Koselige overraskelser i posten.

Det finnes så mange flotte mennesker her i verden, og hver enkelt av dem gjør livet verdt å leve. Alle bidrar de på hver sin måte - kanskje smiler de til deg på gata, kanskje lærer de deg noe nyttig eller kanskje trøster de deg når du er lei deg. Kanskje gjør de noe helt annet.

Noe av det beste jeg veit, det er å hente posten. Plutselig, så hender det at jeg får noe annet enn regninger og reklame, og da blir jeg bare glad! I det siste har jeg faktisk kommet i gang og har svart på noen av brevene jeg har hatt liggende i månedsvis, så allerede har jeg begynt å få svar på dem. Det er så koselig!

Fredag før jeg dro til Lillehammer, fikk jeg derimot noe helt uventa i posten. Jeg fikk et brev og ei lita gave fra ei brevvenninne i Russland, som jeg ikke har skrevet noe mer enn et julekort til på over et år! For en koselig overraskelse! :D Det gir meg i alle fall massevis av motivasjon til å endelig sette meg ned og svare på brevene hennes. ♥

 

Speilet som jeg fikk av brevvenninna mi. Er det ikke fint? Inni er det ei side med vanlig speil, og ei side med speil som forstørrer. Så nå kan jeg speile meg hvor som helst og når som helst. ;)

 

Og dere, tro ikke at overraskelsenes tid stopper der! Da jeg kom hjem igjen fra Lillehammer, lå det nemlig tre konvolutter med mitt navn på, på fryseren. To av dem var koselige brev fra brevvenninner, men den siste kunne jeg ikke forstå hva var. Jeg kjente nemlig ikke igjen håndskrifta, og ikke var det noen avsenderadresse heller. Koselig konvolutt var det også, så jeg skjønte jo at det måtte være noe gøy. Du og du, som jeg lurte! Jeg var ikke sein om å åpne, og blei så glad at jeg nesten måtte gråte en skvett da det gikk opp for meg hva det var. Det var en liten hilsen og en overraskelse fra Tante Jul!

 

Seks søte pandaanheng i en søt organzapose og et julekort i mars. Kan det bli stort bedre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Kristine

14.03.2012 kl.13:17

Å så korslig! Er fint og ha sånne korslige venner :D

Eldeen

16.03.2012 kl.00:00

Kristine: Ja, det er kjempekoselig. <3 Og ingen av disse har møtt meg en gang! Brevvenninna mi blei jeg kjent med via swapping, og Tante Jul kjenner jeg via blogg.no (fordi jeg googla etter oppskrift på linsesuppe! Haha!). Det er utrolig hvordan en dumper borti slike skjønne mennesker. :) Du er også skjønn! <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits