Skogsbærsmoothie med sjokolade.

I går prøvde jeg noe nytt, og det var så vellykka at jeg allerede har prøvd det igjen. Jeg lagde skogsbærsmoothie med sjokoladesmak. Åååh, GLEDE! For en fortreffelig kombinasjon! At jeg ikke har gjort dette før?! Den er frisk og søt på en gang, og den smaker både skogsbær og melkesjokolade - og det uten å inneholde melk i det hele tatt! Mmm, nam!

Denne håper jeg at dere prøver, for den er bare SÅÅÅ god!

 

 

♦ 2 ½ dl frosne skogsbær
♦ 5 små dadler uten stein
♦ 2 ½  dl naturell soyayoghurt
♦ 1-2 ss kaldpressa linfrøolje
♦ ½  dl hampfrø uten skall
♦ 1 porsjon erteprotein med sjokoladesmak
♦ 10 dråper Stevia Vanilla Creme
♦ 1-2 dl vann

Bland alt i en blender til det blir smoothie, og tadaa! Nyyydelig og mettende smoothie til deg. :) Topp gjerne med litt økologisk kokosrasp.

 

Hva er din favorittkombinasjon i smoothie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Frøken BitterSøt

27.04.2012 kl.14:11

OOooo blåbær OG sjokolade! :) Det må jp bli en uslåelig kombo! Dette må jeg prøve! Og takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Bli gjerne med på min give away forresten. God helg! :)

E

27.04.2012 kl.21:02

Er det erteproteinet godt? Fikk med en freebie men har ikke prøvd enda, er spent:) Min favorittkombinasjon er bringebær og mango, nam. Den verste er blåbær og brokkoli, æsj.. For sunt for meg ja, hadde ikke oppi så mye for å kamuflere smaken heller. Liker bedre å juice brokkoli.

Eldeen

02.05.2012 kl.12:18

Frøken BitterSøt: Ja, det er veeeldig godt, så prøv i vei! :) Bare hyggelig, og takk tilbake. Blei helt nødt til å være med på Giveawayen din, hehe. ;)

Eldeen

02.05.2012 kl.12:19

E: Jeg har kun prøvd det i smoothie så langt, og i smoothie er det i alle fall helt fantastisk! :D Jeg fikk freebies jeg også, men nå blir jeg bare helt nødt til å bestille en boks. :D Hehe, ja, jeg foretrekker søte smoothies med bær jeg også, men klinker til med litt grønt innimellom. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits