Fredda'n!

Ja, nå er det endelig fredag igjen - og tid for helg! Denne helga blir nok ikke så skrekkelig avslappende for min del, for jeg skal pakke og forberede meg på fibromyalgioppholdet jeg skal på fra nå på søndag til neste fredag. Jeg er veldig spent! Litt kos skal jeg nok greie å skvise inn likevel. (PS. For dere som nå fikk lyst til å gjøre innbrudd i huset vårt til uka, så skal dere vite at vi har barnevakt til kattene og at samboeren min jobber i Securitas Direct, så vi har et heftig alarmanlegg. Jeg vil anbefale dere å finne på noe annet.)

Denne uka har ikke bydd på de helt store opplevelsene - jeg har vært så innmari sliten etter forrige helg. På onsdag derimot, var jeg ute og øvelseskjørte litt igjen. Jeg rakk ikke å kjøre i mer enn toppen fem minutter før jeg la merke til tre elg som løp ute på jordet - heldigvis var det oversiktlig og fint og jeg rakk å kjøre forbi før de kom nærme nok til å krysse veien. Denne gangen kombinerte vi øvelseskjøring og handling, og jeg kjørte først til Sørumsand, så til Jessheim og så via Lillestrøm hjem igjen. Jeg drepte ingen denne gangen heller - bortsett fra at jeg kvalte bilen en gang.

Siden vi først var på Jessheim, benytta vi anledningen til å handle på Coop Obs. Fra 1. februar satte nemlig Coop prisen på alt av økologisk frukt og grønt likt som for annen frukt, og det skal vare gjennom hele første halvår. Det er et supert tiltak som vi må støtte opp om! Jo mer økologisk vi kjøper på Coop i denne perioden, jo større er sannsynligheten for at vi kan fortsette å kjøpe billig, økologisk mat også etter denne kampanjen, og at utvalget og kvaliteten bedres.

I går vaska jeg klær hele dagen og jeg hang opp klær til tørk ute for første gang i år. Jeg fikk også et koselig brev i posten, så da satte jeg meg ut i sola og svarte på det med en gang. Ikke feil! Det er så deilig at dagene har blitt lysere og varmere, og vi har virkelig et fantastisk vær for tida! På bare noen få dager har bekken som går mellom tomtene gått fra å være dekket med snø til å begynne å sildre. Kattene spretter rundt og er overlykkelige og fuglene kvitrer litt ekstra muntert. Ååh, jeg elsker vår!

I dag har jeg ligget i senga til langt på dag - jeg har hatt muskelrykninger i låret i hele natt og i nesten hele dag, så det blei litt så som så med søvnen. Heldigvis hadde jeg mulighet til å slappe av hele dagen i dag. Selv om energinivået ikke akkurat blei boosta av ei natt med dårlig søvn, så har jeg allikevel jobba i noen timer med et blogginnlegg jeg skal dele med dere etter hvert. Jeg driver nemlig og lager ei liste over ting jeg pleier å handle på iHerb, med linker til de ulike tingene. Det tar sin tid å komme på alt, og å finne linker til alt sammen, så jeg aner ikke når det blir klart til å postes, men det kommer etter hvert.

Nå har jeg omsider både stått opp, ordna meg litt, drukket det grønne vannet mitt, henta posten og fyra opp i ovnen - så da er jeg i gang! Nå skal jeg spise litt mat, og så tenker jeg det blir stille og rolig resten av fredagen også. God helg, alle sammen!

 

Siden jeg ikke kunne ta bilde av de tre elgene mens jeg kjørte, låner jeg heller et bilde Andreas tok av en annen elg her en dag. Det kryr av dem, og selv om de er ganske søte, er de dritskumle når en er ute og kjører.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Angelo

02.03.2012 kl.19:11

Offa kor du skal plages <3 God tur! :)

Hehe bruker å skrive sånt jeg også, bare kom å ran oss vi har masse flotte alarmer *ler* ;p

'selinao

02.03.2012 kl.20:15

good tur!

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

03.03.2012 kl.09:25

Så festlig du skriver! Jeg smiler for meg selv.

Hørtes ikke godt ut med muskelrykninger... off..

Jeg har ei venninne som har fibromylargo, og hun har blitt bedre av å legge om kosten til lavkarbo.. Anbefaler boken "Frisk med lavkarbo". Men mulig jeg har mast om dette før.. hehe.

Lykke til med opphold uansett!! God helg! :)

tuva

09.03.2012 kl.14:52

God helg søte du!

Leeeeenge siden jeg har vært innom deg nå :)

Tuddeltu!

Eldeen

14.03.2012 kl.09:28

Victoria Håkonsholm: Tja, sånn er det nå bare, så da får en gjøre det beste ut av det. ;) Oppholdet var fantastisk! :D

Eldeen

14.03.2012 kl.09:29

'selinao: Tusen takk! :D

Eldeen

14.03.2012 kl.09:34

Helen - Kjernesunn Nordkvinne: Tusen takk! :) Hehe, jada, jeg har både den og flere andre lavkarbobøker i bokhylla, og kostholdsomlegging har hjulpet meg en god del. 100 % lavkarbo får jeg ikke til pga. utmattelsen (det krever liksom litt mer av en når en må unngå alle melkeprodukter i tillegg), men jeg spiser grovkarbo/karboredusert, og det har veldig mye å si for hvordan jeg føler meg. Blir det for mye raffinerte karbohydrater, så blir jeg dårlig. Oppholdet var fantastisk! :D

Eldeen

14.03.2012 kl.09:45

tuva: Tusen takk! Ja, nå var det lenge siden! Jeg tenkte faktisk på deg her en dag, og tenkte at nå måtte jeg se til å få ut fingeren og besøke bloggen din igjen snart. Dessverre var jeg ikke i nærheten av en pc akkurat da, men så kom du meg jammen i forkjøpet gitt, så da slapp jeg å glemme det igjen. Koselig å "se deg", håper du har fantastiske dager! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits