Energiøkonomisering? Aldri hørt om.

På tirsdag var jeg så sliten og svimmel at jeg knapt greide å gå, men som jeg fortalte dere, så gikk det veldig fint så lenge jeg satt stille. Utpå kvelden blei jeg litt bedre, så da Andreas måtte til Lillestrøm for å kjøpe noe greier til kantklipperen, benytta jeg anledninga til å øvelseskjøre litt. Siden de hadde fått inn nyheter hos Change og jeg for øyeblikket ikke hadde én eneste BH i riktig størrelse, så benytta jeg anledninga til å ta en titt der også. Andreas måtte riktignok mer eller mindre bære meg inn på kjøpesenteret, jeg var knallrød i ansiktet og holdt på å gå rett i bakken flere ganger, men jeg fikk allikevel med meg de to eneste BHene i hele butikken som var i min størrelse. Fikk bestilt et par også, så jeg krysser fingrene og håper på det beste - det er litt snaut med bare to BHer i riktig størrelse... 

Da kvelden kom og jeg skulle legge meg, skjønte jeg ikke helt hvordan jeg skulle komme meg til fysioterapauten dagen etter, men da jeg våkna i går, var jeg heldigvis i såpass god form at det ikke var noe stort problem. Hipp hurra, så deilig! Så jeg tok sykkelen fatt for første gang i år, kom meg avgårde og tolv minutter og et astmaanfall seinere var jeg på Aursmoen. Jeg skravla hull i hodet på den stakkars fysioterapauten (han har neppe hatt en pasient innom som har snakka så mye om puppene sine og BH-problematikk noen sinne) og fikk teipa både nakken og skuldrene med kinesioteip, så da er jeg tilbake til mitt vakre jeg. Denne gangen fikk jeg svart teip, og ikke den blå slik jeg har fått tidligere - kanskje det er den nye moten?

Og da jeg var ferdig hos fysioterapauten da veit dere, så kunne jeg jo ikke se meg berga og sykle hjem igjen for å hvile. Nei, da fikk jeg det for meg at siden formen var så bra, skulle jeg endelig stikke innom frisøren og få klippet av litt hår. Ikke det at jeg egentlig hadde så lyst, for håret mitt hadde faktisk en veldig fin lengde nå. Men dessverre betyr også det at det byr på problemer for meg å vaske og tørke det på egenhånd uten å bli helt tappa for krefter. Det finnes ting jeg har mer lyst til å bruke energi på enn hårvask, så derfor blei det kort igjen. Bob denne gangen, og jeg er ganske så fornøyd, selv om det er med litt blanda følelser at jeg kvitta meg med store deler av håret mitt - som endelig var langt nok til å ha i en hestehale uten for mye styr.

 

Dere ser kanskje ikke så godt den nye sveisen, men dere får greie dere med dette foreløbig, for dette er det eneste bildet som er tatt av meg etter at jeg kom hjem fra frisøren. Det blei tatt med webcamera og kun fordi jeg kjeda meg sånn fordi jeg ikke makta å gjøre noe i dag.

 

Da jeg var ferdig der, var klokka allerede halv fire, så jeg ringte Andreas og hørte hvordan han lå an i løypa. Enda på visa var at jeg gikk i butikken og handla mens jeg venta på han, og så fikk jeg sitte på med han hjem igjen. Eller det vil si - han fikk sitte på med meg, og vi dro ikke hjem, vi dro til mamma og dem for å hente en dings. SÅ dro vi hjem, heiv i oss noen brødskiver, og så bar det bort til mamma og dem igjen. Jeg hadde nemlig fått det for meg at dette var en perfekt dag å ta med et par småbrødre og øvelseskjøre til Sverige og hjem igjen - så fikk vi fylt litt billigere øvelsekjøringbensin og kjøpt litt mat i samme slengen. Både lillebror-Bjørnar og lillebror-Benjamin var med oss, så det var en actionfylt tur som kunne endt med at Bjørnar hadde blitt lam fra livet og ned om han ikke akkurat i tide hadde hørt handlavogna som kom susende. Selv om de trua med å besvime over kjøringa mi (mobb, mobb?), kom vi oss trygt både fram og tilbake, og alle fikk titte i de butikkene som de ville titte i - i alle fall så mye vi rakk før det stengte.

Da vi var på vei hjem, blei mammaen vår innlagt på sykehus for andre gang denne uka (men neida, det var ikke noe alvorlig, så vi får henne snart hjem, og forhåpentligvis går det snart over), så da greide jeg selvfølgelig ikke bare å slippe av småbrødrene og dra min vei. Da måtte jeg jo bare bli en times tid, for å forsikre meg om at de hadde det ok, og at brødrene på henholdsvis snart 22, 19½, 14½ og 11 + kamerater til de eldste og muligens ei stesøster på 16 inne på rommet sitt, kom til å overleve. Etter at de hadde spist pizza og de to yngste var i seng, skjønte jeg at det var på tide å heller sørge for at min kjære også fikk seg litt søvn før arbeidsdagen etter, så da kjørte vi hjem.

 

Slik så det ut bak huset vårt tirsdag ettermiddag. :)

 

Formen føltes merkelig nok fortsatt ganske fin da jeg kom hjem, men det var vel bare cataflamen og alle endorfinene + adneralinet av det å være i aktivitet en hel dag som spilte meg et puss. Da jeg våkna til morgenen i dag, var jeg nemlig ikke i fin form lenger. Jeg bestemte meg for å ha min egen lille gå-sakte-aksjon i dag, men fant etter hvert ut at det måtte bli mer en ligg-stille-aksjon. Jeg har gjort fint lite, men jeg har i alle fall gjort de helt essensielle tingene, som å spise, gå på do og hvile/sove. Nå skal jeg snart sove litt igjen - men jeg måtte jo bare skrive av meg litt først. ;)

Energiøkonomisering er med andre ord fortsatt ikke min sterkeste side, men veit dere hva? Noen ganger er det helt greit. Noen ganger trenger jeg å føle at jeg lever - ikke bare at jeg er i live. Noen ganger trenger jeg å juble over litt større ting enn at jeg har tatt en dusj. Livet er for utrolig til at en kan sitte på sidelinja og se på at det passerer om en har muligheten til å delta - om enn bare en gang i blant. Tid sammen med småbrødrene er priceless, så det er helt klart verdt å bli liggende en dag eller ti for å ha det litt moro sammen med dem i blant. ♥

 

Påskeliljer - en av mine favorittblomster. Fordi den er så glad, og fordi den betyr at det er vår! Disse har jeg kjøpt helt selv, og jeg har dem i en vase i kjøkkenvinduet. De gir meg hverdagslykke. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits