Feriemodus del 6: Geiranger.

Etter at vi hadde kjørt over Trollstigen, kjørte vi til Tafjord Camping og slo opp teltet vårt der. Dagen etter sto vi opp og kjørte avgårde til Geiranger. Her kommer noen bilder:

 


♣

Har du vært i Geiranger?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

Anne Mette

19.07.2011 kl.18:18

Jeg bor ikke så langt unna så jeg har vært i Geiranger mange ganger :)

Hobbyanette

19.07.2011 kl.19:37

Åh så heldige dere var med været!!! :o Så bra :D Da vi var der, så var det pakkfullt med tåke, så da vi kom opp til den fine utsiktsplassen, så så vi ingenting...

19.07.2011 kl.20:35

Fine bilder da har!

annkristinsblogg

19.07.2011 kl.20:46

Så fine bilder. Ser hyggelig, og fint ut der : ) Har aldri vært der selv, men kjenner noen som har vært der, å det skal visst være kjempe fint der. Fine bilder. Ha en god ferie videre : )

Berit Marie

20.07.2011 kl.11:10

SV: Har også kjørt et flyttelass med bil fra oslo. Og har også litt igjen hos mamma. Tok "bare" med meg tre kofferter på flyet nå da.. også kommer mamma eller pappa oppover en tur i løpet av sommeren eller høsten.

Jeg og Henrik har snakket om å flytte litt nærmere Volda, men han har jo jobb her i Ålesund så vi må tenke litt over det, blir jo ferge hver dag for en av oss uansett.

Eldeen

04.08.2011 kl.08:52

Anne-Mette: Veldig fint der. :)

Eldeen

04.08.2011 kl.08:53

Hobbyanette: Ja, vi var kjempeheldige med været hele ferien vår faktisk. Fikk akkurat det været vi ba om hver dag, hehehe. ;) Uff, så leit at det var tåke da dere var der. Håper dere hadde en fin tur allikevel! :)

Eldeen

04.08.2011 kl.08:54

annkristinsblogg: Ja, det er kjempefint der. Mange vakre steder i landet vårt. :)

Eldeen

04.08.2011 kl.08:59

Berit Marie: Åja, da hjelper det jo litt på. Hehe, jeg kan se for meg at det hadde vært temmelig dyrt og tungvint å ta hele flyttelasset med på flyet. =P Joda, en av dere må ta ferge hver dag uansett, men om dere bor litt nærmere ferga, så hjelper det jo. Da blir jo fordelinga av reisevei litt mer rettferdig. ;) På den annen side så får vel du studentrabatt, og det gjør vel ikke han, så det blir vel billigere om dere fortsetter å bo i Ålesund slik at han har kort vei til jobben. Dere finner nok en løsning skal dere se. ;) Pappa'n min tar ferga motsatt vei hver dag, og han overlever han, hehe. ;) (Han bor riktignok i Barstadvika, så det er jo ikke så langt fra ferga.)

Siw- Veronica

19.08.2011 kl.22:02

Åh, se der ja! Vi lå på Geiranger camping, heeelt nederst ved vannet! Dere var hvertfall kjempeheldig med utsikta! Lite tåke :) Nei, jeg skal så absolutt tilbake altså!

Eldeen

21.08.2011 kl.11:09

Siw- Veronica: Ja, vi var i grunn kjempeheldige med været hele ferien. =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits