Lærings- og mestringsopphold på Revmatismesykehuset på Lillehammer.

I dag fikk jeg, etter ca. 2,5 års ventetid, endelig innkalling til lærings- og mestringsopphold Revmatismesykehuset på Lillehammer. Jeg er også en av de heldige som får ha med meg samboeren min dit. Det er jeg veldig glad for, for jeg tror det kan bli noen utfordrende dager. Det blir et betydelig høyere aktivitetsnivå enn jeg er vant til, lange dager og dessuten ikke på langt nær så mye tid aleine som jeg pleier å ha. Oppholdet varer fra søndag til fredag, og jeg skal dit i begynnelsen av mars. Jeg er fryktelig spent, og håper inderlig at jeg får godt utbytte av å være med på dette.

Nå er det bare å begynne å spare penger til å betale for herligheten, og å forberede meg mentalt. Jeg får vel også prøve å ikke kjøre meg sjøl i grøfta før oppholdet, og heller prøve å øke aktivitetsnivået sakte, men sikkert, slik at ikke kroppen får sjokk. Hehe. :)

Foreløbig ser timeplanen slik ut:

 Noen som har vært her før? Eventuelt andre steder? Hvordan var det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Cathrine

12.01.2012 kl.21:20

Så ut som et tettpakka program- Men det blir nok bra når du kommer dit :) Veldig greit at du får ha med deg samboeren også, så får du ha en moralsk støtte hele veien :)

Eldeen

24.01.2012 kl.13:22

Cathrine: Ja, jeg håper at det blir bra. Jeg håper bare inderlig at formen holder, slik at jeg greier å følge programmet. Jeg tror det blir veldig nyttig og lærerikt. :) Og det er helt supert at samboeren får være med også - det tror jeg vi har godt av begge to. :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits