Feriemodus del 3 - Aursjøvegen.

Sist onsdag våkna vi tidlig på morgenen, spiste, ordna oss og pakka inn i bilen igjen. Vi skulle nemlig kjøre Aursjøveien!

 

På veien dit, møtte vi noen søte kuer.

 


... og noen søte sauer.
Har du høydeskrekk sånn som jeg, betaler du de 70 kronene det koster i bompenger, og klamrer deg deretter fast i inventaret på bilen. Samboeren uten høydeskrekk, gliser fra øre til øre, mens du hyperventilerer og vurderer å hoppe ned fjellsida på egenhånd, så er du ferdig med det en gang for alle.

 


Når du endelig kommer opp på toppen, er det ikke så ille lenger, og du vurderer kanskje å bli der for alltid, slik at du slipper å kjøre den fæle veien ned. Samboeren uten høydeskrekk derimot, gleder seg til å ta fatt på de smale, svingete veiene som så vidt henger fast i fjellsida.

 


Som om ikke det er ille nok at samboeren synes det er kjempestas å kjøre svingete veier oppi fjellet, mellom tyske bobiler og andre turister, så har onkelen min kjørt lastebil opp hit for å levere anleggsmaskiner så de fikk bygget denne demninga. Tulling!

 


Flatt og fint. Mååå vi ned igjen???

 


Jeg gjentar: Flatt og fint.

 


Nesten nede igjen fant vi paradis på jord. Et lite vann med sandstrand og ikke en levende sjel i nærheten.
Hva mer kan en ønske seg?Det var definitivt verdt turen, selv med høydeskrekk. Vi kom trygt ned igjen på den andre sida, og jeg kunne tenke meg å kjøre der en gang til (høydeskrekken til tross), for her var det utrolig vakkert.

♥

Har du kjørt Aursjøveien noen gang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Astrid

12.07.2011 kl.22:05

Først kom kua, så kom naturen :-) Herlig :-D Nei, jeg har ikke kjørt denne veien noen gang, og jeg hadde garantert fått høydeskrekk selv. Nesten så jeg kjente suget i magen, bare av bildet ditt! Det var nydelig vakker natur! Du skriver så beskrivende, Cecilie.

Cathrine

13.07.2011 kl.07:59

Etter å ha lest de tre feriedelene dine nå, må jeg si at jeg merker jeg er litt misunnerlig. Utrolig deilig å reise rundt i Norge. Og så utrolig fine bilder :) Kos deg videre i sommer!

<3amalie

16.07.2011 kl.18:55

Så koselig. Søte kuer og sauer :) hehe :D

Du har kjempe bra blogg og leser den fast! :):)

PS: kan du kommentere tilbake?

Tante Jul

19.07.2011 kl.07:17

Jeg har aldri kjørt der, men du å du så så vakkert det er i landet vårt!

Eldeen

19.07.2011 kl.12:09

Astrid: Hehe, ja, det er fordi vi møtte kua før vi møtte fjellet! ;) Hihi, hvis du fikk sug i magen av bildet, så skulle du vært der! Det var jeg som var fotografen på turen, og siden jeg har så innmari høydeskrekk greide jeg ikke å ta bilde på de stedene hvor det virkelig var ille, så det jeg har bilde av er bare barnematen i forhold til hvordan det faktisk var der. ;) Tusen takk for fine ord. :)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:11

Cathrine: Tusen takk! Ja, Norge er et utrolig vakkert land, så det er koselig med bilferie i Norge. Mye fint å se! :) Håper du har en fin sommer. :)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:12

<3amalie: Tusen takk! Koselig at du leser bloggen min. :)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:13

Tante Jul: Ja, det er et utrolig vakkert land vi bor i. :) Jeg skulle gjerne sett mye mer av det! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits