Lavkarbolapper uten melk, sukker eller gluten.

Disse lavkarbolappene fant jeg oppskriften på hos Kjernesunn Nordkvinne, HER. Hun har mye godt å by på, så jeg anbefaler dere en tur innom bloggen hennes. Lappene er supergode og lette å lage, så de har blitt en favoritt her i huset. Jeg anbefaler alle å prøve disse. Lappene er luftige, saftige og søte. De er uten melk, gluten og sukker, og de er lavkarbo, så med mindre en er allergisk mot egg, kan disse spises av de fleste. :)

Kokosmel er mel for guder! Det lukter så vidunderlig at jeg innimellom må åpne posen bare for å lukte litt, og det setter en fantastisk smak av kokos i disse lappene. Mmm, jeg er frelst! ♥

 

Jeg lager dem slik:
* 4 egg
* 2 ss kokosmelk
* 2 ss melkefritt smør/kokosolje (smelta)
* 50 gram kokosmel
* ½ ts bakepulver
* 1 ts sukrin
* 1 ts bjørkesøt
* Litt kardemomme eller ekte vaniljepulver

Visp eggene, bland inn smelta fett og deretter resten av ingrediensene. Du kan gjerne bruke 2 ts sukrin eller 2 ts bjørkesøt istedenfor en av hver, men jeg synes de smaker best når de blandes. Stek på lav varme i melkefritt smør eller kokosolje - trykk dem litt flate i panna og stek gjerne en prøvelapp. For min del holder denne oppskrifta til 4 tykke lapper.

Lappene kan du spise som de er, eller du kan servere dem med syltetøy, bær, kokoskrem eller hva du nå enn måtte ha lyst på. Personlig digger jeg dem med ovnsbakt leverpostei (se opp for melk og gluten i leverposteiene) eller med hjemmelaga syltetøy. :)

 

 

Hvis du er ny kunde hos iHerb og for eksempel vil kjøpe deg en pose med deilig kokosmel, så blir jeg kjempeglad om du bruker rabattkoden min CEC956 - da får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan bruke når jeg handler seinere. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Lilleputtens tanker

08.11.2011 kl.12:43

Det så jo fantastisk godt ut. :)

Eldeen

10.11.2011 kl.14:21

Lilleputtens tanker : Det er kjempegodt! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits