Førjulsmesse i Skogbygda.

I forrige uke fikk jeg en overraskende mail med en kjempehyggelig invitasjon: Jeg blei invitert til å selge smykkene mine på en stand på førjulsmessa i Skogbygda. Det ville jeg selvfølgelig gjerne være med på! :)

Julemessa har kommet i gang på privat initiativ, og blei holdt for første gang i fjor. Den skal være på Skogbygda Skytterhus i Nes kommune (Akershus) lørdag 19. november kl. 12-16. Det er gratis inngang og det blir mange spennende stands: Perfect Home, Tupperware, hjemmestrikkede klær, diverse andre klær, nisser, figurer, bilder, julepynt, kaffedemo, antikke ting, kort og julegaveting, Tidforsmykker.com (det er meg) og så videre. Det blir også loddsalg og åpen kafé med varm mat, kaffe og kaker. Her kan du kjøpe julgaver både til seg selv og andre i hyggelige omgivelser uten stress og mas, og det er gode muligheter for å finne unike skatter som du ikke finner andre steder.

Dette blir den første messa jeg skal være med på, og jeg er kjempespent. Jeg driver og jobber med nettbutikken min for harde livet, for at alt skal bli klart til messa. Innen den tid skal jeg ha lagt ut alle produktene på nytt, lagt til masse nyheter, installert paypal og litt annet småtteri. I tillegg må jeg få laga meg noen display til å stille ut smykkene på - jeg som vanligvis kun driver nettbutikk har jo ikke slikt fra før, hehehe. ;) Jeg har også planer om å få laga noen flere smykker, siden jeg har litt få perlesmykker tilgjengelig for øyeblikket.

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig tar seg en tur, så del gjerne denne informasjonen videre! Jeg tror dette blir kjempekoselig, og gleder meg vilt og hemningsløst! Du finner facebookarrangementet HER, og kan ta en titt på smykkene mine HER. Om du tar turen til messa, håper jeg at du kommer bortom og sier hei! :)
 
 
Bildet har jeg lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Lilleputtens tanker

09.11.2011 kl.10:10

Oi så fantastisk morro å få invitasjon til noe slikt da. :) Da er det bare å styre på i vei med de kreftene man har. ;-) Du er kjempe flink med smykkene dine. :)

Masse lykketil. ;)

Tante Jul

09.11.2011 kl.11:41

Å, så hyggelig! Jeg håper at du er i god nok form til at du får glede av dette.

Jeg skulle ønske at jeg hadde ubegrenset med tid (og litt mindre begrensning på pengene), da ville jeg reist rundt på alle slike messer og tilstelninger som jeg hører om. Det hadde vært skikkelig bra!

Eldeen

10.11.2011 kl.14:23

Lilleputtens tanker : Ja, det er kjempemoro! :D Kunne ikke takke nei til det! ;D Jeg skulle nok ønske at jeg hadde litt mer energi, så forberedelsene gikk litt fortere, men jeg får gjøre så godt jeg kan med det lille jeg har - og satse på at det er nok! ;) Tusen takk! :D

Eldeen

10.11.2011 kl.14:26

Tante Jul: Ja, det håper jeg også. Jeg SKAL glede meg over dette, om jeg så blir liggende rett ut helt til neste år. Dette er ikke en mulighet jeg får servert på sølvfat i tide og utide, så jeg måtte bare takke ja, selv om formen har vært laber i det siste. Jeg får forberede meg så godt det går, og så får jeg ta smellen som den kommer etterpå. ;) Jeg har faktisk aldri vært på julemesse eller førjulsmesse før i hele mitt liv, så jeg gleder meg vilt! Det MÅ jo bare gi julestemning å få være med på noe sånt?! Jeg elsker jul. <3

irene-w

13.11.2011 kl.12:23

Så gøy!

Jeg hadde min første messestand i sommer, på Strikkefestivalen på Lillestrøm - 3 dager til ende. Det var kjempegøy! Tror derfor du også kan glede deg!!

Lykke til!

Eldeen

24.11.2011 kl.11:45

irene-w: Ååh, så morsomt! :D Jeg koste meg på førjulsmessa, og håper det dukker opp flere messer jeg kan bli med på. :D Jeg makter nok ikke tre dager til ende, men noen timer går greit. ;) Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits