Feriemodus! =)

Jeg er i feriemodus for tida, og det går hardt utover bloggen. Min kjære har sommerferie fra jobben, og jeg bruker all min tid og energi på å være sammen med han, så når kvelden kommer er jeg så skutt at jeg ikke orker noen verdens ting og bare stuper rett i seng. Dere må nok bare smøre dere med litt tålmodighet ei stund framover. ;)

I forrige uke var vi i Vestfold fra mandag til lørdag. Vi sov hos faren til Andreas og dem i Re fra mandag til torsdag. På mandagen var vi først i Sandefjord og besøkte Marthe, og så besøkte vi lillebror-Geir Olav. På tirsdag tilbragte jeg hele dagen sammen med søte Anette og tøffe baby-Simon, mens Andreas farta rundt og traff noen kamerater. På onsdag skulle jeg egentlig ha møtt noen aldeles skjønne skapninger i Sandefjord igjen, men den ene skjønne skapningen blei syk, og jeg var så utslitt at jeg tilbrakte mesteparten av dagen i senga.

På torsdag var det fart og moro igjen - da var vi først og besøkte ei annen søt Anette og hadde det så koselig som det går an, og så dro vi til Tolvsrød og sov hos mora til Andreas og dem til lørdagen. På fredagen var vi i Tønsberg og lekte med Ida, og så var det pizza med halve slekta til Andreas på kvelden. Sammen med Ida blei forøvrig de (så og si) eneste bildene på hele turen tatt også. Vi er elendige på å huske å ta bilder når gjør hyggelige ting - vi kommer alltid på det etterpå når det er for seint. (Det var veldig hyggelig å være sammen med Ida altså, men av en eller annen grunn kom vi på det denne gangen.)

 

Andreas og Ida. :)

 

På lørdagen pakka vi sakene våre og dro hjem igjen, og selv om det var utrolig deilig å komme seg bort en tur og treffe kjente og kjære, så var det vanvittig deilig å komme hjem igjen til senga si også. Edward-Sokrates hadde bestemt seg for å ta seg en liten ferie mens vi var borte, så stakkars kattepasser-mamma hadde ikke sett han hele uka, og jeg var en trist og bekymra kattematmor i nesten tre døgn før han kom tuslende hjem igjen. Like hel og fin, bare litt slankere (og det hadde han ikke vondt av) og litt ekstra kosesyk (det hadde ikke jeg vondt av).

Ferie er forøvrig noe av det aller mest slitsomme som finnes. Jeg er nesten døden nær av utmattelse, men jeg koser meg allikevel. Det er deilig å ha ekstra tid sammen med min kjære, og jeg prøver å hvile når jeg får mulighet, så hittil har det stort sett gått ganske bra. Om tid og energi tillatter det: Fortsettelse følger! ;)

 


Jeg og Ida. Legg merke til at jeg har klippet av meg nesten alt håret! :)

♥

God sommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Tante Jul

07.07.2011 kl.06:04

Hihi, det første jeg tenkte da jeg så bildet av deg var "Næ, hun har jo klippet av seg nesten alt håret!" Det var fint, synes jeg :)

Og jeg tror nok at vi kan holde ut, når grunnen til at vi ikke hører fra deg er at du har det bra!

Hobbyanette

07.07.2011 kl.10:16

Så fin du var på håret :D Passa bra til deg :) Ta det med ro, ikke bare du som er sliten under og etter ferie altså :p Vi slokna tidlig begge nettene under ferien, og tror ikke vi flytta på oss en milimeter noen av oss :p Til og med i natt var det slik, selv om vi kom hjem i går, så det tar på å oppleve masse :D :p

Mari - mammaen til Kasper <3

07.07.2011 kl.11:35

Høres ut som dere har kost dere masse da! :)

Marthe

07.07.2011 kl.22:14

Var kjempe koselig å ha dere på besøk, fikk meg mer enn bare en god latter i løpet av timene vi var sammen. Koste meg skikkelig og gleder meg til å komme på besøk og se huset osv :D

Tuva

08.07.2011 kl.22:03

God sommer og ferie snuskelusk!

Ha en alldeles fortreffelig sommer med late dager, bær på strå, sommerhatter og lange netter.

Du er en knupp!

Eldeen

19.07.2011 kl.11:50

Tante Jul: Hihi, tusen takk! Det er veldig deilig å ha kort hår, etter en periode med langt. Så mye enklere da, gitt! =) Godt at dere holder ut! Nå er jeg tilbake fra ferie, så da blir det forhåpentligvis litt mer aktivitet på bloggen framover tenker jeg, hehe. ;)

Eldeen

19.07.2011 kl.11:52

Hobbyanette: Tusen takk! Hehe, ja, ferie er slitsomt, men det gikk faktisk overraskende bra. Jeg har ikke klappa totalt sammen etter at jeg kom hjem igjen heller, så jeg er overlykkelig. Merker jo at jeg er sliten, men har ikke blitt sengeliggende, så jeg er kjempehappy. ;)

Eldeen

19.07.2011 kl.11:54

Mari - med lille Kasper i magen.: Ja, vi har kost oss kjempemasse. :) Har du en fin sommer med den store magen? :)

Eldeen

19.07.2011 kl.11:55

Marthe: Hadde det kjempekoselig hos deg også. Moro å se deg igjen! :) Ja, du får bare si ifra når du vil komme på besøk! Det blir koselig. :) Jeg er jo stort sett hjemme bestandig, så bare du sier ifra noen dager i forveien, så passer det nok så og si nesten når som helst. ;)

Eldeen

19.07.2011 kl.11:57

Tuva: Hihi, takk! Det har ikke vært så late dager hittil, men de blir nok litt latere nå som jeg er hjemme igjen. ;) Håper du har en fin sommer du også. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits