Vinnerne av luke nr. 9 og 10.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 9 og 10:

♥ Vinneren av luke nr. 9 blei - jeg tør nesten ikke skrive det - Astrid. Gratulerer, du får te og leppomade i posten. Jeg ville seriøst vurdert å tippe lotto før jul hvis jeg var deg, for vinnerlykken er tydeligvis på din side for tida. 3 ganger på 9 dager er jo snart nok til å veie opp for all uflaksen. Og jeg lover - det er randomizer som har trukket hver eneste vinner, ikke jeg. ;)
♥ Vinneren av luke nr. 10 blei Gry, ei jente jeg skreiv med da jeg var lita, som har forvilla seg inn på bloggen min. ;) Gratulerer, du får armbåndet i posten!

Om et lite øyeblikk blir luke nr. 11 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Astrid

11.12.2011 kl.00:28

Tusen takk, Cecilie :-D Ja, det var utrolig til flaks dette her. Jeg tipper Lotto fast, og nå blir jeg ekstra spent framover - for vinnerlykken er helt klart på min siden om dagen! :-)

Eldeen

11.12.2011 kl.00:36

Astrid: Hehehe, ja, hvis du vinner en million eller ti, så håper jeg at du spanderer en kopp te på meg. ;)

Tante Jul

11.12.2011 kl.00:51

Hihi, jeg ser det er flere som driver og vinner flittig. Jeg har to deltakere på min kalender som har vunnet to dager hver :)

Astrid

11.12.2011 kl.01:13

Gjett om, Cecilie, da blir det nok mer enn _en_ kopp te! ;-)

Eldeen

14.12.2011 kl.12:59

Tante Jul: Hihi, ja, noen er heldige. ;) Hadde samme vinner på luke 12 og 13 også - det er jo nesten så jeg ikke kan tro mine egne øyne. =P

Eldeen

14.12.2011 kl.13:00

Astrid: Jeg gleder meg til du blir millionær! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits