Kattungene Pompel og Pilt.

Jeg hadde egentlig inntatt sofaen for godt i går kveld, da jeg plutselig fikk ei melding fra mamma som lurte på om jeg hadde kattesand i huset. Da det viste seg at mamma og dem hadde fått seg to små kattunger i løpet av dagen, var jeg ikke sein om å komme meg ut av sofaen og hjem til mamma. Jeg måtte jo få hilse på!

De to små pusebabyene har fått navnene Pompel og Pilt, og er ikke mer enn kanskje 4-5 uker gamle. Mammaen deres blei påkjørt og drept natt til lørdag, og kattungene som hadde blitt holdt i skjul av kattemoren blei tilfeldigvis funnet i løpet av lørdagen. Alle sammen fikk raskt nye hjem. Jeg håper at de tre andre har kommet til like gode og kjærlige hjem som Pompel og Pilt har, og at de blir tatt godt vare på.

Jeg har ikke sett så små kattunger på mange år, og jeg blei (som vanlig) sjarmert i senk. Faktisk blei jeg så sjarmert at da jeg først fikk holde en av dem, nekta jeg nærmest plent å dele med lillebror-Benjamin på 10 år, og å reise hjem var i alle fall ingen enkel ting å få til. Hadde jeg funnet annonsen først, er jeg sikker på at jeg hadde tatt alle fem. Hehehe. Nåja, kanskje ikke alle fem, men i alle fall en eller to eller tre. (Hadde jeg hatt tid og penger til det, hadde jeg hatt min egen dyrepark - det er jeg sikker på.)

Da jeg kom hjem, var jeg i alle fall glad for at min kjære Edward-Sokrates (som sikkert er 30 ganger større enn Pompel og Pilt) var klar for en aldri så liten kosemoseoverdosestund på sofaen før jeg gikk og la meg. Aaah, kattepuser. ♥

 

Hvis ikke jeg husker helt feil, er det denne som heter Pompel. Han var den jeg fikk låne, og han var også den som var mest våken av de to. Jeg tror han er en tøffing.

 

Pompel er dessuten en liten kosepus som durer med hele seg når han maler. Hihi. ♥

 

Så søt kan en altså bli.

 


Pilt synes det var en god idé å legge seg til å sove i hetta til Andreas.

 


Pompel derimot, ville heller gjemme seg litt bak lillebror-Benjamin.

 


Litt mat må en jo også ha, og når mamma ikke finnes lengre, må det andre metoder til.

 


Pilt blei så energisk av all maten, at han tok seg en aldri så liten klatretur på lillebror-Benjamin.

 


Pompel fant veien tilbake i mine hender.

 


Så søt, så søt.

 


Så blei det seine kvelden, og Pilt tok enda en blund, denne gangen på skulderen til lillebror-Magnar. :)

Jeg er sååå misunnelig og vurderer å flytte hjem til mamma ei stund. Hihi. ♥ (Men da kommer jeg nok til å savne mine egne søtinger altfor mye, så jeg får heller være flink til å dra på besøk.)

Er de ikke skjønne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

whooah - Line

26.09.2011 kl.11:56

Så nydelige! :)

Lilleputtens tanker

26.09.2011 kl.12:09

De var jo bare suuuuuuper skjønne de da. Skikkelig gode de. :)

Skjønner deg godt at du spratt fort opp av sofaen og besøkte moren din. ;)

Mjuuugly

26.09.2011 kl.14:28

Jeg smelter, så nydelige <3

annkristinsblogg

26.09.2011 kl.20:10

Så skjønne og nydelige dem er <3 Ååå..! Jeg smelter helt. Tenker også på da våres var så små. Trist at dem mista mammaen sin da på en grusom måte ; ( Snufs <3 R.I.P <3 Men bra og godt å hvite at ungene hennes er i de beste hender.

Tante Jul

26.09.2011 kl.21:06

Ååååååååå.....

Sånne små er virkelig til å smelte av... :)

26.09.2011 kl.21:44

Pompel og Pilt er ca 4 uker gamle. Vi har vært hos dyrlegen i dag og fått sjekket dem og fått spesialmelk og for. De har begynt å løpe rundt men trenger litt ekstra forpleining noen dager siden de var litt dehydrert.

Eldeen

27.09.2011 kl.19:56

whooah - Line: M-m, de er utrolig skjønne. <3

Eldeen

27.09.2011 kl.19:57

Lilleputten's foto-hjørnet: Ja, det er de! <3 Hihi, jeg kan ikke tøyles når det kommer til søte dyr, hehehe. ;)

Eldeen

27.09.2011 kl.19:59

Mjuuugly: Jeg også, hehe. :) Selv om jeg er ubeskrivelig glad i de kattene vi har selv, var det litt ekstra stas å få kose med slike søte små, altså. ;)

Eldeen

27.09.2011 kl.20:01

annkristinsblogg: Enig! De er suuuuperskjønne! <3 Ja, det er fryktelig trist at de har mista mammaen sin. Så nå får vi bare krysse fingrene for at menneskepleie er godt nok for dem, slik at de kan vokse seg store og sterke. ;)

Eldeen

27.09.2011 kl.20:02

Tante Jul: Ja, det er de virkelig! Jeg er en smule misunnelig, hehehe. ;)

Eldeen

27.09.2011 kl.20:04

Anonym: Så bra at dere har fått sjekka dem og har fått tak i skikkelig mat og sånn. Får håpe de blir fine i farta begge to med litt ekstra pleie i noen dager. <3

Astrid

28.09.2011 kl.22:01

Ååååå... *smelt* - noe så nydelig!

Eldeen

12.10.2011 kl.14:29

Astrid: Jaaaa. <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits