Noen ord om vellykkethet.

Det er nok ingen hemmelighet at jeg ofte føler meg mislykka når jeg ikke greier alt jeg skulle ønske at jeg greide. Det er heller ingen hemmelighet at jeg har store ambisjoner når det gjelder hva jeg ønsker å greie. Når det er en utfordring å gjøre ting som de fleste seksåringer greier helt fint - som å kle på seg selv, føre en samtale eller å bli med i butikken, så blir nederlagene mange. Når spriket mellom ambisjoner og ressurser blir for stort, er det ofte lettere å se de tingene en ikke greier, fremfor de tingene en greier - uansett hvor positiv en prøver å være.

Da jeg gikk for å hente posten i dag, slo en strålende tanke ned i hodet mitt, og jeg skulle ønske at jeg greide å tenke slik hver eneste dag:

Å være et vellykket menneske, handler ikke om å greie alt. Det handler om å greie noe. Det dreier seg heller ikke om å gjøre alt perfekt - det handler om å gjøre så godt man kan! ;)

Med de ordene i hodet, skal jeg nå fortsette å forberede meg til timen jeg har på sykehuset i dag, og etterpå skal jeg benytte meg av den svært lite anbefalte "push & crash"-metoden for å greie å delta på førjulsmessa på lørdag.

 

Bildet har jeg lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Lilleputtens tanker

17.11.2011 kl.13:41

Fantastiske ord. Nesten så jeg fikk lyst å låne de. :)

Molithaa

18.11.2011 kl.16:00

Akkurat de ordene jeg trengte idag!! tusen takk for at du delte dem :)

Ha en fortsatt fin dag :)

Eldeen

24.11.2011 kl.11:50

Lilleputtens tanker : Det er bare å låne i vei. ;) De er helt gratis. ;)

Eldeen

24.11.2011 kl.11:50

Molithaa: Aaw, det er koselig å høre! =D Tusen takk! Håper du har en fin dag du også. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits