Mitt høstvindu.

Etter behandlinga hos psykomotorikeren i dag, gjorde jeg noe jeg gjør svært sjelden. Jeg gikk en tur på Nille, og slo på "stortromma" - jeg hadde så lyst på noe koselig til huset, nå som høsten kommer snikende og det blir mer og mer innetid. Jeg kom hjem med et fat med steiner og telysglass, brune telys som lukter vanilje, og to søte små "høstpynter" med ekorn og pinnsvin. Høsten er min favorittårstid, så jeg synes at det var på sin plass med et eget høstvindu nå som trærna begynner å bli gule. ♥

 

Et søtt lite ekorn. 

 

Søte, små pinnsvin.

 

Lysene før de blei tent.

 

Lysene etter at de blei tent....Og slik ser det ut et stykke unna.

Er du glad i høsten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

Lilleputtens tanker

24.08.2011 kl.17:04

Ble kjempe fint høstvindu. ;-) Sommeren er vel helt klart min favoritt. ;)

Martine

24.08.2011 kl.17:22

Så koselig :)

Astrid

24.08.2011 kl.17:35

Å, så fint det ble! Nå fikk jeg lyst til å ta en tur til Nille selv, jeg. Ja, jeg er helt klart mest glad i høsten, det er min favorittårstid :-) Fargene, lyset, luktene - alt med høsten. (Er desto mindre glad i vinteren, men det snakker vi ikke om nå).

Cathrine

24.08.2011 kl.19:21

Så søte de figurene var :) Kjekt å kjøpe litt pynt på Nille, billigere og ofte fint ;)

annkristinsblogg

24.08.2011 kl.20:23

Så koselig : ) Har en akkurt maken te lyse stake. De er så fine. Jeg liker den kjempe godt. Å så nusselige og fine den pynten var. Har jeg lyst på å. He he..Skal ikke se bort i fra at det blir en tur innom nille i morgen når jeg har fri : ))

berit marie aasnes

25.08.2011 kl.20:24

Er alltid litt koselig på høsten når man kan sitte inne med tente stearinlys.. men er litt kjipt å tenke på at sommern gikk så fort.. Men man skal jo være glad for det man har, og se det positive i alt, så da er høsten en koselig årstid:)

Tante Jul

25.08.2011 kl.21:09

Elsker høst! Tilogmed grå regnværsdager, men da ønsker jeg meg alltid et par ting jeg (som regel) ikke har:

*Fri

*Gode gummistøvler

*Lange raggsokker som ikke er hullete eller lappet under

hjelpmegselv

26.08.2011 kl.08:58

Så koselig!

Høsten er fantastisk, ha en nydelig dag skjønne du!

Eldeen

15.09.2011 kl.11:40

Lilleputten's foto-hjørnet: Tusen takk. :) Du er nok ikke aleine om det, hehehe. ;)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:40

Martine: M-m, det synes jeg også. :D

Eldeen

15.09.2011 kl.11:42

Astrid: Ja, ikke sant!? De har hatt masse fint på Nille i høst, og det er jo ikke så skrekkelig dyrt der heller, så da kan en jo faktisk unne seg en liten ting eller tre uten å måtte sulte. ;) Jeg er heller ikke så glad i vinteren - den overlever jeg bare fordi det er høst først og vår etterpå. =P Aller helst skulle jeg ha gått i dvale om vinteren. =P

Eldeen

15.09.2011 kl.11:44

Cathrine: Ja, jeg veit! Kjempesøte. :) Og det er sant, billig og fint. :)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:45

annkristinsblogg: Hehe, da har du like god smak som meg da. =P Liker lysestaken kjempegodt jeg også, og de små figurene er supersøte. Har litt lyst på de litt større ekornene også, men har ikke tatt meg råd til det. Hehehe. :)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:46

berit marie aasnes: Ja, jeg elsker å tenne levende lys om høsten, og gjerne krype under et deilig pledd med en kopp te og ei god bok eller et brev. <3

Eldeen

15.09.2011 kl.11:48

Tante Jul: Hehehehe! Jeg kan kjenne meg igjen i det! Jeg er rett og slett for tjukk til gummistøvlene mine, så da er jeg jo like langt. =P Trøster meg med at jeg i det minste har tjukke sokker og gode tøfler - det hjelper det. ;)

Eldeen

15.09.2011 kl.11:49

hjelpmegselv: Ja, høsten er superfin! <3 Ha en fin dag du også, søtnos! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits