Vellykka bursdagsfeiringer! :)

Nå har jeg ligget til lading hele uka, etter at vi hadde to vellykka bursdagsfeiringer i helga. På lørdagen hadde vi "barneselskap", og da blei vi bare 8 stykker, men hadde det veldig gøy. Dagen etter hadde vi familiebursdag, og da var var vi hele 27 stykker!

Siden forrige blogginnlegg har jeg med andre ord laga en hel haug med kaker og godteri, vi har vært på harrytur og Andreas har stekt opp over 10 kilo karbonadedeig med tacokrydder. Kjøkkenet har vi så vidt begynt å finne igjen, og snart er kjøleskapet såpass tomt at jeg kan få plass til grønnsakene mine igjen. Hehe. Til bursdagene laga jeg som vanlig alt for mye: Sjokoladekake, eplekake, blåbærmuffins, raw kake med bringebær og jordbær, raw kake med blåbær, raw brownies, fire typer godiskuler, konfekt, mange ulike fruktremser og to typer hjemmelaga gelé. I tillegg bakte slekta marsipankake, verdens beste, suksessterte og ei diger sjokoladekake.

 

Ei av kakene jeg bakte, var denne saftige sjokoladekaka som jeg pynta med sjokoladeglasur og gojibær. Den blei ikke engang smakt på i kakehavet, så den har Andreas og jeg kost oss med på egenhånd etter at all feiringa var overstått. Passa bra at det var akkurat denne som ikke var begynt på, for den holder seg nemlig saftig og god i kjøleskapet i minst 5-6 dager.

 

Martin, Morten, Linn Kathrin, meg, Tonje, Silje og lillebror-Bjørnar rundt bursdagsbordet. Andreas er fotograf, så han fikk ikke blitt med på bildet.

 

...Men her får dere se Andreas også. Dere skjønner hvorfor vi ikke har fått noen unger enda, eller?

 

Konfetti er uhyre festlig, og digre konfettirør fra Søstrene Grene var det jammen futt i. To store rør var nok til å fylle hele bedehuset og sørga for at opprydningsarbeidet tok ekstra lang tid. Hehehe.

 

...Men vi fikk det ryddig igjen til slutt, og slik så det ut før vi tok imot familiene våre på søndag. Ballongene på bordet blei riktignok hengt opp ute før den tid. ;) Hvis noen skulle lure, så gikk det med ca. 200 ballonger på pynting i helga.

 

Vi har vært dødsslitne begge to den uka her, men det var det jammen meg verdt. Jeg koste meg i alle fall nesten gløgg ihjel i helga. :) Jeg har vært hos fysioterapauten og blitt teipa og fått litt laserbehandling, men ellers har jeg ikke hatt en eneste plan denne uka. Godt er det, for jeg har stort sett sovet fra søndag og fram til nå, og det ser jammen ikke ut til at jeg er ferdig å sove helt enda heller. Hehe.

På fredag blei forresten Andreas 25 år også, så nå er han endelig gammel nok til å ta meg med ut og øvelseskjøre. Nå trenger jeg bare penger til bensin og nok energi til å konsentrere meg om veien - og så braker det løs. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

♥ pehelene

09.02.2012 kl.17:28

så kjekt!

Renatii

09.02.2012 kl.17:29

Så bra at begge feiringene ble vellykket. :) Men tror det hadde blitt enda bedre om jeg var med i barneselskapet. Hihi. (A) Kjempesynd jeg måtte jobbe. :(

Cathrine

09.02.2012 kl.21:17

Så bra feiringene ble vellykket. Den kaka så utrolig god ut, har du oppskriften liggende på bloggen? :)

Eldeen

17.02.2012 kl.13:37

♥ pehelene: Ja, veldig! :D

Eldeen

17.02.2012 kl.13:38

Renatii: Jaa, selvfølgelig hadde det blitt enda bedre om du var med også! :D Du får bare si ifra når du har fri et par dager, så kan du komme på besøk da istedenfor! :D

Eldeen

17.02.2012 kl.13:40

Cathrine: Ja, det var kjempebra! :D Posta oppskrifta på kaka nå nettopp, så nå er det bare å sette i gang å bake. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits