De siste dagenes begivenheter.

Hvordan går det med dere, alle sammen? Her går det litt opp og ned for tida. Jeg er inne i en veldig dårlig periode når det gjelder smerte- og energinivå, men stort sett greier jeg i alle fall å holde motet og humøret oppe. Jeg orker ikke så skrekkelig mye for tida, men jeg prøver å utnytte det lille jeg har av energi til det fulle og akseptere at jeg rett og slett trenger mer hvile en periode. Jeg har liksom ikke helt fått henta meg inn igjen etter at jeg var på Lillehammer, for det har vært noe hele tida: legetimer, behandlinger, injeksjoner, blodprøver, Ella som døde fra oss, ny kattunge (jippi!) og så videre.

I påska greide jeg dessuten å ramle ned trappa og slå meg halvt forderva, så det var jo virkelig et sjakktrekk. Jeg sklei og blei liksom "kasta" opp i lufta, før jeg landa på skrå med rumpa og deler av ryggen på kanten av et trappetrinn og raste nedover nedover til "svingen" i trappa. Jeg har fortsatt et digert blåmerke på rumpa, men det har begynt å blekne. I går var jeg hos fysioterapauten og fikk rosa kinesioteip, massasje og laserbehandling - så det hjelper nok noe på spenningene jeg pådro meg i fallet. :)

 

Siden jeg ikke vil vise fram blåmerket på rumpa mi til "hele verden", så får dere heller se en annen blåveis. Dette nydelige bildet tok min kjære på hytta i påska.

 

Til tross for et heller labert energinivå, så har det da blitt litt koselige opplevelser i det siste også. Vi har jo fått oss en liten kattunge som sprer latter og glede rundt oss, og det er så koselig å se at hun og Edward-Sokrates har blitt så gode venner allerede. I påska hadde jeg overnattingsbesøk av Linn Kathrin et par dager mens Andreas var oppe på hytta og jobba med veden til neste vinter sammen med familien min. Vi hadde store planer om å skrive brev og sånn, men vi var så slitne begge to at vi knapt orka å snakke med hverandre. Koselig var det allikevel, og jeg hadde to kjempefine dager!

Jeg var med en liten tur opp på hytta på søndagen - da satt vi bare og spilte kort og skravla noen timer før vi dro hjem igjen. På mandagen hadde vi besøk av Martin og Thomas, og i motsetning til i påska i fjor, så fikk de både mat og drikke denne gangen. :) Innimellom er jeg ute og øvelseskjører litt også, og det går stadig fremover. Nå skal jeg og lillebror-Bjørnar snart delta på trafikalt grunnkurs, så da kan han bli med ut og øvelsekjøre etterpå han også.

 

Nylig lånte Blu-Ray fra Lovefilm. :)

 

Ellers så har det blitt veldig mye filmtitting i det siste - abonnementet fra Lovefilm som jeg tester ut skal virkelig testes ut (jeg er en buzzador - les mer HER). I går så Andreas og jeg "Blood Diamond" på Blu-Ray, og den anbefales virkelig. Den er ganske brutal, og en får ikke særlig lyst på diamantring etterpå. Det gjorde i alle fall ikke jeg.

I helga har jeg ikke mange planene annet enn å slappe av og samle krefter. Hadde egentlig planer om en tur til byen i dag, men det utgikk siden formen er så dårlig. Da er det bedre å prøve å kose seg litt her hjemme. ♥

 

Frida-Elvira og jeg slapper av i sofaen. :)

God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits