Siste sjanse!

I dag er det siste sjanse til å svare på spørreundersøkelsen jeg har gående. Jeg ønsker meg massevis av svar, så vææær så snill - bruk tre minutter på meg i dag. :) Jeg blir også superglad om dere tar dere tid til å skrive noe i kommentarfeltene i undersøkelsen - så blir jeg enda litt klokere!

Klikk her for å svare på spørreundersøkelsen min!

Du er selvfølgelig anonym, og du kan lese mer om hvorfor jeg har en spørreundersøkelse, HER.

 

Bildet har jeg lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Lilleputtens tanker

24.08.2011 kl.12:18

Tror jeg fikk det til nå. ;)

Marthe

24.08.2011 kl.12:45

Har gjort det nå snuppa ;)

Tuva

24.08.2011 kl.13:09

Hahaha, superbra at du retter på meg:) mente yndling ja.

Neida, hjemme hos oss setter vi stor pris på søvn, så mannen (og meg til tider) er rask i seng på kvelden. Men fra nå av tenkte jeg å begynne med en liten stund for meg selv, for jeg er jo aldri alene lenger, arvingen er jo ofte med på do til å med..

Nå glemte jeg hva jeg skulle skrive, men samma det. Ha en strålende findin dag!:)

gymsokkbaby

24.08.2011 kl.14:30

Jeg har svart og ble så inspirert at jeg lagde min egen :D

Astrid

24.08.2011 kl.17:33

Jeg har svart for lengst! *god samvittighet* :-)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:36

Lilleputten's foto-hjørnet: Hurra! :)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:36

Marthe: Tusen takk. =D

Eldeen

15.09.2011 kl.11:38

Tuva: Er godt med litt tid aleine i blant, så det kan jeg godt forstå! (Så lenge det ikke går utover ynglingen, hehehe.)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:38

gymsokkbaby: Woho! Så bra! =D

Eldeen

15.09.2011 kl.11:39

Astrid: Herlig! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits