En liten oppdatering. :)

Vel, jeg er ikke den mest aktive på blogg.no for tida - det skal være sikkert. Men jeg har ikke glemt verken dere eller bloggen min, selv om det kanskje kan virke sånn til tider. Det er bare litt for lite energi å fordele på litt for mye livslyst, og da blir bloggen dessverre nedprioritert.

Når energien ikke strekker til i det daglige, blir det ikke så mye spennende å skrive om heller. Det meste handler om kropp og helse for tida, og jeg vegrer meg for å skrive alt for mye om det, siden det fort virker litt sytete og negativt så lenge det er dårlig med fremskritt. Det går mye i behandlinger, legetimer, utprøving av medisiner og slike ting for tida. Jeg veit ikke om det er noe dere kunne tenke dere å lese så mye om? De gangene jeg gjør noe morsomt, så er jeg så sliten så lenge etterpå at jeg aldri får surra meg til å blogge noe særlig om det. Jeg håper at dette bedrer seg etterhvert, men en periode fremover kommer jeg nok til å fortsette å blogge relativt sporadisk, så jeg håper at dere har tålmodighet med meg.

I det siste har jeg prioritert å bruke litt energi på ting som gir meg psykisk påfyll, så jeg har både møtt ei venninne i Oslo, besøkt familien og hatt besøk. I forrige uke svarte jeg på hele fem brev. I helga begynte jeg å øvelseskjøre, og kjørte til sammen over 17 mil. I tillegg bakte jeg muffins og laga vafler. Jeg storkoste meg! Disse tingene koster meg mye krefter, så dagene utenom ligger jeg for det meste rett ut - men det er det verdt.

Denne uka blir det nok mest hvile, for neste uke skal jeg på lærings- og mestringsopphold på Lillehammer Revmatismesykehus, og jeg håper at jeg greier å være med på mest mulig av opplegget der. I går sov jeg det meste av dagen. I dag har jeg hatt hjemmebesøk av psykiatrisk sykepleier en times tid, men ellers har jeg tatt det helt rolig, og det skal jeg stort sett gjøre resten av uka - jeg må selvfølgelig vaske litt tøy, pakke til oppholdet og litt sånn, men det blir nok ikke de helt store energi-utskeielsene. Litt øvelseskjøring, kanskje?

 Det er lettere å måtte ligge i senga når en har sånne søtnoser til selskap. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Renatii

28.02.2012 kl.20:23

Hvis du skal på Lillehammer Revmatismesykehus, er du hjertelig velkommen på besøk hos meg! :D <3

Godt å se at du blogger litt innimellom, selvom det ikke blir så ofte. Jeg synes faktisk det er interessant å lese om hvordan du har det. :)

Tante Jul

29.02.2012 kl.21:09

Puuuus! (Katten, altså, jeg har ikke for vane å kalle mennesker for pus...)

Jeg synes det høres ut som om du er flink til å prioritere de hyggelige tingene, og det er jo så viktig! Fortsett slik, så får vi andre bare ta de små dryppene som kommer innomellom :-)

Eldeen

02.03.2012 kl.15:55

Renatii: Aaw, så koselig! Vi kan jo se hva vi får til! Da må det nok bli enten nå på søndag før jeg legges inn, eller neste fredag når jeg er skrevet ut. Passer en av de dagene for deg? :) Hihi, koselig å høre at du synes det er interessant å høre hvordan jeg har det. :) Du er søt! <3

Eldeen

02.03.2012 kl.15:57

Tante Jul: Hehe, jeg hadde ikke blitt verken lei meg eller fornærma om du kalte meg pus - kanskje litt innbilsk, men det skulle vi nok ha overlevd. ;) Jeg prøver så godt jeg kan! :D Det er godt å se at dere henger med fortsatt. ;D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits