Mine julegaver!

Nå er adventskalenderen på bloggen min over, alle premiene er sendt ut og det er på tide å begynne å blogge normalt igjen. Først og fremst tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har fått til jul, for jeg har tydeligvis vært veldig snill i år, og har fått masse fint som jeg har lyst til å vise fram til dere.

 

Av stetante-Lene Kathrin, steonkel-Ronny, stefetter-Casper og stekusine-Malin fikk Andreas og jeg en fin engel, som for øyeblikket pynter opp på TV-benken vår.

 

Fra min hemmelige venn (som viste seg å være en som heter Per) fra ei gruppe på facebook, fikk jeg denne nydelige engelen. Utrolig at en jeg ikke kjenner, kan treffe så innmari godt! :)

 

Rett før jeg skulle dra på juleferie, fikk jeg plutselig kjempekoselig, overraskende post med ei fin lita gave fra venninne-Elisabeth. Jeg fikk denne supersøte engelen! :)

 

Fra Andreas sine besteforelde fikk vi denne søte nissejenta, som bestamora hans har laga helt selv.

 

Fra Andreas sin tante-Anita, onkel-Tor, fetter-Kristoffer, kusine-Katrine og kusine-Cecilie fikk vi denne morsomme nissen. :)

 

Fra venninne-Anette fikk vi ei kjempefin julestjerne.

 

Venninne-Anette hadde også tegna og ramma inn denne nydelige tegninga av den høyt savnede katten vår, Stella. Det var en av de aller, aller koseligste gavene vi fikk, synes jeg, og den rørte meg langt inn i hjertet. ♥

 

Av nevø-Dennis, "steniese"-Emilie og svigerinne-Annette fikk vi et fint bilde av lillebror-Geir Olav, Annette og Dennis, fra da de var med oss en tur på hytta i august i år.

 

Av dem fikk vi også denne dødsskjønne kua. Hihi, jeg må bare smile hver gang jeg ser den, den er så fin!

 

Av venninne-Linn Kathrin fikk jeg en finfin Tupperwareboks, en boks-sil og en morsom ku-kopp. Hipp hurra!

 

For de som nå måtte begynne å lure på om det er noe spesielt med meg og kuer - så ja. Jeg har huset fullt, og de blir stadig flere. Når jeg blir stor, tror jeg at jeg må bygge et eget fjøs til dem. Denne søte, supermyke kosekua fikk jeg av mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, lillebror-Bjørnar, stelillesøster-Madelen, lillebror-Magnar, lillebror-Benjamin, lillepus-Pompel og lillepus-Pilt.

 

Av mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, lillebror-Bjørnar, stelillesøster-Madelen, lillebror-Magnar, lillebror-Benjamin, lillepus-Pompel og lillepus-Pilt fikk jeg også denne kua.

 

...og disse fine telysestakene som jeg har blitt veldig glad i.

 

Og - OHLALA - gavekort på Panduro på 400 kroner! Nå skal det shoppes hobbysaker! :D Min kjære fikk gavekort på 400 kroner på Teknikmagasinet av dem, og er like fornøyd som meg. Gjett om vi skal kose oss!

 

Av min tante-Åse som er så snill og grei, fikk vi koselige julekjøkkenhåndklær.

 

Av svigerinne-Renate fikk jeg denne superfine duken! Her har vi jenta si som kan å kjøpe julegaver. Jeg har dratt meg i håret og surmula i evigheter fordi jeg nesten ikke har noen duker i "min stil", så denne var helt perfekt. Jeg fikk en liten wodoo-ku av henne også, men den har jeg ikke bilde av - det skulle jeg selvfølgelig hatt, men dere må nok bare overleve uten. ;)

 

Av mormor og hennes Bjørn, fikk vi en fin lysetake og et par hvite lys til.

 

Av stebestemor-Marit, stebestefar-Erik og steonkel-Tor Arne fikk vi denne kjempefine puta. Perfekt!

 

Av tante-Sylvia og hennes Dag fikk vi olivenolje med basilikum og urtesalt, og det synes jeg var en helt super gave. Vi elsker jo god mat, og elsker å stå på kjøkkenet og lage den også.

 

Av lillebror-Bjørnar fikk jeg denne praktiske mattermosen, og den blei jeg veldig glad for. Det er jo kjempepraktisk når jeg skal ha med meg den "sære" maten min hit og dit - jeg forlater sjelden huset i flere timer uten å ha med meg matpakke, siden det ikke alltid er så lett å finne noe som jeg kan spise.

 

Av en annen venninne-Anette og hennes lille Simon Altander, så fikk jeg denne smarte kjøkkendingsen. Så nå blir det squashgetti på meg - endelig! Jeg tror hun traff bedre med denne enn hun noen gang kunne ha forestilt seg! (Hun veit jo at jeg liker å lage mat, men hun visste faktisk ikke at jeg ønska meg noe som jeg kunne skjære strimler av grønnsaker med.)

 

Venninne-Ann Helen må ha hatt is i magen da hun kjøpte disse kokebøkene til oss. Jeg har over seksti bøker om mat og kosthold fra før, men disse her hadde jeg faktisk ikke. Og ikke nok med det, jeg har for øyeblikket 14 frosne kyllinger i fryseren som jeg ikke helt veit hva jeg skal lage for noe av, så det var jo litt morsomt at jeg fikk ei hel kokebok om kylling akkurat nå. Hehehe. :)

 

Fra venninne-Camilla vanka det konfekt og focacciakjeks.

 


Fra venninne-Ida fikk jeg et deilig skjerf, et sett med såpe, kroppsvask og skrubbeklut fra The BodyShop og ei søt, lita notatbok.

 Fra svigerfar-Vidar, Monica og alle ungene fikk vi den iskremmaskinen som vi har ønska oss så lenge, så nå skal vi spise oss tjukke og mette på deilig, hjemmelaga is.

 

Fra samboer-Andreas fikk jeg ingen verdens ting, for vi kjøpte ikke julegaver til hverandre i år. Istedenfor kjøpte vi oss en førjulsgave sammen - nemlig en Excalibur dehydrator med 9 brett. Den har vi hittil stort sett bare laga deilig godis i, men etter hvert blir det nok også kjeks, knekkebrød, müsli og annen raw food. Absolutt verdt å droppe årets julegaver for! :)

I tillegg til alt dette fikk vi penger både av besteforeldrene mine, pappa og dem og svigermor-Turid og dem, og de skal vi selvfølgelig bruke til noe fint og flott. Dessuten veit jeg at mamma har en julegave fra onkel Martin og dem hjemme hos seg, så den får jeg nok i kveld. :)

Hva fikk dere til jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

Nullibi

31.12.2011 kl.17:34

Bra du likte Tegningen. Var litt usikker på hvordan dere ville ta det, for det var ment vedlig godt...men det kunne jo blitt litt galt allikevel.

Og igjen, ny yndlingskopp <3 Den var superfin :) Takk.

Cathrine

31.12.2011 kl.19:43

Så mye fint! Det lønner seg å være snill jente ;)

Marie

01.01.2012 kl.08:23

Det så ut som en veldig vellykket jul :) har akkurat gjenoppdaget bloggen din :) når jeg blogget med amigurumi.no var jeg her inne nesten hver dag, men når jeg sluttet ble det ikke så ofte! Glad jeg har funnet bloggen din igjen hvertfall :p

Eventyrer

02.01.2012 kl.10:08

Så mye fint du fikk! Jeg fikk også mye fint, men jeg har pakket alt på plass så gidder ikke å lage et innlegg om det :P

Astrid

02.01.2012 kl.14:00

Så mye fint! Jeg må trekke på smilebåndet hver gang du får noe med kuer. Det er så herlig! :-)

Kristine

03.01.2012 kl.23:47

Mye fint du og din samboer har fått :) Fikk mye fint jeg og :D Og ting som jeg trengte ;)

Morsomt å se at du liker kuer, jeg har blitt helt hekta på pinnsviner, de er så søte ;P Trur jeg må lage meg et pinnsvin smykke når jeg får tak i pinnsvin anheng ;)

Eldeen

05.01.2012 kl.11:23

Nullibi: Vi blei veldig glade, begge to. Du er kjempeflink, og jeg synes at det var kjempekoselig at du tegna Stella. Da er hun her litt, selv om hun er borte. <3 Hihi, så bra at du likte koppen. Jeg tenkte på deg med en gang jeg så den. :D

Eldeen

05.01.2012 kl.11:25

Cathrine: Hihi, ja, det gjør visst det! :D

Eldeen

07.01.2012 kl.18:33

Marie: Ja, jula var på alle måter vellykka. Formen var bedre enn på lenge, vi koste oss med venner og familie, fikk mye fint og spiste god mat - en kan ikke ønske seg så mye mer da. :) Koselig at du er tilbake, jeg har savna deg og kommentarene dine. :)

Eldeen

07.01.2012 kl.18:40

Eventyrer: Ja, det synes jeg også, hehe. :) Jeg tenkte heldigvis på å ta bilder før jeg rydda alt på plass, så da fikk jeg vist dere hva jeg fikk. :) Og så blir det lett for meg å huske i lange tider fremover hvem jeg fikk hva av også, var ikke det lurt? ;)

Eldeen

07.01.2012 kl.18:42

Astrid: Hehe, ja, det er herlig. Jeg smiler og ler hver gang jeg får noe med kuer jeg også. Det er litt vilt at det har gått så langt - det hele starta med ei tegning jeg tegna da jeg var 13. ;) Har ikke fått noen kuer til bursdagen enda, så blir spennende å se om det dukker opp noen, hehehe. ;)

Eldeen

07.01.2012 kl.18:45

Kristine: Ja, mye fint. :) Så bra at du fikk mye fint du også, og ting du trengte. :) Det er alltid kjekt. :) Pinnsvin er søte ja. :) Jeg liker i grunn alle dyr, men det er kuer som har blitt den store greia etter at jeg tegna ei tegning med ei ku på da jeg var 13. Etter dette har flere og flere forbundet meg med kuer, så nå får jeg kuer av folk stadig vekk. Hehehe. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits