Ryddedag.

I dag gravde jeg dypt, og henta opp litt energi jeg ikke visste at jeg hadde. Lillebror-Geir Olav har nemlig flytta inn i leilighet i Tønsberg, og trenger alt. Andreas og jeg har hatt uthuset fullt av ting og tang som vi ikke bruker lenger i lange tider, og i dag har vi gått gjennom den ene pappeska etter den andre for å finne ting som lillebror kanskje kan ha glede av. Vi har satt til side en hel stabel med pappesker, og de rommer både kopper, glass, tallerkener, bestikk, kniver og en del annet stæsj. Jeg føler meg nesten litt voksen, som har så mange ting som jeg ikke trenger selv lenger. Hummer og kanari er det riktignok det han får, men det er jo en start og langt bedre enn ingenting. :)

Jeg var faktisk så opptatt med å lete etter ting til lillebror-Geir Olav i dag, at jeg rent glemte å hente pakka som venter på meg på posten. Oh well, den ligger nok trygt til i morra. :) Middagen blei det heller ingenting av, men i det minste diska jeg opp med skikkelig kveldsmat, og rakk å ta flere telefonsamtaler enn jeg vanligvis tar på ei uke (jeg er vanligvis ikke så flink til å ringe til verken den ene eller den andre).

Nå er det natta kjenner jeg, og i morra venter nok en lang dag med utfordringer jeg ikke helt ser hvordan jeg skal gripe fatt i. Kjenner jeg meg selv rett, så går det nok bra til slutt. Det venter meg ei hyggelig helg i enden av fredagen, så jeg skal ikke klage. :)

 

Bildet tok min kjære i gårkveld. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

crazyrenate

14.10.2011 kl.05:59

hei hei

liker bloggen din, stå på =)

Lilleputtens tanker

14.10.2011 kl.07:54

Det er rart med det, men man finner energi der man minst venter det har jeg funnet ut. Og ja hummer og kanari er absolutt bedre enn ingenting. Fint bilde din kjære har tatt.

Eldeen

14.10.2011 kl.08:46

crazyrenate: Tusen takk! =D

Eldeen

14.10.2011 kl.08:51

Lilleputtens tanker : Ja, en har som regel et reservelager av energi gjemt unna et sted som en kan bruke i "nødstilfeller". ;) Det eneste som er synd, er at jeg får svi sånn for det etterpå. Men, men, noen ganger er det verdt det, og dette er en av de gangene. :) Nå må jeg bare "hang in there" til mandagskvelden, så får jeg ta smellen når den kommer. Det skal jeg takle, når det er fordi jeg har vært sammen med folk jeg bryr meg om! <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits