Feriemodus del 2 - veien til Eikesdalen.

Vi kom som sagt hjem fra Vestfold på lørdagen, og planen var å vaske klær og pakke om bilen og kjøre nordover til Møre og Romsdal allerede på mandagen igjen. Det var jeg derimot alt for sliten til å greie, så vi bestemte oss for å drøye det til tirsdag istedenfor, slik at vi fikk en ekstra dag på oss til alt vi skulle gjøre før vi kunne dra. På tirsdagen hadde vi egentlig tenkt å dra rundt ni, men dro ikke før rett over tolv. Noe som i grunn var helt greit, både fordi at vi da fikk en relativt rolig start på dagen, og fordi at min kjære Edward-Sokrates ikke kom hjem igjen før klokka elleve. Jeg var så sjeleglad for å se at han var like hel, så jeg priser meg lykkelig for at ting ikke gikk helt etter planen, slik at jeg fikk kost litt med babyen min før kattepasser-mamma overtok på nytt.

 

Tom Volvo stasjonsvogn klar for dyst.På tirsdag satte vi i alle fall snuta mot Møre og Romsdal, i en stappfull Volvo. Den var så full faktisk, at jeg tror nesten ikke vi hadde fått med oss et ekstra par med sko engang. Sånn går det, når en skal ha med seg klær, campingutstyr, masse gaver, fire store kasser med mat, telt, liggeunderlag, soveposer, puter, luftmadrass og så videre.

I tillegg har jeg ikke med meg mindre enn to pc'er - såpass bør det jo være. Hehe. Grunnen er ganske enkelt at jeg vil ha alle bildene og slikt over på den store som jeg bruker til daglig, mens jeg bruker den lille til å høre på Spotify i bilen når vi kjører. Vi har AUX-inngang på stereoen, så da blir det fint og flott når en kan høre hver sang bare en gang på en hel dag om en vil. Det viste seg å være flere gode grunner til å ta med den lille pc'en: Den store nekter nemlig å samarbeide med det mobile modemet mitt, så jeg kommer ikke på internett med den. Jeg skjønner ikke hva som er galt, for på den lille fungerer det utmerket! Jeg har forøvrig ikke mobilt bredbånd lenger slik jeg hadde da jeg studerte, så jeg putter bare simkortet fra mobilen min inn i modemet og bruker det. Litt kronglete, men billigere enn mobilt bredbånd og fungerer fint de få dagene jeg trenger det. :)

 

Sprekkeferdig Volvo stasjonsvogn klar til tur. Baksetet er også fullt.I alle fall, i en sprekkeferdig Volvo kjørte vi nordover, og til tross for de deprimerende værmeldingene som varsla om evinnelig regnvær, blei været bare bedre og bedre jo lengre vi kom. Mot normalen, så tok vi oss god tid og stoppa flere ganger. Istedenfor å spise nista vår i bilen, stoppa vi langs veien og nøyt det fine været mens vi spiste. Det var deilig, for da blei jeg ikke fullt så gåen i kroppen, og i tillegg var det veldig koselig å ta seg god tid.

 


Prøvde å ta bilde av oss, men fikk med skyggen av armen min. Jaja, litt av sjarmen det, er det ikke??? =P
Målet vårt var Eikesdalen, hvor vi skulle sove i telt på Eikesdal camping. For å komme dit, kjørte vi over et digert fjell, hvor det var både bratt og svingete og frittgående sauer som tusla rundt. Da vi kjørte ned på den andre sida, kjørte vi jaggu forbi ei dame som SYKLA oppover fjellet. Det var hele 10 % stigning, så den dama må ha mangla noe vitalt, og det var verken muskler eller kondis for å si det sånn. Det er noe av det villeste jeg har sett! (Så sykkeldama på fjellet, om du leser dette: Applaus til deg!)

 

 

Da vi kom ned fra fjellet, kjørte vi på smale, svingete veier gjennom vakker natur, og selv om jeg på dette tidspunktet var så sliten og hadde så vondt i kroppen at jeg normalt ville hatt lyst til å grine, så var det så fint rundt oss at det nesten tok pusten ifra meg og fikk meg til å glemme alt annet. Dette var en strekning jeg med glede kjører igjen, for her var det virkelig nydelig. I tillegg var været fantastisk, så jeg kunne ikke ha ønska meg mer.

 

 

Vi kom fram til campingen klokka ti om kvelden, og da var det innmari godt å komme seg ut av bilen. Da var det bare å hive opp teltet, spise og legge seg. Vi blåste opp vår digre, doble luftmadrass inni teltet, og jeg har aldri ligget så luksuriøst inni et telt noen gang før! Hehe. :)

 

Trøtt og usminka, klar for luftmadrass! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits