Feriemodus del 5: Trollstigen.

Etter at vi hadde vært i Måndalen et par dager og kost oss der, var det på tide å pakke inn i bilen igjen og reise videre. Vi kjørte til Åndalsnes og videre opp Trollstigen og over til Valldal. Andreas hadde aldri kjørt over der før, og jeg har ikke vært der på mange år, så det var jammen på tide at vi tok en tur over der. Her er noen av bildene jeg tok:

 


♣

Har du kjørt over Trollstigen noen gang? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

berit marie

18.07.2011 kl.18:36

Jeg har alltid hatt lyst til å kjøre trollstigen, og det kan faktisk hende at jeg gjør det en dag til uka, ser så spennende ut:)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:20

berit marie: Det er veldig fint over der, så det burde du gjøre! Det er spennende å kjøre der, men etter å ha kjørt Aursjøveien blei Trollstigen faktisk bare barnematen synes jeg, hehehe. ;) (Men fortsatt verdt turen, for det er veldig vakker natur!)

Mari - mammaen til Kasper <3

19.07.2011 kl.12:55

sv; ja blir spennende :D

Bra dere har kost dere, jeg har kost meg med magen vet du!

Eldeen

04.08.2011 kl.08:51

Mari - med lille Kasper i magen.: Det er bra! :) Jeg håper du snart kan kose deg med Kasper i armene istedenfor. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits