Jeg lever, jeg lever! :)

Nå har det allerede gått to uker siden forrige innlegg, så jeg tenkte at jeg fikk ta meg sammen og skrive noen få ord, slik at dere veit at jeg lever og ikke har glemt dere. Jeg tenker på dere og bloggen hver eneste dag, og har mange tanker i hodet om hva jeg vil skrive om - men energien strekker rett og slett ikke til om dagen.

Enn så lenge, så kan dere jo for eksempel ta en kikk på Give-awayen til Anita bak bloggen Superlivsstil? Hun gir bort kjempefine premier fra iHerb. :)

Bildet er lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Lilleputtens tanker

12.10.2011 kl.14:27

Så godt å se at du lever. Har savna deg! :)

Eldeen

12.10.2011 kl.14:30

Lilleputtens tanker : Tusen takk, det er kjempehyggelig å høre. :) Jeg håper energinivået stiger igjen snart, for jeg savner dere også! =D

Tante Jul

12.10.2011 kl.18:15

Hurra! Jeg er også glad for at du lever :)

Eldeen

12.10.2011 kl.21:56

Tante Jul: Hihi, det er jeg også! Og særlig når jeg får sånne fine kommentarer som det. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits