Nytt år, nytt budsjett.

Noen av dere trofaste lesere husker kanskje budsjettfrustrasjonen min fra i fjor? Vel, nå er det på'n igjen. Nytt år, nye tall og nytt budsjett. Både inntekter og utgifter har forandra seg siden sist - så det er på tide å gjøre den samme jobben nok en gang. Avtaler skal sies opp, nye skal inngås, riktig utgift må gå fra riktig konto - til riktig tid.

Jeg er veldig glad i å ha kontroll på økonomien min, men jeg kan virkelig ikke fordra å sette opp budsjett. Tallene blir liksom aldri helt riktige føler jeg, og regnskapet blir alltid litt annerledes enn budsjettet forutsa. Uforutsette utgifter er ikke til å komme unna - dessverre. Uforutsette inntekter derimot - not so much.

Så, ønsk meg lykke til - jeg trenger det virkelig. Det ligger mange timers regning, grubling, vurdering og prioritering foran meg nå, og jeg gleder meg vilt til å få det overstått.

 


Kan noen være så snill å gi meg et slikt tre?
Jeg lover å invitere deg på middag i gjengjeld.

Bildet er forøvrig lånt HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Astrid

11.01.2012 kl.18:02

Jeg trenger et pengetre selv, jeg. Får jeg et, skal jeg gladelig dele! :-) Lykke til med budsjettet!

Cathrine

11.01.2012 kl.19:39

Uff, ja, sette opp budsjett for husholdningen er ikke veldig givende. Lykke til :)

Tante Jul

16.01.2012 kl.21:46

Jeg ville gjerne gitt deg et pengetre, og veldig gjerne kommet på middag også!

Eldeen

24.01.2012 kl.13:13

Astrid: Tusen takk, det er snilt av deg! Hehe. Og takk igjen, det trenger jeg! (Nei, er ikke ferdig enda - går tregt her for tida.)

Eldeen

24.01.2012 kl.13:14

Cathrine: Neeei, det er ikke veldig givende. Men, det er fint når en er ferdig da. En føler seg jo ganske ovenpå om en først får kabalen til å gå opp, hehehe. ;) Tusen takk! :D

Eldeen

24.01.2012 kl.13:15

Tante Jul: Aaaw, du er så snill, Tante Jul! Tusen takk! Du fortjener en middag bare for tankens skyld, synes jeg. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits