Feriemodus del 4: Sunndalsøra, Atlanterhavsveien, Måndalen.

Etter at vi hadde kjørt Aursjøveien, kom vi ned like ved Sunndalsøra. Jeg var veldig sliten, så til tross for at været var bra, leide vi ei campinghytte for natta, slik at jeg kunne få lagt meg i ei seng. Etter å ha fått nøklene til hytta var vi bare en liten tur i butikken for å kjøpe mat, og så slokna jeg på senga og sov i noen timer, før jeg sto opp igjen og hjalp Andreas med middagen. Denne dagen blei det marinert kyllingfileter, glutenfri pasta med soyaost og fylte, bakte champignoner. Utrolig hva en får til på et stormkjøkken og en bøttegrill. ;)

 

Hytta vi leide på Furu Camping på Sunndalsøra.

 


Middagen vår. Soppene var ikke ferdige enda her. ;)

 

Da middagen var spist, gikk det ikke lange stunda før vi la oss igjen. Neste morgen var det bare å spise, ordne oss og pakke inn i bilen igjen, og så bar det videre til Atlanterhavsveien. Der var det fullt av turister og været var rimelig surt der ute, så vi blei ikke værende lenge. Jeg glemte å ta bilder, så dere får heller se et jeg tok da jeg var der sammen med pappa for en del år siden.

 

Atlanterhavsveien på en solskinnsdag.Etter at vi hadde kjørt Atlanterhavsveien og Andreas hadde prøvd et par kast med fiskestanga uten hell, kjørte vi videre mot Molde. Vi stoppa ved et naturreservat ikke så langt fra Atlanterhavsveien, og der slo vi opp presenninga vår rundt et bord med tak, slik at vi fikk laga oss litt mat uten å blåse bort. :)

 

Rasteplass ved naturreservat. :)

 

Andreas pakker ut det vi trenger for å lage mat.

 

Ikke rart Andreas liker meg, jeg er jo så søt.

 

Etter at vi hadde spist bar det videre til Molde, hvor vi tok ferga over til Vestnes. Der møtte vi onkelen til mamma, Svein Olav, og blei med han hjem. Der fikk vi kaffe, te og cashewnøtter (nam!), og prata og koste oss sammen med Svein Olav, kona og sønnen hans. :) Det var mange år siden sist jeg så dem, og det var kjempehyggelig å se dem igjen.

Etter ei stund var det på tide å røre på seg igjen, og denne gangen var det Måndalen som var målet. Her bor besteforeldrene mine, og vi blei værende hos dem fra torsdag til lørdag. Som vanlig når jeg er sammen med folk, så glemte jeg å ta bilder, så dere får heller se for dere et koselig hus med gress på taket og noen snille besteforeldre. ;) (Og en søt liten valp. Jeg vil ha en liten hund, voff-voff, voff-voff!)

♣

Hva gjør dere i sommer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

berit marie

18.07.2011 kl.18:35

Jeg skal til sunndalsøra på fredag jeg og være der en uke:) Familien til Henrik er der en uke hvert år for å fiske, så da må jeg bare henge meg på...:) Vi bor ikke på Furu camping da, tror campingen heter Myrene..

Tante Jul

19.07.2011 kl.07:12

Wow, for en fantastisk bru! Jeg tror at jeg får ta en tur til Atlanterhavsveien en gang.

Eldeen

19.07.2011 kl.12:15

berit marie: Da får du kose deg masse i Sunndalsøra. :) Fint sted med koselige folk, så det blir nok en fin tur. :)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:17

Tante Jul: Hehe, ja, det er fint på Atlanterhavsveien, så det er helt klart verdt en tur om en er i nærheten (og kanskje hvis en ikke er i nærheten også). ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits