Luke nr. 20 - Min kalender til dere.

I dag åpner vi luke 20 - og det er bare noen få dager igjen til julaften. :) For å være med i trekninga om luke nr. 20 må du:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legge igjen en kommentar under dette innlegget om at du er med.
Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

 

Premien i dag er seks kjærligheter fra Yummy Earth og en leppomade:
Apple Tart
Mango Tango
Pomegranate Pucker
Very Very Cherry
Too Berry BlueBerry
Googly Grape
Naturlig leppomade fra Now Foods (Vanilla)

Kjærlighetene er økologiske, søta med rårørsukker og rissirup og er helt uten kunstige tilsetninger. De smaker helt fantastisk, og er absolutt et mye bedre alternativ enn det usunne godteriet som de fleste av oss er vant med. De kan vel ikke akkurat kalles sunne disse heller, men de er i alle fall mye bedre for kroppen enn mye annet.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner noen av disse lukene, men har lyst på kjærligheter eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Noen kommer i poser med bare en smak i hver pose, mens hvis du har lyst på alle smakene, kan du kjøpe DENNE posen (noen av smakene er kun tilgjengelig i posen med assorterte smaker). Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Linn kathrin

20.12.2011 kl.11:55

Jeg er med, prøver lykken igjen ;)

Renate

20.12.2011 kl.12:42

Er med :)

proudtobedifferent

20.12.2011 kl.13:08

Jeg er med! :D

jiiji

20.12.2011 kl.13:50

er med

Tante Jul

20.12.2011 kl.17:55

Jeg er skikkelig med, i dag også! :)

annkristinsblogg

20.12.2011 kl.18:41

Jeg er med i dag å. Viktig å prøve lykken : D

Eventyrer

20.12.2011 kl.18:47

Jeg er med! :)

Gry

20.12.2011 kl.20:04

Jeg er med:o)

Angelo

21.12.2011 kl.20:39

Jeg er med :)
sv: oh så koselig. særriøst å feire med svigers ;) Kos dere masse!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits