Sjenerte orrfugler, trassete kattunge og annet som livet bringer med seg.

De gode dagene jeg fortalte dere om tok raskt slutt, og derav den heller labre aktiviteten på bloggen i det siste. Det trafikale grunnkurset jeg var med på i april tappa meg helt, og jeg har ikke gjort så veldig mye annet enn å sove, hvile og møte opp til de ulike behandlingene mine de siste ukene. Derimot er jeg er et lite skritt nærmere å ta billappen, så det er verdt både en og to og tretti nedturer i formen om jeg bare kommer meg gjennom det til slutt. 

I det minste har jeg kunnet kose meg med en film i ny og ne, og det får dagene til å gå litt lettere når jeg er dårlig. Nå har jeg mast flere ganger om dette, men for dere som kanskje ikke har fått det med dere, så er jeg en Buzzador. Det vil si at jeg får prøve ut ulike produkter/tjenester mot at jeg forteller om det til folk. Akkurat nå er jeg med i min første kampanje, og skal teste ut LOVEFiLM i to måneder - nå har jeg bare noen få dager igjen. LOVEFiLM er ei nettside hvor en kan leie filmer og spill. En får det levert i posten, og sender det gratis tilbake i en returkonvolutt som følger med. I tillegg kan en med det abonnementet jeg prøver ut, streame et ubegrensa antall filmer direkta fra nettsida deres. Helt genialt! Hvis dere også vil prøve det gratis i to måneder (18 års aldersgrense!), så gå inn på LOVEFiLM.no og bruk koden "van1203" når dere registrerer dere. Hvis dere ikke vil fortsette når gratisperioden er over, melder dere dere bare ut før perioden er omme. Det er ikke noe bindingstid eller noe som helst.

 

En av filmene jeg har sett i det siste. Bildet er lånt HER.

 

Selv om energien har vært på bunnen i det siste, takka jeg ja til et uvanlig tilbud jeg fikk for et par uker siden, og forrige torsdag pakka jeg sekken og blei med ut i skauen på orrleik! Det var den psykiatriske sykepleieren min som inviterte meg, og det var vel et slags lavterskeltilbud via kommunen. Jeg takka ja og hadde med meg Andreas. Vi var seks personer til sammen - en koselig liten gjeng. Det var heldigvis ikke langt å gå - kanskje 5-600 meter. Kvelden tilbragte vi rundt et bål, og jeg koste meg i massevis. Da klokka var rundt tolv, la vi oss til å sove i gapahuken. Dessverre slo hele kroppen min seg vrang, så jeg lå og vrei meg i smerter i 7 timer og fikk ikke sove et sekund - jeg som vanligvis sover så godt når jeg er ute.

Da klokka var sju, pirka jeg Andreas på ryggen og fikk ynka frem et "Jeg er så dååårlig" og da sa han "Da drar vi hjem", og så heiv han seg rundt og fikk pakka oss sammen. Hvordan jeg greide å gå ned til bilen forstår jeg ikke, men det gikk da på et vis, og jeg rakk akkurat å komme hjem før magen eksploderte (takk, alle makter). Det tok over to timer før jeg i det hele tatt greide å gå opp trappa så jeg fikk lagt meg i senga. Hele fredag, lørdag og søndag lå jeg rett ut, og på mandag var jeg fortsatt så dårlig at jeg ikke greide å komme meg til legekontoret slik jeg skulle. Jeg fikk forresten ikke sett noen orrfugl, men derimot hørte vi dem både på kvelden og rundt klokka halv fire om morgenen. Jeg har aldri vært med på noe lignende, så jeg synes det var kjempegøy med en ny og annerledes naturopplevelse, selv om moroa tok brått slutt for min del.

 

Det er meg dere ser i hjørnet på bildet, og de andre har jeg sladda i tilfelle de ikke vil bli kjendiser på bloggen min. ;) De hang opp tak over bålet, slik at vi kunne sitte tørt selv om det var regnvær.

 

På tirsdag hadde jeg hjemmebesøk av den psykiatriske sykepleieren min igjen, og så hvilte jeg meg fram til kvelden slik at jeg orka å øvelsekjøre opp til Aursmoen for å hente noen pakker fra iHerb og ta en liten snartur til mamma og dem. På onsdag hvilte jeg også mesteparten av dagen, for på ettermiddagen trengte jeg energien min til turen vi tok over svenskegrensa. Vi trengte et par ting på apoteket, mat til 17. mai, bensin og litt småtteri. Det blei ikke noen storhandel denne gangen, for det tillot ikke verken formen eller lommeboka, og det var det for så vidt ikke noe behov for heller.

 

Her er noe av det jeg hadde bestilt fra iHerb - en bodylotion med glitter, fotkrem, pulver til å lage "leskedrikk" av, barberkrem, erteprotein med sjokoladesmak og en vareprøvepakke med ulike søtninger fra Wholesome Sweeteners.

 

Ellers så var Frida-Elvira 15 uker på onsdag, og hun har virkelig kommet i trassalderen. Hun raser rundt her villere enn noen sinne, og hun driter i hva hun får lov til og ikke. Hun er fortsatt for lita til at vi vil slippe henne løs ute, så på onsdag satte jeg på henne sele og bånd, og hun fikk gå på sin første oppdagelsesferd ute i hagen. Hun syntes overraskende nok at det var helt greit å gå med bånd, og hun fantes ikke redd eller nervøs ute i den store verden. Hun ville se og snuse på alt. Edward-Sokrates synes også at det var kjempestas at Frida-Elvira var ute, men han synes at det var litt rart at hun gikk i bånd. Etter at hun fikk ut på onsdag, har hun blitt helt ram på å snike seg ut så fort vi åpner døra, så nå må vi være enda mer på vakt en før. Hun sitter i vinduskarmene og mjauer og vil ut og leke, så det har blitt en tur ut både i går og i dag også.

 

Slik står Frida-Elvira når hun drikker vann. Hihi. ♥

 

I går var det 17. mai (Gratulerer med dagen, dere!), og siden energinivået mitt er heller sårbart for tida, så bestemte Andreas og jeg oss for å ta det rolig hjemme fram til vi skulle til mamma og dem og spise middag og kaker på kvelden. Jeg sov nesten til elleve, spiste en lang og koselig frokost sammen med Andreas, og brukte dagen til å dusje, ordne meg, bake eplekake, steke ytrefilet av svin og lage tzatziki i et passe tempo. Deilig! Klokka sju reiste vi bort til mamma og dem, og der koste vi oss med deilig middag: Ytrefilet av svin, kjøttboller, grønnsaker, bakte poteter, kryddersmør og tzatziki. Etter middag var det kaker, og plutselig var det seint og på tide å komme seg hjem.

 


M-m-m, deilig soyalatte til 17.mai-frokosten!

 

I dag har jeg tatt det ganske rolig. Jeg priser meg lykkelig for at jeg var flink til å prioritere i går og ikke pusha meg til å være med på for mye greier, for da slapp jeg å bli så innmari dårlig i dag. Jeg har fått vaska litt klær (det var på høy tid) og har kost meg i hagen sammen med kattene. I dag satte jeg sammen tre bånd til Frida-Elvira, slik at hun fikk løpe litt mer, og det satte både hun og Edward-Sokrates pris på. :)Frida-Elvira og Edward-Sokrates. ♥

 

Nå har Andreas endelig kommet hjem fra jobb, så da avslutter jeg her, til fordel for en slapp fredagskveld med min kjære. God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

jiiji

18.05.2012 kl.21:31

så søte katter, regner med at det blir mye mas nå ja, neste runde er når de bytter tenner, da går de å biter på alt.

lovefilm har jeg prøvd før, så får nok ikke ny gratis periode.

hørtes ut som om det var en smertefull, men fin tur. litt misunnelig på opplevelsen, men ikke smerten. håper du klarer å samle deg sammen igjen :-)

jeg er nå på min 3. uke hvor jeg ikke er dårlig, helt utrolig.

Eldeen

18.05.2012 kl.21:44

jiiji: Ja, de er nydelige. <3 Er helt greit med litt kattemas - de gir jo så mye glede! :) Det kan være litt slitsomt med trassete kattunger til tider, men stort sett er det bare koselig.

Var du fornøyd med LOVEFiLM, eller? Vi er veldig fornøyd, men synes de er litt treige til å sende ut filmer - vi rekker ikke mer enn to i uka. Det er forsåvidt nok for vår del, for en kan jo streame filmer fra nettsida også, og det er jo begrensa hvor mange filmer en rekker å se i løpet av ei uke, hehe. :)

Jada, jeg samler meg nok sammen igjen. :) Smertene kan jeg til en viss grad leve med, men jeg sliter med å akseptere utmattelsen og det at jeg blir så kvalm og dårlig i magen når jeg blir sliten. Det hindrer meg i så mye! Jeg er i alle fall glad for at jeg greide å være med og at jeg fikk en ny opplevelse. :)

Herlig å høre at du er inne i en god periode! Håper det fortsetter slik! :D <3

jiiji

19.05.2012 kl.10:49

du kunne ikke streame når jeg var medlem, vi hadde det dyreste medlemskapet og slet med at filmene ikke kom fort nok. vi så veldig mye på film og merket fort at å bruke posten som leverandør tar tid. vi slet også med at de filmene vi ville se var det så lang venteliste på og det var veldig tilfeldig hvilke filmer på ønskelista vi fikk. som regel de nederst. samboeren min fikk seg jobb på en video butikk og vi stoppet medlemskapet.

kjenner til det med smerter vs/ utmattelse . utrolig hvor ødeleggende det er å være sliten.

Eldeen

20.05.2012 kl.21:35

jiiji: Ja, da skjønner jeg godt at dere sa opp. Posten er forsåvidt rask nok, for det tar bare en dag fra de sender til vi har filmen. Problemet er at det tar gjerne 4-5 virkedager dager fra vi sender, til de har registrert at de har mottatt filmene og sender ut nye filmer. Så de kunne godt ha vært litt kjappere, men det er greit nok. Så lenge jeg kan streame fritt antall filmer på nettsida deres og det fortsatt er mange filmer der jeg ikke har sett, så er jeg fornøyd. :)

Jeg veit ikke om det var slik da dere var medlemmer, men nå er det slik at en krysser av "Prioritet 1", "Prioritet 2" og "Prioritet 3" på filmene i leielista, og da sender de først de som ligger i "prioritet 1" hvis de er inne. Vi har fått førstevalgene våre hver gang, så synes det fungerer bra. :)

jiiji

21.05.2012 kl.11:15

det var slik med prioritering når vi var medlem også, men vi fikk nesten bare 3. selv om vi hadde veldig mange filmer på ønskelista over så var det sjeldent nyheter, de hadde vi allerede sett.

men de var helt nye når vi startet ( eller akkurat byttet navn) så de har nok blitt bedre. meldte meg forresten som slik produkttester jeg også, men fikk ikke satt deg som verver fordi jeg ikke viste brukernavnet ditt.

Eldeen

21.05.2012 kl.17:37

jiiji: Ååh, så kjipt. Godt at de har blitt bedre nå da i alle fall. :D Brukernavnet mitt er Eldeen, men det kunne du jo ikke vite. ;) Håper det kommer noen fine kampanjer du kan være med i snart. :D

Cathrine

21.05.2012 kl.18:19

Så gøy å dra ut i skogen for å se orrfugl, men dumt du ble dårlig og ikke fikk sett noen :/

Hvordan smaker det erteproteinet egentlig? Har en liten prøvepose, men har ikke tørt å åpne å smake enda, enda mindre vet jeg hvordan jeg skal bruke det :P

jiiji

21.05.2012 kl.18:20

fikk ikke sette det inn i ettertid :-(

Eldeen

21.05.2012 kl.19:06

Cathrine: Det var nå gøy så lenge det varte, uansett. :D

Det smaker litt som melkesjokolade. Jeg har kun brukt det i smoothie så langt, men til gjengjeld så er jeg HELT hekta på å ha det i smoothiene mine for tida. Det er bare sååå godt! Jeg har posta en oppskrift her:
http://eldeen.blogg.no/1335524227_skogsbrsmoothie_med_s.html

I dag prøvde jeg en lignende smoothie, med blåbær, naturell soyayoghurt, erteprotein med sjokoladesmak, stevia vanilla creme, hampfrø, peanøttsmør og litt vann. Nyyydelig. :D

Eldeen

21.05.2012 kl.19:07

jiiji: Nei, det kunne jeg nok tenke meg, men det gjør ingenting. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits