En effektiv og dyr lørdag.

Etter ei veldig ineffektiv uke hvor jeg har vært sløva av diverse medisiner, var jeg endelig litt mer våken og opplagt på lørdag. Godt var det, for det var mye som sto på agendaen! Jeg sto opp halv ni, spratt i dusjen, mekka frokost og niste, og så kjørte vi avgårde til Lillestrøm. Der hadde jeg en time på Specsavers halv elleve. Det var over to år siden siste sjekk, så jeg var spent på resultatet. Det viste seg at synet mitt hadde blitt bittelitt dårligere, men ikke nok til at det var noe poeng i å bytte styrke. Brillene mine kan fint brukes ei stund til, og godt er det. Da slipper jeg den utgiften.

Hittil har jeg brukt dagslinser kun innimellom, men det er så befriende å bruke linser istedenfor briller, så jeg kunne tenke meg å bruke linser oftere. Særlig nå om sommeren er det fryktelig upraktisk med briller, siden jeg gjerne vil bruke solbriller for å beskytte øynene mine når det er sol og skarpt lys. Samboeren min har slike linser som en bruker døgnet rundt, så jeg spurte om jeg kunne prøve det jeg også. Jeg fikk med meg et sett hjem, og skal prøve dem ei uke, men får ikke lov til å sove med dem før siste natta før neste kontroll. Jeg er spent på å se hvordan det går - siden jeg har fibromyalgi sliter jeg litt med tørre øyne, så det er ikke sikkert jeg kan bruke dem. Jeg krysser fingrene! 

 

Dette er den typen linser som jeg prøver ut for øyeblikket. :)Etter at jeg var ferdig hos Specsavers, gikk jeg til Change for å kjøpe meg litt nytt undertøy. Jeg har gått med utslitte, for små BHer de siste månedene, uten å ha penger til å kjøpe meg noe nytt, så jeg var veldig fornøyd da jeg kom ut med tre splitter nye BHer med perfekt passform og størrelse da jeg var ferdig. De ansatte på Change er fantastiske! Jeg håper at både ryggen og skuldrene blir litt mer fornøyde nå som de får litt bedre støttespillere i kampen mot tyngekraften! ;)

 

Jeg kjøpte en sort, en hvit og en overraskelse! :)Etter at både Andreas og jeg hadde sjekka synene våre, og jeg hadde fått meg nytt undertøy, dro vi til Jysk og svei av noen kroner på rullgardiner, persienner og sengetøy. Alt var sårt tiltrengt, så det var godt å få det unnagjort. Vi putta alt i bilen, kjørte avgårde til Metro, hvor vi blant annet kjøpte oss nye joggesko og litt sommertøy til min kjære. Det var en himmelsk følelse å endelig få bytta ut fjorårets tynnslitte modell med årets. På Super-G har de en svensk selger i skoavdelingen som er superflink - han finner akkurat det som passer! Jeg endte opp med samme modell i år som i fjor: Asics Gel-Kayano. :) Perfekte for meg som overpronerer litt.

 

Nytt sengetøy! =DMed våre splitter nye joggesko på føttene, og en betydelig slankere bankkonto, føyk vi avgårde til IKEA. Der kjøpte vi oss noen nye kjeler. Jeg skulle gjerne hatt de dyre, fancy kjelene fra Jernia, men økonomien tilsier at jeg ikke har råd, og kjelene hjemme tilsa at jeg ikke hadde tid til å vente til jeg fikk spart opp penger lenger. Så da måtte jeg bare bite i det sure eplet og kjøpe meg noen billigkjeler fra IKEA, og håpe på at de gjør jobben inntil jeg blir rik og kan kjøpe drømmekjelene. I tillegg fikk vi kjøpt oss gardinstang og gardiner til soverommet, så nå blir det nok litt koseligere der inne. :)

 

Mine fine, nye joggesko. Eller, løpesko er det vel egentlig.Etter IKEA-turen skulle vi egentlig ha rukket en tur innom ICA også, men det må vi spare til en annen gang. Klokka var allerede over fire, og da var alle butikkene stengt på grunn av pinsehelga. Heldigvis hadde vi mat i huset, så det var ikke noen hast med det vi skulle ha uansett.

Vi var hjemme igjen rundt halv seks, og jeg var så sliten at jeg gikk rett i seng og sov fra seks til elleve. Da sto jeg opp og fikk meg litt mat av samboeren min og så litt på TV, før jeg gikk og la meg igjen og sov i åtte timer til. Var temmelig sliten dagen etter, men det var faktisk ikke så ille som jeg hadde venta. :)

♥

Hadde dere en fin pinsehelg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Selveste majmaj

16.06.2011 kl.21:05

Elsker ascics, det er de neste joggeskoene jeg kjøper!

Eldeen

17.06.2011 kl.11:41

Selveste majmaj: Samme her! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits