Luke nr. 15 - Min kalender til dere.

I dag er det 15. desember, og det nærmer seg jul med stormskritt. I morra er det siste frist for å sende post som må være fremme før jul, så dagen min kommer nok til å bestå mye av innpakking av julegaver og skriving av julekort - jeg henger litt etter. ;)

Hvis du vil være med i trekninga om den 15. luka, må du gjøre to ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i dag er en liten, julete hobbypakke. Den som vinner får:
♥ Et tøystykke/bånd i brunt og gull
♥ 3 røde hjerter
♥ 2 nissehoder
♥ 4 engler
♥ Gullfarget stjernekonfetti

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

proudtobedifferent

15.12.2011 kl.12:18

Sååå gøy å vinne!!

Jeg er selvklart med på denne også!!! :D

Linn kathrin

15.12.2011 kl.12:56

Er med ;)

Linn kathrin

15.12.2011 kl.12:57

Er med ;)

jiiji

15.12.2011 kl.12:58

er med

annkristinsblogg

15.12.2011 kl.13:04

Jeg er med : )

Renate

15.12.2011 kl.13:39

Er med jeg, vet du :)

michelle

15.12.2011 kl.14:19

er med!

michelle.solvei@hotmail.com

Ingvild Eide Sæterdal

15.12.2011 kl.14:37

eg e med :D

Eventyrer

15.12.2011 kl.15:45

Jeg er med! :) (Tror jeg glemte å skrive det i går)

malin

15.12.2011 kl.15:47

Jeg er med !! ^^ <'3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits