Min nyttårsfeiring.

Helt fra vi kjøpte oss hus her i Aurskog i 2009, har vi feira nyttårsaften borte hos mamma og dem, som bor fem minutter unna. I år var intet unntak, men til forskjell fra tidligere, så var vi bare fem personer der i år: Mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, samboer-Andreas og jeg. Ja, og så kattungene Pompel og Pilt da, så klart. Vi gjorde som vi alltid pleier: Spiste kalkun, prata, lo og så på fyrverkeriet. Så prata og lo vi litt til, før vi måtte kapitulere og finne sengene.

 

Geir Olav og jeg.

 

Kjell Erik, mamma og jeg.

 

Jeg og Andreas.

 

Geir Olav, mamma, Kjell Erik og Andreas.

 

Mamma sørger alltid for at jeg får stjerneskudd.

 Godt nyttår, alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Cathrine

02.01.2012 kl.14:56

Så ut som en koslig feiring :)

Kristine

02.01.2012 kl.14:56

Korslig :D Godt nyttår!

Marit Halvorsen

02.01.2012 kl.15:00

fine bilder :)

Astrid

02.01.2012 kl.16:26

Godt Nytt År, Cecilie - nytt år og nye muligheter! Nyttårsklem fra meg

Eldeen

07.01.2012 kl.19:21

Cathrine: Ja, det var kjempekoselig! :D

Eldeen

07.01.2012 kl.19:21

Kristine: Takk det samme. :D

Eldeen

07.01.2012 kl.19:23

Marit Halvorsen: Takk for det. :D

Eldeen

07.01.2012 kl.19:24

Astrid: Det har du jammen rett i. Dette skal bli det beste året som noen sinne har vært - er du ikke enig!? Nyttårsklem til deg også. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits