Morgenstund med smil om munn'!

Jeg er visst ikke så god på dette med å blogge om sommeren, for jeg er like stille, om ikke enda stillere, i år enn jeg var i fjor. Uansett, jeg stoler på at dere gjør andre ting enn å sitte og lese bloggen min i løpet av sommeren også, så dere har det nok fint uansett - har dere ikke? Dessuten må dere jo ha noe å se fram til når kulda setter inn og alt det der også. ;)

I morra får jeg besøk av lillebror-Geir Olav, Annette og lille nevø-Dennis, og jeg gleder meg vilt og hemningsløst og kan nesten ikke vente. Faktisk gleder jeg meg så vilt og hemningsløst at jeg ikke fikk sove mer etter halv sju i dag, så jeg sto opp og mekka pannekaker og rørte bær til min kjære og meg. Når en har senebetennelse i skuldrene som river og sliter, og en allikevel lager pannekaker med et smil om munnen klokka sju om morra'n (når en egentlig kunne ha sovet så lenge som man orker), da gleder man seg omtrent så mye som det går an å glede seg.

I dag skal jeg prøve å løfte armene såpass at jeg greier å rydde litt i svinestien vår, slik at gjestene våre ikke roter seg bort i det lille huset vårt. I tillegg skal skuldrene smøres med Voltarenkrem minst en gang til i løpet av dagen, slik at jeg greier å holde den lille nevøen min så mye som jeg får lov til mens de først er her. ♥

Jeg håper at dere får en fortreffelig dag, og at dere også har noe å glede dere til. Hvis ikke, er det på tide å finne på noe - det være seg en deilig kopp med te, eller en vandring på Antarktis.

 

Er det rart at jeg gleder meg til å få lillebror og familien hans på besøk? På denne tida hadde jeg nok aldri kunnet forestille meg at han skulle bli både høyere enn meg, sterkere enn meg (!!!) og få kraftigere hårvekst enn meg (men godt er det at det gikk som det gikk, særlig med det sistnevnte). Hihi. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Berit Marie

04.08.2011 kl.10:09

SV: Ja, har virkelig lært meg å nyte sola den lille tida jeg har bodd her. Men er litt kjipt at det er for kaldt til å bade da, er bare rundt 15 grader i vannet og i lufta også blåser det alltid så det virker litt kaldere... men men, man blir vel vant til det også:)

Du får kose deg masse med besøk i dag, er kjempe gøy med tantebarn:)

Berit Marie

04.08.2011 kl.12:11

SVV: Årsaken til at jeg har begynt på lavkarbo er for å gå ned noen kilo, var egentlig Henrik sin ide først (siden han trenger å gå ned ca 15 kg), og da hang jeg meg på.. jeg har ikke så mange kilo til overs (kanskje rundt 8-9 kg), men har også hørt at lavkarbo gir mer energi og det har jeg ikke for mye av, så da får vi se hvordan d går:)

Christine

04.08.2011 kl.16:20

Herlig ! Ha det supert :-)

Ane

08.08.2011 kl.22:26

God sommer! Hvordan gikk det med familiebesøket forresten? :)

Eldeen

16.08.2011 kl.23:28

Berit Marie: Hehehe, etter hvert lærer du deg kanskje å bade selv om det bare er 15 grader i vannet også! ;) Husker vi bada da det var 11 grader i vannet da vi var små. Regelen var at så fort det var 18 grader i lufta, så var det lov å bade. ;)

Ja, det er herlig med tantebarn! Dessverre bor begge mine på Sunnmøre, så jeg får ikke sett dem så ofte, men da nyter jeg tiden sammen med dem ekstra mye når vi endelig sees. :) Var skjønt å ha en hel helg sammen med Dennis (og Geir Olav og Annette, så klart!). :)

Blir spennende å se hvordan lavkarbokostholdet fungerer for dere! Vurderer det samme her i gården også, men jeg er mildt sagt usikker på hvordan jeg skal få det til uten meieriprodukter av noe slag og helst ikke så innmari mye kjøtt og egg. Hehe. :) Blir nok intensivstudier av lavkarbo de neste par ukene, hehehe. ;)

Eldeen

16.08.2011 kl.23:34

stayinyourheart: Takk for det! =D Jeg hadde det super-supert! :D

Eldeen

16.08.2011 kl.23:47

Ane: Tusen takk! God sommer til deg også. :) Familiebesøket gikk strålende, og jeg koste meg i massevis! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits