Koselig besøk og bursdagsgave til meg! :D

Plutselig har det gått et par dager siden jeg blogga, men det forrige innlegget var jo så langt at jeg tenkte dere kanskje trengte et par dager på å se over alle bildene. Hehe. Neida - jeg har bare hatt andre ting å tenke på. På torsdag fylte jeg 25, så nå er jeg faktisk halvveis til 50. Bursdagen var stille og rolig, men fin: Jeg var hjemme aleine med kattene på dagen, og så var jeg sammen med min kjære da han kom hjem fra jobb. Jeg laga et fortreffelig raw food-måltid til oss, og han rydda og malte litt - så utenom den utsøkte middagen, så skjedde det i grunn ikke så mye spennende den dagen. Bortsett fra at jeg fikk masse hyggelige bursdagshilsener da - og det var som alltid veldig hyggelig. Jeg elsker bursdag.

For første gang i mitt 25 år lange liv, så fikk jeg faktisk ikke en eneste bursdagsgave på bursdagen min. Jeg fikk riktignok bursdagsgaven min av pappa sammen med julegaven, men på selve dagen fikk jeg ingenting. Så stor var gleden da Linn Kathrin og hennes kjære kom på koselig besøk til meg i dag og attpåtil hadde med seg bursdagsgave til meg! Jeg fikk et kjempekult skilt og et par fine kopper, og jeg er sååå fornøyd.

Jeg veit at det vanker flere bursdagsgaver på meg etter hvert også, så det blir spennende å se hva jeg får. Jeg er en av de uunnværelige (?) menneskene som faktisk liker å få gaver. Dere veit, alle sier jo "Det er jo å gi som er det beste" - men det hadde jo ikke vært så stas å gi bort noe hvis ingen likte å få noe. Så jeg har tatt på meg den oppgava, som den ansvarsfulle, pliktoppfyllende jenta jeg er. Jeg er riktignok veldig glad i å gi bort ting også, så derfor får jeg ikke gave av min kjære før han har fått lønninga si, for jeg har brukt opp alle pengene våre på julegaver til andre folk. Ja, og så mat og regninger og bensin og sånt da.

For dere som er nysgjerrige, så får jeg penger til bursdagen av min kjære i år, slik at jeg kan slå det sammen med julegavepengene og kjøpe meg noe jeg har lyst på selv. Det er kanskje ikke så skrekkelig romantisk, men jeg synes det var en god deal, siden jeg da kanskje får råd til å kjøpe meg noe litt skikkelig - jeg ønsker meg noen saker og ting som er alt for dyre til at min kjære kan kjøpe det til meg. ;)

 

Det superkule skiltet jeg fikk av Linn Kathrin.


...og de fiiine koppene som jeg skal drikke deilig te av. Mmm! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Krinstin

07.01.2012 kl.18:49

Gratulerer med 25! :)

Eldeen

07.01.2012 kl.19:20

Krinstin: Tusen takk! :D

Renate

07.01.2012 kl.20:30

Sv1: Selvfølgelig brukte jeg rabattkoden din. Satt til og med og lette den fram på bloggen din for å kunne bruke den. ;) Jeg har en liten følelse av at jeg også kommer til å kjøpe alle ting derfra også framover. Smakt på et par av de drink sticks'ene jeg vant på kalenderen din, og likte de veldig godt, så bestilte like gjerne(som du ser) en pakke av hver smak. Gleder meg til pakka kommer. Hvor lang tid tar det før pakka kommer da, sånn ca? :)

Sv2: Det går så bra vet du. Får lønn igjen nå over helga, så skal passe på å spare penger både for å komme meg til og fra deg, og til en liten gave. Det må du jo nesten få, siden du skal feire bursdag! ;) Den er grei, håper det blir ordna så fort som mulig, så jeg kan fikse fri fra jobben. :)

Eldeen

11.01.2012 kl.00:48

Renate: Wee, så bra at du brukte koden min! Hurra! :D Så bra at du likte Drink Sticksene. De er kjempegode, og et myyye sunnere alternativ enn brus eller saft. :) Det varierer litt hvor lang tid det tar, for det kommer an på hvor kjapp posten er, om det blir sjekka i tolla osv. Vanligvis tar det ca. 10 dager, men i dag fikk jeg en pakke derfra etter bare 7 dager! Har også opplevd at det har tatt bortimot en måned, men det er veldig sjelden. Flertallet av pakkene jeg har bestilt har tatt omtrent 10 dager. :)

Aw, du er nå bra skjønn. Jeg håper at du får fri fra jobben, slik at du kommer i bursdagen. Blir kjempemorsomt å se deg igjen, aaalt for lenge siden sist nå! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits