarmaki som vi tok med oss og spiste sammen med glutenfri soyasaus og wasabi. Mmm, nam! Andreas koste seg med ei flaske vin, og jeg nøyde meg som vanlig med vann. ;)

Vegetarmaki. Det er lite som kan måle seg med dette! Det blei nok til dagen etterpå også, om noen skulle lure. Jeg tror nok dette er første gangen at noen har inntatt et måltid med spisepinner på hytta. ;)

 

I den røde sofaen tilbragte jeg mange timer, med Andreas i stolen ved siden av.

Blant annet spilte vi Aurskog-Høland-spillet i mange, mange timer, og jeg tapte så det sang.

 

Kjøkkenet er herlig blått, og jeg blir glad bare av å tenke på det.

Ved kjøkkenbordet spiste vi jordbær med agavesirup blanda med kakao.

Her er spisestua hvor vi spiste maki på lørdagen. Den er så koselig!

Av alle sengene på hytta, så er det denne jeg liker best. Den ligger nemlig nærmest døra.

Sånn ser gårdstunet ut en grå og regntung dag. Vognskjulet rett fram, og utedoen og redskapsboder på rekke og rad. Om sommeren er tunet grønt, og vi har late dager i sola med grilling og kos fra morgen til kveld.

Og her er utsikten ned til vannet. Jeg var faktisk ikke nede ved vannet denne gangen, for jeg koste meg så innmari oppe på hytta at jeg ikke gadd å gå ut i ruskeværet noe mer enn nødvendig. Hihi.

Gud, jeg elsker dette stedet. La det komme flere slike helger. ♥


Har du et fristed hvor du kan dra for å senke skuldrene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Lina Litheria

07.06.2011 kl.18:39

Noe så koselig! ^-^ Og så god maten så ut *sikle*

Eldeen

07.06.2011 kl.18:45

Lina Litheria: Ja, det er helt fantastisk der oppe. :) Hehe, takk for det. Det var knallgodt. =D

Astrid

07.06.2011 kl.18:52

Åh, jeg fikk virkelig hyttefølelse av disse bildene :-) Har dessverre ikke noe slikt sted å dra til. Maten så god ut - er det komplisert?

Cathrine

07.06.2011 kl.18:58

Så deilig med hyttur. Og ikke dumt å ha med seg maki ;)

Eldeen

07.06.2011 kl.21:20

Astrid: Jeg er sjeleglad for at jeg er så heldig å få lov til å bruke dette stedet. Gjør det alt for sjelden i grunn, skulle dratt opp der mye oftere. Er bare en halvtime å kjøre hver vei også, så det er jo ikke mye planlegging som må til. :) Hehe, nei, maten ser nok mye mer avansert ut enn den er. Det er kjempelett (og kjempegodt)! Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg om det etter hvert, når jeg får ånden over meg. :)

Eldeen

07.06.2011 kl.21:22

Cathrine: Ja, hyttetur er helt supert. :) Og maki på hyttetur var en helt genial idé. Kjempekoselig, kjempegodt og så veldig enkelt å ha med seg ferdig mat! :D

annkristinsblogg

07.06.2011 kl.23:22

Her så det oselig ut da : ) Hvor er hytte forresten..? Maten ser god ut. Fikk lyst til å prøve det selv. Er det noen spessiell oppskrift eller..? Også lurte jeg på hvor man kan få tak i det Aurskog-Høland spillet som dere spilte.. Håper det er bra med dere. Klem

Eldeen

07.06.2011 kl.23:50

annkristinsblogg: Ja, det er kjempekoselig på hytta. Den ligger på Mangenskauen. :) Til maten har jeg brukt Nori (ark av tang), ris, vann med sushieddik som jeg dypper hendene i før jeg tar i risen og så har jeg fylt dem med masse godt: paprika, mango, agurk, avocado, sesamfrø, vårløk, hummus osv. Ruller dem sammen og skjærer opp i biter. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om hvordan jeg gjør det en dag jeg får tid og ork til det. :D Hehe, det spillet er eldgammelt, så det aner jeg ikke. Men det er samme opplegget som Monopol, bare med lokale steder. :) Her går det ganske bra, håper alt er bra med dere også. Bryllupet nærmer seg vel med stormskritt nå? :D Klem. :)

Anneli

20.06.2011 kl.15:36

fint der ja!

Eldeen

20.06.2011 kl.19:45

Anneli: Helt klart! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits