Hei alle sammen!

Først av alt: Tusen takk for alle fine kommentarer siden sist! Det betyr utrolig mye for meg. :) Jeg skal svare på alle sammen så fort jeg kan, men akkurat nå føler jeg at det er mer presserende å komme med et livstegn i form av et blogginnlegg, siden jeg ikke har skrevet noe på over to uker.

Som noen av dere allerede har skjønt, er ikke formen på topp for tida, og det er derfor jeg er så stille. Jeg har masse å forholde meg til med tanke på nye behandlinger, NAV og andre ting som har med helse å gjøre for tida, så jeg er rett og slett nødt til å prioritere de tingene som holder meg flytende og gir meg mat i magen. Da er det dessverre ikke noe igjen av meg etterpå, og det går ut over de tingene jeg gjør mest for fornøyelsens skyld, slik som å blogge.

Jeg håper, og regner med, at ting begynner å snu til det positive igjen om senest et par måneder, for da begynner jeg nok å komme litt inn i rutiner i forhold de de nye behandlingene, og forhåpentligvis er ting mer avklart i forhold til NAV. Nå er nemlig perioden min hos Norasonde over for alvor, så nå skal jeg evalueres for å avgjøre hva de skal gjøre med meg videre. Så lenge jeg har så mange uavklarte ting hengende over hodet mitt blir jeg veldig stressa, og det tapper meg for energi. Jeg skulle ønske jeg greide å legge fra meg bekymringene og heller nyte nuet, men det er vanskelig. Absolutt ikke min sterkeste side.

I tillegg til det generelle stresset, har jeg vært mye syk i det siste. Omgangssyke, forkjølelse og bronkitt har herja kroppen min i et par uker, men nå er jeg heldigvis (så og si) frisk. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert litt oftere, men jeg kan ikke love noe. Følg meg gjerne på facebook, for der kommer jeg med små oppdateringer en gang i blant (og ville nok gjort det oftere om flere fulgte meg, hehe).

 

...Det har vært mye av dette i det siste. (Men se, jeg smiler fortsatt!)

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere har ei fin uke! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Renate

14.09.2011 kl.15:03

Det er utrolig koselig med et livstegn fra deg. Håper ting blir bedre etterhvert, og at du orker mer snart. Det er også godt å høre at du er noenlunde frisk igjen også. <3

Lilleputten

14.09.2011 kl.21:44

Godt du er t bake inni mellom. ;-) Se at det er liv i deg. ;-)

Eldeen

15.09.2011 kl.12:11

Renate: Tusen takk. :) Det håper jeg også. <3

Eldeen

15.09.2011 kl.12:12

Lilleputten: Tusen takk for det. =D Godt å se at du fortsatt er innom, selv om jeg ikke har vært her så mye i det siste. :)

Astrid

19.09.2011 kl.22:00

Hyggelig å høre at det står til liv, selv om det er kjedelig at du ikke er bra. (Er det noen trøst, så har det vært mye snufs, host, hark og diverse her også). God bedring, Cecilie! *klem*

Eldeen

22.09.2011 kl.09:59

Astrid: Tusen takk. :) Hehe, nei, det er overhodet ingen trøst å høre at du har vært mye syk i det siste. =P Håper du er bedre igjen nå! :) Klem. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits