Jeg får ikke den hjelpa jeg trenger.

I dag er jeg trist og frustrert, og jeg føler for å dele det med dere. Husker dere at jeg fikk min første botox-behandling på smertepoliklinikken i august? Hvor de satte injeksjoner i panna, kjevene, nakken og en bak den ene skulderen? Jeg blei lova ny behandling igjen i oktober.

Botox-behandlinga viste seg å være svært effektiv, og hodepinen har blitt kraftig redusert. Det har også antall timer aleine i et mørkt, stille og kjølig rom blitt.

Jeg har venta og venta på ny innkalling, men den har aldri kommet. I dag ringte samboeren min til sykehuset for meg, for å høre om de hadde glemt meg. Da fikk han beskjed om at jeg sto på venteliste, men at de ikke ante hvor lang tid det kom til å ta før jeg får komme inn til ny behandling. De skulle snakke med legen - og hun er ikke tilbake før i neste uke! =(

Den siste uka har jeg fått mer og mer vondt i hodet for hver dag, og nå kjennes det ut som om jeg har en pinne inn i tinningen, et stramt tau rundt hjernen og som om noen prøver å dra øynene mine inn i skallen. Bak i nakken og i skuldrene er det stramt som fy, og jeg merker at det kan bli mange timer aleine i et mørkt rom framover om ikke noe skjer.

Det er så frustrerende å vite at det er helt unødvendig at jeg skal ha det sånn, siden det finnes noe som hjelper og som er veldig effektivt. Jeg hadde ikke trengt å kaste bort mange dager av livet mitt på å ha så intenst vondt i hodet - det er helt unødvendig. Jeg har vært så glad, så glad for å slippe å ha så vondt i hodet. Selv om det riktignok ikke har hjulpet på resten av kroppen og på utmattelsen, så følte jeg at dette var et skritt i riktig retning.

HVORFOR FÅR IKKE VI SYKE DEN HJELPA VI TRENGER!?!? Er det virkelig bedre å bruke pengene på å gi oss trygd i år etter år, enn på å få oss friske? Er vi virkelig så korttenkte i verdens rikeste land?

...Slik er det å være meg. Bildet er lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

Lilleputtens tanker

07.11.2011 kl.10:52

Kjedeligt at du ikke får den hjelpa du trenger, når du trenger den. :-(

Håper på at det ikke blir lenge til du får hjelp.

En god varm klem sendes til deg. Eller en frisk og kald klem mot det vonde hodet. :)

Ann Helen

07.11.2011 kl.11:08

Huff a meg! Det er et tragisk samfunn når det kommer til helse her i landet! BURDE IKKE VÆRE SÅNN !!! JEG TENKER MASSE PÅ DEG! Skulle GJERNE hjulpet deg !!! MEGA KLEM :)

Renate

07.11.2011 kl.13:06

Helse-Norge er så på trynet som det går an. Vi er nok en gang kåret til verdens beste land å bo i, men da lurer jeg på hvordan resten av verden er..

Jeg håper ting ordner seg for deg snart, Cecilie. Er ikke noe gøy når ting skal være slik! <3

Hobbyanette

07.11.2011 kl.15:02

Huff... Dette hørtes ikke så bra ut nei :/ Men selv om det virker som en evighet til neste behandling kommer, så må du prøve å tenke på at du har funnet noe som FUNKER :D :D Om så bare på hodepinen, så er det i alle fall på hodepinen :D :D :D

I tillegg så må du prøve å tenke på all karmen dere samler dere opp til senere :p hihi! Men vær litt sur og lei på verden i noen dager. Det skal man så ABSOLUTT være en liten stund når man opplever slike ting hele tiden...

Eldeen

07.11.2011 kl.15:39

Lilleputtens tanker : Ja, det er utrolig leit. Og det verste er at det er mange med meg - jeg er langt ifra aleine. Det kan nok ta noen uker før jeg får ny behandling med botox, for de hadde visstnok ikke planlagt neste behandling enda, og det er ikke sikkert at det er plass til meg på neste gruppe som blir kalt inn.. Når de setter botox kaller de nemlig inn flere pasienter på en gang, og så ligger vi der i senger på rekke og rad og får injeksjonene våre. :) Klem <3

mjuuugly

07.11.2011 kl.15:39

Uff, så dårlig. :(

Eldeen

07.11.2011 kl.15:40

Ann Helen: Ja, det er utrolig frustrerende at det er som det er. Vi får kjempe videre, og håpe på at det blir ei forandring etter hvert! :) Takk for støtten. <3

Eldeen

07.11.2011 kl.15:43

Renate: Det er veldig mange ting som er bra med å bo i Norge, og jeg er uandelig glad for at vi har en velferdsordning. Men, med tanke på at vi er verdens rikeste land, burde det være en selvfølge at helsevesen, skoler, infrastruktur osv. var i god stand! Dette er dessverre ikke slik det fungerer i realiteten, men jeg har tenkt å bidra så godt det lar seg gjøre med å forandre på det. Det er ikke så mye jeg får gjort når jeg er så dårlig som nå, men alle monner drar.

Eldeen

07.11.2011 kl.15:51

Hobbyanette: Ja, jeg er glad for at jeg har funnet noe som funker - selv om det bare er symptombehandling og ikke noe som fungerer i dybden. Inntil vi finner ut hva som kan dra ondet opp med rota, så er jeg glad for alle lindrende tiltak.

Dessverre blir jeg veldig utmatta av å ha så store smerter, og siden det er spenningshodepine det er snakk om blir den heller ikke noe bedre før muskulaturen slapper av... Det vil si at jeg har noen vanskelige, smertefulle uker foran meg - i verste fall går hele førjulstida i vasken. Når jeg endelig får ny botoxbehandling, så tar det lang tid å komme til hektene igjen - så når jeg ikke får ny behandling til rett tid - så går vinninga nesten opp i spinninga når vi tenker på funksjonsnivået mitt.

Karmen? Mener du karmaen? Tror du jeg får god karma av å være syk? Hehe. =P Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å holde meg flytende framover - men det er jo ikke særlig oppmuntrende når tiltak som funker til stadighet blir enten utsatt eller avlyst. Jeg kommer jo ingen vei! :(

Eldeen

07.11.2011 kl.15:53

mjuuugly: Ja. :( Jeg blir så frustrert!

Tante Jul

07.11.2011 kl.17:37

Jeg føler så med deg! Utrolig frustrerende å faktisk VITE at det finnes noe som kan hjelpe, og så er det akkurat utenfor rekkevidde, foreløpig, i alle fall. Og å ha blitt forespeilet et tidspunkt for behandling, og så etterpå få beskjed om at det er uklart når det blir, det er nesten enda verre.

Er det forferdelig dyrt å få gjort slikt noe privat? Finnes det folk som utfører det privat?

Eldeen

07.11.2011 kl.18:23

Tante Jul: Ja, det er kjempefrustrerende. Og det du sier er så sant. Hadde de sagt det med en gang, at det var usikkert når jeg kunne få ny behandling, så hadde jeg vært forberedt på at det kunne ta tid, og det vært mer greit. Men når de klart og tydelig har sagt at jeg skulle få ny behandling i oktober, og jeg først når jeg ringer i november og etterlyser timen får beskjed om at de ikke aner når neste behandling er, så blir det helt feil. Nå har jeg jo gleda meg sånn til en førjulstid med litt mindre plager - og så blir det antakelig ikke sånn allikevel... Det verste er at det er ikke første gangen dette skjer - og sikkert ikke den siste heller.

Jeg har dessverre ikke råd til privat behandling, og jeg er usikker på om private behandlere bruker botox i behandlingsøyemed - jeg vil tro de gjør det. Hvis de gjør det, er det nok skrekkelig dyrt - ei jeg prata med fortalte meg at hver injeksjon koster 2000 kroner. Med tanke på at jeg fikk 8 injeksjoner sist, så blir jo det noen lapper, da... :(

Cathrine

07.11.2011 kl.21:24

Huff, håper ikke ventelista er lang, slik at du får ny behandling for. Helt unødvendig at du skal måtte vente når dette var noe som funka! Helse-Norge er alt for dårlig....

Eldeen

10.11.2011 kl.14:20

Cathrine: Jeg fikk innkalling til ny behandling i går - har fått time 21.12. Det er jo ei stund å vente, men da veit jeg i alle fall hva jeg har å forholde meg til. :) Synes det burde være unødvendig jeg også. Det er trist at jeg risikerer å ligge syk hele førjulstida + være utslitt store deler av jula, fordi jeg ikke får behandling til rett tid. Jeg får gjøre det beste ut av det, er ikke stort annet å gjøre. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits