Luke nr. 19 - Min kalender til dere.

Ny dag, nye muligheter! Vi åpner luke 19, og alt du trenger å gjøre for å være med er:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legge igjen en kommentar under dette innlegget om at du er med. Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

Premien i dag er fire Drink Sticks og en naturlig leppomade:
Acai Lemonade
Tropical Punch
Pomegranate Berry
Berry Energy Tea
Naturlig leppomade fra Now Foods (Pomegranate)

 

Husk at du fortsatt kan delta i trekninga om luke 16, 17 og 18 også, HER.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner noen av disse lukene, men har lyst på Drink Sticks eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

Renate

19.12.2011 kl.10:11

Jeg er med som vanlig! ;)

linnsittsinn

19.12.2011 kl.11:03

Prøver meg i dag også :)

Linn Kathrin

19.12.2011 kl.11:39

Er med ;)

annkristinsblogg

19.12.2011 kl.12:08

Jeg er med : )

jiiji

19.12.2011 kl.12:35

blir litt kjedelig å bare skrive jeg er med hele tiden.

jeg er ganske imponert over deg som velger å ha en kalender med så mange gaver når du ikke blir sponset. vet små kalendere fort kan koste en del.

proudtobedifferent

19.12.2011 kl.14:39

Jeg er med! :D

sigrid

19.12.2011 kl.16:06

Jeg er med ;) har veldig lyst på den leppomaden! ;;

JULIE OMHOLT LUND

19.12.2011 kl.16:54

jeg er med :)

julie_omholt_lund@hotmail.com

Tante Jul

19.12.2011 kl.17:40

Jeg! Jeg! Jeg! :)

Eldeen

19.12.2011 kl.17:52

sigrid: Du mååå huske å legge igjen e-postadresse om du vil være med. Hvis ikke aner jeg jo ikke hvilken Sigrid du er, og kan ikke få tak i deg hvis du vinner! :)

Astrid

19.12.2011 kl.20:52

Her er jeg ;-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits