Bloggens framtid - spørreundersøkelse!

I det siste har jeg tenkt mye på bloggens framtid og hva jeg ønsker videre med bloggen. Jeg har ikke hatt så mye tid og energi til å blogge den siste tida, og når jeg først setter meg ned for å blogge, har jeg så mange ting jeg kunne ha skrevet om, at jeg ikke veit hvor jeg skal begynne hen. Jeg blogger om så mange forskjellige temaer at jeg noen ganger ikke veit hva jeg skal prioritere og hva jeg skal velge bort, og jeg har rett og slett ikke peiling på hva dere liker og ikke liker, siden lesertallene er ganske jevne. Den røde tråden har rett og slett blitt litt borte for meg.

For å gjøre bloggen litt mer interessant og lystbetont, både for meg som skriver den, og for dere som leser den, har jeg satt sammen en spørreundersøkelse i dag som jeg håper at dere vil svare på. Den har 14 spørsmål, og dere er selvfølgelig anonyme. Jeg har prøvd å gjøre undersøkelsen så lett som mulig, så det tar nok ikke så forferdelig lang tid å svare på den - cirka 3-5 minutter vil jeg tro. Jeg setter veldig pris på tilbakemeldingene jeg får fra dere, og jeg håper at svarene deres vil gjøre meg litt klokere.

Spørreundersøkelsen vil være åpen i ti dager eller til 50 personer har svart, og den er i hovedsak ment for dere som allerede er lesere av bloggen min, enten dere er innom ofte eller litt sjeldnere. Dersom du er innom bloggen min for første gang i dag og allikevel ønsker å svare, vær så snill og les noen av innleggene mine før du tar spørreundersøkelsen, slik at du har et grunnlag for å kunne svare på spørsmålene. Tusen takk for deltakelsen! :)

Klikk her for å svare på spørreundersøkelsen! (Pop-up)

 

Bildet er lånt fra We♥it, HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits