Nå slipper jeg å fryse på pulsen noe mer! :D

28. mars frøys jeg noe så skrekkelig på pulsen. Det var ikke det at dette var noen ny opplevelse, men akkurat denne dagen fikk jeg det for meg at det var en viktig ting å dele på facebook. Derfor skreiv jeg denne statusen:

"Jeg ønsker meg pulsvarmere, slik at jeg slipper å fryse slik på pulsen min. Hvis noen av dere som har håndarbeidskills plutselig lager noen til meg, sånn bare fordi dere er snille og fordi dere synes at jeg er så snill, så blir jeg veldig overraska og veldig glad. Kanskje til og med så glad at jeg feller en tåre eller to i ren rørthet. ?"

Selv om jeg har mange snille folk på facebookvennelista mi, hadde jeg i grunn ikke trodd at statusen min skulle bli lagt merke til - og langt mindre bli tatt på alvor. Der tok jeg grundig feil, for i går lå det ikke bare én, men TO pakker til meg i postkassa.

 

Søte, snille Anette hadde strikka disse deilige pulsvarmerne til meg i myk merinoull.

 

Og søte, snille Merete hadde strikka disse fine pulsvarmerene i ull.

Tenk, så heldig jeg er!

Og tenk, så bra at de hadde strikka to forskjellige typer, til og med!

 

Slik ser de ut på mine bleike, kalde armer.

 

Mmm, deilig.

Pulsvarmere er som kosesokker - en kan aldri få nok. Så jeg er glad for at jeg fikk to par, for jeg hadde ingen fra før.

Tenk, så snille mennesker det finnes her i verden. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

veienmintilminemål

12.04.2012 kl.22:55

Så fine dem er : )) Heldig du!

Eldeen

13.04.2012 kl.00:05

veienmintilminemål: Ja, kjempefine. :D Og så deilige! Jeg er superheldig. :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits