Luke nr. 5 - Min kalender til dere.

Nå er den femte luka åpna her på bloggen, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er to enkle ting (begge må gjøres):

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar om at du er med.

NB! Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner. Når du fyller ut dette feltet, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. De som ikke legger igjen e-postadresse, kan dessverre ikke bli med i trekninga, siden jeg ikke får sendt premien uten noen adresse og ikke har råd til å leie inn privatdetektiv for å få levert gavene. ;)

Premien i dag er et strikkarmbånd med lilla glassperler med sølvfargede detaljer. Det blir levert i en søt smykkepose, som ikke er med på bildet. :)

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner armbåndet, men ønsker deg et allikevel, kan du finne flere i nettbutikken min. Lykke til!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 kommentarer

Cathrine

05.12.2011 kl.10:21

Er med :)

Mari - mammaen til Kasper <3

05.12.2011 kl.11:42

Er med :)

trueloveneverends

05.12.2011 kl.13:48

Er med, prøver lykken i dag også jeg ;)

malin

05.12.2011 kl.15:56

Meed :] , Legger inn ett innlegg på bloggen også :]

Gry

05.12.2011 kl.16:52

Så fint!

annkristinsblogg

05.12.2011 kl.16:53

Henger meg på i dag å jeg, i håp om å vinne ; )

Eldeen

05.12.2011 kl.16:57

Cathrine: Jeg har ingen mulighet til å kontakte deg hvis du vinner hvis ikke du legger igjen e-postadresse el.l. Jeg kan ikke se hvem som trykker på liker med mindre de ligger på vennelista mi - jeg kan bare se hvor mange, så jeg får ikke tak i deg på den måten heller.

jiiji

05.12.2011 kl.16:59

er med i dag også

Astrid

05.12.2011 kl.19:58

:-)

Emilie

05.12.2011 kl.20:23

jeg er med ;))

beatheshverdagsliv

06.12.2011 kl.06:41

Glemte å skrive at jeg var med men jeg ddelte på facen i går kveld....

Eldeen

06.12.2011 kl.11:20

beatheshverdagsliv: Jeg så det, så jeg tok deg med i trekninga. :) Du vant ikke allikevel, så du får fortsette å være med de neste dagene, så kanskje det blir din tur også. :D

Eldeen

06.12.2011 kl.11:21

malin: Tusen takk for innlegget. Kjempesnilt! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits