Luke nr. 7 - Min kalender til dere.

Da er det klart for luke nummer sju!

Hvis du vil være med i trekninga om den sjuende luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Premien i dag er et par med rød julekuleørepynt med nikkelfrie ørekroker og en søt smykkepose. Julekulene er vel omtrent 2 cm. i diameter og egner seg veldig fint for julete mennesker med hull i ørene.

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner ørepynten, men ønsker deg ny ørepynt allikevel, kan du vanligvis finne flere i nettbutikken min. Akkurat nå driver jeg og pusser opp litt (sakte, men sikkert), så det er ganske skrantent med ørepynt i butikken for øyeblikket, men det er bare å sende en mail og si hva du vil ha, så ordner det seg nok. Jeg har nemlig massevis liggende her, men det tar litt tid å legge inn alle varene på nytt. ;) 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

Eventyrer

07.12.2011 kl.01:05

Her er jeg definitivt med! Jeg skal kjøpe en julekjole de passer perfekt til! :D

jiiji

07.12.2011 kl.04:27

lurer litt på hvordan du trekker ut vinnerne?

selv prøvde jeg meg på konkuranse om hp biletter og jeg så fort at det var vanskelig å gjøre det på en riktig måte. selvfølgelig finnes det mange måter, men jeg var for sliten til å starte med dem. ble til at den første som svarte rett vant...

+ jeg er med

beatheshverdagsliv

07.12.2011 kl.07:09

jeg er med:-)

Mari - mammaen til Kasper <3

07.12.2011 kl.09:54

Jeg er med :)

Tante Jul

07.12.2011 kl.10:09

Å, nå ble jeg nesten lei meg for at jeg ikke har hull i ørene... Men jeg er med allikevel, for jeg kjenner noen som vil kle disse øredobbene veldig godt :)

Eldeen

07.12.2011 kl.10:22

jiiji: Jeg skriver opp alle som deltar på ei nummerert liste, og så bruker jeg randomizer (søk på google) til å trekke ut et tilfeldig tall. Den personen som har det nummeret som randomizer trekker, vinner. :) Så enkelt kan det gjøres. ;) Hadde jeg hatt et spørsmål en skulle svare riktig på, hadde jeg skrevet opp alle med riktig svar, og trukket ut en tilfeldig person blant dem på samme måte. :)

Eldeen

07.12.2011 kl.10:23

Tante Jul: Åh, ja, nå skulle du jo absolutt hatt hull i ørene! ;) Men, det er fint at du i det minste kjenner noen med hull i ørene og som i tillegg hadde kledd julekuleørepynt. ;)

Linn Kathrin

07.12.2011 kl.10:30

Er med ;)

proudtobedifferent

07.12.2011 kl.12:18

Med :-)

Laila.lovseth@hotmail.com

Camilla

07.12.2011 kl.16:10

Er med

annkristinsblogg

07.12.2011 kl.18:50

Jeg er med. De hadde passet sååå bra til de klære jeg skal ha på meg på julaften. Men om jeg ikke skulle være så heldig å vinne, har du slike i nettbutikken din..?

Astrid

07.12.2011 kl.20:01

Joda, jeg må jo være med jeg også! Disse var skikkelig "julete" og fine :-)

Eldeen

07.12.2011 kl.20:31

annkristinsblogg: Jeg har flere par, men har ikke lagt dem ut i butikken enda. Jeg har dem både i røde (som på bildet her) og i sølvfarga. De koster 80 kroner med vanlige kroker eller 100 kroner med kroker i ekte sølv. :) Jeg skal prøve å legge dem ut så fort som mulig. ;)

Eldeen

07.12.2011 kl.20:32

Camilla: Hvis du skal være med, må du legge igjen e-postadressen din. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits