Jeg skynder meg sakte.

Som jeg fortalte dere for et par dager sida, har jeg blitt invitert til å bli med på førjulsmesse lørdag om litt over ei uke. Dagen før, fortalte jeg dere om at hodepinen har kommet tilbake fordi jeg ikke fikk ny botoxbehandling til avtalt tid. Som dere sikkert skjønner, er dette en fryktelig dårlig kombinasjon, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Hodepinen har heldigvis ikke blitt noe verre, og i går fikk jeg innkalling til ny behandling den 21.12. Det blir to måneder på overtid, men jeg får bare bite tenna sammen og håpe at det ikke blir verre. Det er ikke stort annet å gjøre.

Som sagt, så driver jeg og jobber med butikken for harde livet. Jeg har tatt nye bilder av mange av produktene, og det er lettere tenkt enn gjort for en amatørfotograf som meg. Med dårlig innelys blir det ikke den beste kvaliteten på bildene. I dag tok jeg med meg noen av smykkene ut, i håp om bedre lykke der. Det gikk litt bedre, men det var ikke mange smykkene jeg rakk å ta bilde av før jeg var stivfrossen og måtte gå inn igjen - fire grader er ikke en veldig komfortabel temperatur å sitte stille i. Selv etter en stor kopp med kakao, er jeg fortsatt gjennomfrossen.

Hittil har jeg redigert bilder til rundt 160 produkter. Jeg har funnet ut at jeg greier ca. 30 produkter på en time når jeg jobber effektivt - men det er ikke så ofte jeg greier å jobbe effektivt, så jeg har brukt tre dager på de 160 produktene. Jeg har 2-300 produkter igjen, og jeg håper det går litt raskere med dem enn med de forrige. I tillegg skal jo hvert enkelt produkt legges til i butikken også, og det tar minst like lang tid det - om ikke mer.

Gosj, jeg kjenner jeg blir litt stressa av å tenke på hvor mye jeg har igjen før alt er klart. Jeg krysser fingrene for at jeg rekker å bli ferdig før julemessa, slik at jeg stolt kan reklamere for nettbutikken min når dagen endelig kommer. Snart må jeg begynne å tenke på andre ting enn nettbutikken også - slik som display og hvordan jeg skal sette opp min del av standen for å få vist fram smykkene mine. :)

 

Edward-Sokrates lurte fælt på hva jeg dreiv med da jeg satt ute og knipsa bilder i sta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

linnsittsinn

10.11.2011 kl.16:19

Dette klarer du - stå på :D (søøøøøt pus)

Lilleputtens tanker

10.11.2011 kl.17:52

Som tidligere komentar over skrev. Dette klarer du, og med å skynte seg sakte så kommer det til å gå kjempe bra. :) Du er utrolig flink! Stå på. ;-)

Det er folk her på bloggen som biter tenna sammen for deg, slik at du klarer det. ;)

Astrid

12.11.2011 kl.18:47

Lykke til med å komme i mål! Hastverk er lastverk, sies det. Det får ta den tiden det tar :-)

Tante Jul

16.11.2011 kl.12:05

Jeg synes du er så flink!

Eldeen

24.11.2011 kl.11:38

linnsittsinn: Tusen takk! :D (Ja, han er dødssøt. <3 )

Eldeen

24.11.2011 kl.11:38

Lilleputtens tanker : Tusen takk! Dere har vært flinke, for jeg greide det! ;)

Eldeen

24.11.2011 kl.11:39

Astrid: Hehe, ja, det sies så. ;) Jeg skal vel ærlig innrømme at jeg var rimelig stressa, men ting tar den tida det tar. ;)

Eldeen

24.11.2011 kl.11:40

Tante Jul: Aaw, tusen takk, Tante Jul! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits