Sånn går no dagan.

Det har vært litt stille fra meg i det siste, men det begynner dere vel kanskje å bli vant til nå? Jeg tror året må ha fått seg en skikkelig pangstart, for jeg føler meg helt skutt. Forrige tirsdag hadde jeg mitt første hjemmebesøk av en psykiatrisk sykepleier (som forøvrig gikk veldig bra), og etter dette har jeg mer eller mindre ligget rett ut. Heldigvis har Sagaen om Isfolket og kattene holdt meg med selskap, og Andreas har sørga for at jeg ikke har sulta ihjel eller støva ned.

På onsdagen denne uka måtte jeg skramle meg sammen og komme meg til Aursmoen, for der venta både en time hos psykomotorikeren og en time hos den nye fastlegen min. Jeg tror aldri det har vært så langt å gå til Aursmoen noen gang før - kanskje med unntak av den gangen jeg skulle til fysioterapauten og det var speilblank is med vann oppå nesten hele veien. Jeg kom fram - et kvarter for seint - og var først hos psykomotorikeren. Etter en prat, fikk jeg låne et rom og en benk, slik at jeg fikk lagt med nedpå og hvilt en halvtimes tid mens jeg venta på legetimen.

Inne på legekontoret blei jeg sittende å vente en halvtimes tid, og så fikk jeg komme inn til den nye fastlegen min. Han jeg fikk tildelt i fjor har nemlig slutta allerede, og det er jeg ikke veldig lei meg for. Nå har jeg fått en kvinnelig lege, og det er jeg heller ikke veldig lei meg for. Førsteinntrykket mitt av henne er virkelig over all forventning. Hun virka folkelig og jordnær, og tok seg god tid til meg. Jeg var den siste pasienten inne hos henne den dagen, og jeg følte at hun virkelig lytta til det jeg hadde å si og at hun tok meg på alvor. Selv om jeg bare hadde bestilt en enkelttime (som vanligvis er et kvarter), så brukte hun rundt 40 minutter på meg! Jeg skal tilbake to ganger i februar - så da er samarbeidet i gang allerede. For en lettelse!

 

 

Etter at jeg var ferdig hos legen var Andreas heldigvis på vei hjemover allerede, så jeg venta på Aursmoen til han kom og henta meg. Etter at jeg kom hjem har jeg knapt greid noe som helst. Jeg har stort sett ligget, og har fortsatt ikke makta å ta en dusj. Heldigvis føler jeg meg litt mer oppegående i dag, så etterpå skal jeg unne meg en etterlengta, velfortjent dusj. Åååh, det skal bli herlig!

I motsetning til meg, så bobler kattene nærmest over av innestengt energi for tida - særlig Edward-Sokrates. Han er ikke skrekkelig glad i å være ute når det er kaldt (forståelig nok), så han går bare ut korte turer av gangen. Det fører til at de er høyt og lavt med ujevne mellomrom stort sett hver dag - så underholdning har jeg i alle fall. ;)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Renate

20.01.2012 kl.15:46

Isfolket er fantastisk. Lurer på om jeg skal begynne på den - IGJEN - selvom jeg leste den i fjor også. Elsker den serien. :)

Håper du får igjen litt energi snart da. Flink er du, som klarte å gå til Aursmoen! Stolt av deg! <3

annkristinsblogg

20.01.2012 kl.20:02

Så bra å høre at det går bra med deg. Har liksom savna de flotte innlegga dine her på bloggen da.

Ja sagaen om isfolket har jeg å, men ikke blitt så mye tid til å lese slikt om dagen, så tenkte å begynne på den nå i helga.

Så søt en pus da.. <3

Ha en fin helg : )

Cathrine

20.01.2012 kl.21:12

Så bra den nye fastlegen virket grei :) Og veldig kjekt med underholdning av kattene da ;)

Eldeen

24.01.2012 kl.13:27

Renate: Ja, jeg synes Sagaen om Isfolket er helt fantastisk jeg også. Har aldri lest den før, men har hatt lyst til å gjøre det helt siden barneskolen! Hehe. :) Og ENDELIG! Men, nå leser jeg ei annen bok, for jeg låner nemlig Sagaen av Isfolket av ei venninne i Vestfold som også driver og leser den, så jeg hadde bare til bok 23, og den er utlest nå. Så nå må jeg vente heeelt til neste gang jeg skal nedover dit før jeg får låne flere bøker! IIk! Det er pinefullt å vente! =P

Og tusen takk! Energinivået har vært bedre de siste par dagene heldigvis. <3

Eldeen

24.01.2012 kl.13:30

annkristinsblogg: Tusen takk, så koselig å høre at du har savna innleggene mine! ;D Ååh, HAR du Sagaen om Isfolket? Så heldig du er! Jeg låner den bare av ei venninne, og hun driver også og leser den, så jeg får låne bøkene etter hvert som hun er ferdig. Siden hun bor i Vestfold går det litt tid mellom hver gang, og nå er jeg ferdig med alle jeg har lånt hittil, så nå må jeg vente helt til jeg ser henne igjen. Uæææh! Godt jeg har andre bøker å lese i mellomtida. :D

Hihi, ja, pusen er fin. <3 Og det blei helga også! ;D Håper at du hadde ei fin helg du også. :D

Eldeen

24.01.2012 kl.13:33

Cathrine: Ja, det er en så stor lettelse for meg at jeg har ikke ord for det en gang. Legen jeg hadde i hele fjor var dessverre ikke til særlig mye hjelp, så jeg er kjempeglad for at hun nye virker så allright. Siden jeg bor på et lite sted, så er det ikke noen flere leger her å bytte til, så derfor er det helt fantastisk at jeg nå fikk en lege som både er kvinnelig og som virker veldig allright. :D Og underholdning av kattene er uvurderlig. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits