Så var det helga igjen. :)

Denne uka har gått skrekkelig fort - jeg veit nesten ikke hvor den har blitt av. Nå er det allerede helga igjen, og på tide med et livstegn på bloggen. Det har ikke skjedd så skrekkelig mye spennende denne uka heller, men litt spennende har det jo vært. Liker jeg å tro, i alle fall.

På mandag hadde min lille elskling, Edward-Sokrates bursdag. Han blei to år gammel, og han er så nydelig som det går an. Åååh, jeg elsker min lille pusekatt! ♥ Han brukte bursdagen på å være ute å leke for seg selv, leke inne med Frida-Elvira, spise mat, kose og drikke "kattemelk". Alt i alt tror jeg han var ganske fornøyd.

 

 

På mandag var jeg også ute og øvelsekjørte litt. Andreas ville nemlig til Årnes og vaske bilen, så da kjørte jeg - som jeg nesten alltid gjør for tida når bilen skal brukes. Bensin er dyrt, så jeg må klore til meg all den treninga jeg kan få på de turene som vi uansett ville ha tatt. Mens han vaska bil, benytta jeg kvarteret jeg hadde til overs på å begynne på brevet til Jenny. Så kjørte vi litt rundkjøringer, og så bar det hjem. Hjemme løste jeg litt kryssord (hjernetrim er bra for gamle damer som meg) og fortsatte på brevet til Jenny.

På tirsdag var det en fryd å hente posten. Da fikk jeg nemlig pakka som jeg bestilte fra Greenspirit forrige helg! Jeg har hatt lyst til å kjøpe meg litt sminke derfra i et års tid, men har ikke tatt meg råd til det. Nå var det såpass skrantent i sminkeskuffen at det var på høy tid med litt påfyll - det er jo greit å ha i alle fall en foundation og en maskara i det minste, selv for meg! Jeg slo på stortromma og kjøpte meg både maskara, mineralfoundation, solpudder (for første gang i mitt liv!), kohl (også nytt for meg) og begge "Discovery" settene med Acorelle parfymer. Jeg er kjempefornøyd! Ingen av disse produktene er testa på dyr og de inneholder naturlige, økologiske ingredienser. Kan ikke bli så mye bedre, med andre ord! :)

 

 

Da Andreas hadde kommet hjem fra jobb, kjørte vi en tur til Lillestrøm. Han måtte en tur på Biltema, og jeg ville en tur på Change. Der hadde de ikke en eneste BH i min størrelse denne gangen heller, og det er omtrent klin umulig å få tak i noe som helst. Jeg trenger seriøst å gå ned i vekt slik at jeg får litt mindre pupper å drasse på - for 75J/75K er ikke veldig lett å få tak i her i Norge... Sukk... Men, men, jeg fikk i det minste kjøpt ei truse som matcher en av de to eneste BHene jeg har som faktisk er i min størrelse. Det er jo ikke værst bare det.

På onsdag skreiv jeg ferdig brevet til Jenny, og så laga jeg kjøttkaker i brun saus til middag for første gang på flere år. Jeg fatter ikke hvorfor jeg gjør det så sjelden - det er jo så godt! Det tar riktignok ganske lang tid der og da, men jeg brukte ikke mer enn halvannen time i slow motion på å lage nok kjøttkaker til 3 middager - så det er jo ikke så skrekkelig ille egentlig. Godt var det nå i alle fall, og det var en fornøyd samboer som kom hjem til kjøttkakemiddag. :) Kvelden brukte jeg til å svare på brevet fra Ann Helen.

 

 

Torsdagen starta grytidlig, og ikke særlig bra. Jeg våkna nemlig opp med skrekkelig vondt i magen og det blei bare verre og verre. Jeg var skikkelig dårlig i noen timer, men så blei jeg bedre igjen. Jeg mistenker at jeg blei matforgifta kvelden i forveien - jeg tror ikke brødet jeg spiste var helt som det skulle. I alle fall gikk det over på under en dag, så i dag er jeg helt fin igjen. Phu!

I dag har jeg lest litt i krimboka jeg holder på med for øyeblikket, "Straff" av Birger Baug. Har vaska en hel masse klær, og ellers har jeg ikke gjort stort. Har ikke krefter og ork til noe som helst - det tok på å være så dårlig i går. Da passer det bra at vi fikk nye filmer fra LOVEFiLM i dag - "Underworld - Evolution"  og "Underworld - Rise of the Lycans". Greit å ha litt underholdning til helga! :D

 

 

For dere som kanskje ikke har fått det med dere, så er jeg en Buzzador. Det vil si at jeg får prøve ut ulike produkter/tjenester mot at jeg forteller om det til folk. Akkurat nå er jeg med i min første kampanje, og skal teste ut LOVEFiLM i to måneder. Det er ei nettside hvor en kan leie filmer og spill. En får det levert i posten, og sender det gratis tilbake i en returkonvolutt som følger med. I tillegg kan en med det abonnementet jeg prøver ut, streame et ubegrensa antall filmer direkta fra nettsida deres. Helt genialt! Hvis dere også vil prøve det gratis i to måneder (18 års aldersgrense!), så gå inn på LOVEFiLM.no og bruk koden "van1203" når dere registrerer dere. Hvis dere ikke vil fortsette når gratisperioden er over, melder dere dere bare ut før perioden er omme. Det er ikke noe bindingstid eller noe som helst.

Ellers så er det ikke måte på hvor snille folk er med meg for tida. Jeg har fått smykkeanheng fra Tante Jul, sminkespeil fra Irina, pulsvarmere fra Anette og Merete, og i dag fikk jeg jammen en håndkrem og et finfint uglekort med en koselig hilsen på fra Linda. Og det er ikke en hvilken som helst håndkrem - men favoritthåndkremen min. Åååh, lykke!

Håper dere har en fin fredagskveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Anette Olsen

20.04.2012 kl.22:28

Syns det hørtes ut som en koselg uke jeg :-) Og nå er det jo en hel helg som venter også :-D Kos dere masse!! Og forresten; Change har en veldig bra nettside som man kan bestille fra. og om set ikke passer, så får man byttet det i butikken om man vil (kunne i alle fall jeg :-P ) Masse masse klemmer!!

Eldeen

21.04.2012 kl.00:48

Anette Olsen: Jada, uka har vært grei den. ;) Tusen takk, kos dere, dere også! :) Jada, jeg veit at en kan bestille fra nettet. Problemet er at de ikke har noe som passer meg for tida. Det eneste er Sofia i 75J, og den har jeg i både turkis og hvit. Svart (som jeg foretrekker) er umulig å få tak i - de har prøvd å skaffe det for meg i flere uker nå. Florence-modellen passer meg ikke (feil modell for meg), Sally er for liten i J og finnes ikke i K... De skal prøve å betille inn Stasia i 75J og 75K for meg, så får jeg krysse fingrene for at en av dem passer. Svart BH derimot, kan jeg bare glemme. *Sukk* Finner ikke BHer noe annet sted heller - det går stort sett bare til F, og det blir alt for smått dessverre. =/ At det skal være så håpløst?! *Klem* <3

E

21.04.2012 kl.13:57

Frustrerende med bhene. Jeg måtte slite meg ihjel for å få fatt i en sportsbh som passet bra til meg(den var i 70E og det er tydeligvis uhørt hvis man ikke har silikon). Det verste var at jeg hørte salgsdamen(godt voksen) hviske hvilken størrelse jeg skulle ha til de andre som jobbet der mens jeg gikk ut av butikken. Anyways, litt frustrasjon som måtte ut.

Men det jeg egentlig skulle si var at jeg ikke har kommentert før, men leser bloggen din fast. Og at jeg sender litt av min energi til deg ;)

Eldeen

21.04.2012 kl.14:08

E: Ja, det er skrekkelig frustrerende. Men hva i alle dager gjør egentlig de som har silikon? Jeg har da sett mange med langt større pupper enn meg - både ekte og falske - hva i alle dager gjør de!? Bruker BHer i feil størrelse?

Innimellom får jeg nesten lyst til å stoppe fremmede med store pupper på gata for å spørre dem om hvor de kjøper undertøyet sitt hen. >_<

Koselig med et spor fra deg, og tusen takk for energien - den er sårt tiltrengt! <3

E

21.04.2012 kl.14:37

Haha, ser for meg deg på gata. Jeg vil tro at 99% bruker feil størrelse. Det gjorde ihvertfall jeg før jeg snublet innom på change en dag. Aldri igjen!

Eldeen

22.04.2012 kl.12:35

E: Hehe, det hadde nok blitt et latterlig (eller skremmende?) syn! Og ja, jeg tror du har rett, dessverre. Skulle ønske alle var litt mer bevisst på hvilken størrelse de EGENTLIG bruker, så kanskje det hadde vært litt lettere å få tak i BHer?!? :)

Cathrine

22.04.2012 kl.14:07

Gratulerer med dagen på etterskudd til Edward-Sokrates :)

Tenkt flere ganger på å bestille sminke derfra selv, men ikke komt så langt. Er så vinglete når det kommer til sminke, havner liksom alltid opp med det samme tilslutt ;)

Tuva

22.04.2012 kl.19:12

Apropos undertøy; sjekk ut figleaves.co.uk

De har jo ikke norske str, men finn din engelske str på nett. Figleaves har ofte salg og flere billige merker som støtter godt.

Jeg kjøpte mye der før jeg krympet mine:)

Og ellers; ha en supersuper søndag fine du!

Eldeen

22.04.2012 kl.21:32

Cathrine: Takk for det. :) Hehe, jeg kan vel kalles vinglete jeg også når det kommer til sminkekjøp, men det er vel mest fordi jeg aldri har hatt den helt store interessen for sminke og aldri har brukt veldig mye tid eller penger på det. Jeg vil jo gjerne se fin ut, men jeg får det liksom ikke helt til. Så før var det veldig tilfeldig hva jeg kjøpte, men nå er jeg mye mer bevisst på hva ting inneholder og om det er testa på dyr eller ei, så da velger jeg ut ifra det. Har blitt mye mer glad i å bruke sminke etter å ha gått over til mer naturlige produkter, for merkelig nok (hehe), så blir jeg ikke like rød og irritert på huden og i øynene av den sminka jeg bruker nå. =P

Eldeen

22.04.2012 kl.21:35

Tuva: Ååååh, tusen takk! Du er en knupp! Skal virkelig tråle den sida og se om jeg tør å ta sjansen på å bestille noe (er så redd for at det ikke passer når jeg ikke får prøvd først, hehe). Det hadde vært fantastisk om jeg kunne handle der - det er litt deprimerende å gå rundt i for små BHer. =S (Og ikke særlig bra for nakke/skuldre/rygg.)

Jeg vurderer å kjøre meg selv på 90 grader i vaskemaskina, så kanskje jeg både blir slankere og får mindre pupper. ;) (Antakelig blir jeg bare utvaska, hehe.)

Håper du har hatt ei fin helg! <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits