Indrefilet av kylling, spaghetti og pesto (gluten- og melkefritt).

Dette er et av mine desiderte favorittmåltider, og jeg går aldri lei. Bytt gjerne ut indrefiletene av kylling med vanlig kyllingfilet, laksefilet, ørretfilet, kalkunfilet eller noe annet godt som du tror måtte passe.


Du trenger:
* Indrefilet av kylling
* Krydder
* Glutenfri spaghetti
* Ruccolapesto
* Tomater


Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Krydre indrefiletene, for eksempel med tørka urter, salt og pepper. Stek dem i ca. 20 minutter i ei ildfast form.

Mens kyllingen steker, lager du ruccolapesto, koker pastaen etter anvisninga på pakka og skjærer opp noen tomater. Når pastaen er ferdig kokt, heller du av vannet, blander inn pestoen og legger maten på tallerkener. Mmm!

 

 På bildene har jeg brukt mais-spaghetti kjøpt i Sverige, men jeg anbefaler spaghettien som jeg linker til over. I min munn er det brun ris-pasta fra Lundberg som er den beste av alle! :) Om du er ny kunde på iHerb, blir jeg kjempeglad om du bruker rabattkoden min CEC956 når du handler - da får du $5 i rabatt på ordren din, og jeg får poeng fra iHerb som jeg kan bruke når jeg handler seinere. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Lilleputtens tanker

13.10.2011 kl.13:20

ÅÅå det så rå godt ut da. :) Nesten det jeg lagde her i forige uke, bare at jeg hadde vel pølser til. Men jeg skal teste ut med kyllinfilet. ;)

Flink til å gi middags tips du. ;)

whooah - Line

13.10.2011 kl.13:30

Mm, så utrolig godt ut! :)

Eldeen

13.10.2011 kl.23:22

Lilleputtens tanker: Det er det også! :) Kylling og pesto er en super match! :) Tusen takk. :)

Eldeen

13.10.2011 kl.23:23

whooah - Line: Takk! Det er det også. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits