På bedringens vei? :)

Denne uka har vært mye bedre enn forrige uke, men jeg er fortsatt ikke i kjempegod form, og jeg har hatt en veldig slitsom og krevende uke. På mandag hadde jeg behandling hos psykomotorikeren, på tirsdag hadde jeg lillebror-Benjamin her på middag (jippi!) og på onsdag var det endelig hviledag, så da gjorde jeg ikke stort.

På torsdag hadde jeg en tre timer (!!) lang samtale med en psykiatrisk sykepleier - så i løpet av de kommende ukene får jeg vite hvem som skal følge meg opp i forhold til samtaler og slikt. Etterpå satt jeg på legekontoret i halvannen time, bare for å få vite at de ikke hadde kapasitet til å sette sprøyter på meg den dagen... Vel hjemme igjen var jeg totalt utslitt, så jeg lå rett ut til fredag. På fredag hadde jeg time hos fysioterapauten på smerteklinikken. Etter at jeg kom hjem igjen gjentok jeg prosedyren fra dagen før - bare at denne gangen kom jeg meg ikke opp i senga en gang før jeg slokna. Kvelden blei med andre ord tilbragt på sofaen, og etter hvert fikk jeg spist en avocado (det er fredagsmiddagen sin, det!) og kravla meg til sengs.

Jeg var redd helga skulle gå i oppløsning og passere i det stille, men til tross for at jeg er skrekkelig sliten, så har det blitt bedre enn venta. I går var vi en tur på Sørumsand og handla mat, og i tillegg fikk jeg laga en god middag og komponert min helt egen cupcakeoppskrift (den kommer etter hvert!). Da cupcakene var ferdige, var det på tide å se noen episoder av 24 før jeg tok kvelden. Dagen var med andre ord ganske allright. :)

I dag merker jeg at jeg har behov for å ta det rolig, så i dag har jeg ikke så mange andre planer enn å hale i land middagen og å få Andreas til å farge håret mitt. Om jeg greier det, så skal jeg si meg fornøyd med helga for denne gang, og så krysser jeg fingrene for at energien kommer snikende etter hvert. ;) Jeg er i alle fall mye bedre nå enn for ei uke siden, men jeg merker at jeg har kjørt meg på en skikkelig smell denne gangen, og da tar det tid.

Jeg ønsker meg forresten fortsatt 38 svar på spørreundersøkelsen jeg har angående bloggens framtid, og nå er det bare tre dager igjen, så jeg håper at dere tar dere tid til å svare! Klikk her for å delta i spørreundersøkelsen! Jeg blir også veldig glad hvis dere tar dere tid til å skrive noe i kommentarfeltene på undersøkelsen, slik at jeg får litt mer peiling på hva dere har i tankene. ;)

Lillebror-Benjamin venter på å få servert hjemmelaga spinatsuppe til middag!

God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

21.08.2011 kl.12:20

SV: Ta det i ditt eget tempo! Anbefaler å lese "Frisk med lavkarbo" før du begynner uansett. Biblioteket burde ha den inne. :)

Eldeen

21.08.2011 kl.12:23

Helen - Kjernesunn Nordkvinne: "Frisk med lavkarbo" har jeg allerede i bokhylla, så jeg leser litt i den sånn innimellom. Må ta det i etapper, hehe. :) Heldigvis er den ganske lettlest!

Mari - mammaen til Kasper <3

21.08.2011 kl.12:27

Så bra du føler deg litt bedre da, får håpe det bare går oppover herifra :)

annkristinsblogg

21.08.2011 kl.19:06

Hei..Ikke no godt å føle at energien forsvinner nei. Men bra at du føler deg bedre da. Det er et godt tegn. Selv er jeg blitt skikkelig forkjøla nå, å føler meg så slapp og sliten, enn hva jeg gjør ellers. Null energi liksom. Huff å huff. Vil bli frisk av forkjølelsen nå. Typisk høsten sier jeg bare. Å du..Hvor får du tak i den spinat suppa..? Den ville jeg gjerne prøvd.

Berit Marie

22.08.2011 kl.17:33

SV: Jeg skjønner deg godt, er en del å tenke på når det gjelder et lavkarbo kosthold, og ikke minst når du ikke tåler melkeprodukter. Jeg viste ikke det om egg, bra du sa ifra, for jeg spiser MASSE egg.. ooobs.. Men skal skjerpe meg på det, og ikke spise d hver dag..:)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:23

Mari - mammaen til Kasper <3: Takk for det. Har ikke snudd helt enda, men før eller seinere må det jo bli bedre, eller hva? :)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:26

annkristinsblogg: Hehe, ja, det er vel ikke så uvanlig å bli forkjøla år høste kommer. Blei det jeg også, men er heldigvis bedre igjen nå. :) Spinatsuppa lager jeg selv! Kan prøve å huske å legge ut oppskrift en dag. :)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:35

Berit Marie: Ja, det blir en del å tenke på hvis en skal kombinere lavkarbo med melkefritt. Det er absolutt ikke umulig, men jeg har rett og slett ikke energien til å konsentrere meg om det akkurat nå - nå er det viktigste at jeg i det hele tatt får i meg mat, så jeg kanskje kommer meg litt ovenpå igjen snart. Jeg spiser allerede karbohydratredusert, så jeg får heller se om jeg prøver meg på litt strengere lavkarbo etter hvert. :)

Det er veldig mange som spiser ekstremt mye egg på lavkarbo, så jeg synes at det er rart at det ikke finnes noe informasjon om det blant all lavkarboinformasjonen...! Det er jo rimelig kjipt hvis en spiser så mye av det at en blir allergisk, for det er jo kjekt å kunne bruke egg når en er på lavkarbo (og ellers også forsåvidt). :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits