Mangler både energi og ro i ræva. ;)

Har du det noen ganger slik at du er for trøtt og sliten til å greie å gjøre noe - men samtidig er for oppsatt på å gjøre noe til at du greier å hvile? En slik dag har jeg i dag. Jeg går rundt meg selv og får ikke gjort noe som helst, men samtidig har jeg ikke ro i kroppen til å gå og legge med nedpå litt heller.

Jeg hadde litt energi et par dager denne uka her, og som vanlig greide jeg ikke helt å se meg berga. Etter å både ha gjort litt husarbeid, bakt kake, hatt besøk av et par hyggelige damer som jeg har blitt kjent med her i bygda (Renate og Veronica), vært borte hos familien en tur, hatt besøk av ergoterapaut og av lillebror-Benjamin på bare to dager - så er jeg temmelig tappa i dag. Ikke så rart kanskje, dette er jo mer aktivitet på to dager enn jeg vanligvis har på et par uker. Jeg har hatt det så fantastisk bra!

Andreas er i Vestfold for å hjelpe faren sin med å flytte, og kommer ikke hjem før i morra. Siden lillebror-Magnar skal konfirmeres på søndag, så blei jeg hjemme for å lade batteriene til det. Problemet er bare at det ser ut til at batteriladeren er litt defekt, og så langt blir batteriene bare flatere og flatere. De gode dagene har gitt meg fornya motivasjon og rastløshet, og jeg har så skrekkelig mye jeg har lyst til å gjøre: Rydde kjøkkenet, tørke støv, støvsuge, legge på plass tøy, vaske gulvene, vaske badet, rydde hobbyrommet og soverommet, lage meg noe godt å kose meg med i kveld, lage ei raw kake til konfirmasjonen, gjøre klart til å bake flere kaker i morra og så videre. Lista fortsetter i det uendelige. Dessuten kunne jeg egentlig tenkt meg å dra bort til mamma og dem og være sammen med familien hele helga, for de har huset fullt av mange av mine kjære slektninger, og jeg er så innmari selskapssyk. Konfirmasjonen skal være i bedehuset rett ved siden av huset vårt, så jeg får vel litt selskap i morra når de skal bort og gjøre klart.

I morra når Andreas kommer hjem, skjer det forresten noe veldig spennende her hjemme som jeg har ønska meg i to år og gleda meg til i tre uker nå. Jeg vil ikke fortelle dere hva helt enda, men jeg lover dere: Bilder og blogginnlegg kommer så fort jeg har tid og krefter til det!

Enn så lenge så skal jeg ta meg noe mat, og etterpå se om jeg greier å enten få gjort noe - eller få sovet. Nå begynner det jo snart å bli så seint at jeg kan legge meg for kvelden også - og heller stå opp til skikkelig tid i morra.

 

Jeg skulle ønske at jeg var like god til å slappe av som denne søtingen her. ♥
Da hadde jeg nok fått gjort mye mer av det jeg har lyst til å gjøre!

Bildet er lånt på We♥it, HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

meblogg

01.06.2012 kl.20:34

Jeg har også lyst å rydde, vaske og lage det koselig rundt meg. Men neida...det går ikke...ikke fordiom jeg slapper av som kattepusen på bildet, for det gjør jeg. Sover, slapper av, hviler... Den indre uroen tar jeg ut her ;)

Gleder meg til bilder og er spent på hva det er!

Eldeen

01.06.2012 kl.21:22

meblogg: Jeg føler at jeg ikke gjør så mye annet enn å "slappe av" jeg heller. Problemet er bare at jeg føler ikke at jeg får utløp for den indre uroen min, så jeg slapper liksom ikke av selv om jeg slapper av - om du skjønner hva jeg mener? Noen dager greier jeg å stenge av, men veldig ofte, og særlig etter noen gode dager hvor jeg har fått en smakebit av LIVET, så spinner tankene og rastløsheten rundt-rundt-rundt og jeg får ikke fred. Jeg vil leve livet!

Hihi, jeg gleder meg til å vise dere hva det er. :D

Guðný Pálína

01.06.2012 kl.22:25

Jeg kjenner veldig godt dette med at være energiløs, men på samme tid full av indre uro.

Eldeen

01.06.2012 kl.22:32

Guðný Pálína: Det er godt å høre at det ikke bare er jeg som har det sånn. Hva pleier du å gjøre når du har det slik? :)

Fotografijenta

01.06.2012 kl.23:50

Åh, jeg vet akkurat hva du mener. Vanskelig å vite hva man skal ta seg til i slike øyeblikk/perioder.

Spennende da, at du får til noe du har ønsket deg såpass lenge, lurer på hva det kan være ;)

// Tusen takk :) Kan gjerne lage til deg også om det er av intresse :) Selve "kjeksen" er av fimo ja ;)

Filippa CH

02.06.2012 kl.05:34

Skjønner hva du mener!

veienmintilminemål

02.06.2012 kl.10:07

Skjønner godt hva du mener her ja : )

Guðný Pálína

02.06.2012 kl.19:01

Uff da, det var et vanskelig spørsmål. Før i tida pleide jeg at fylle på tanken med falsk energi (slikkeri og andre søte saker), men det har jeg (nesten) sluttet med nå. I hodet mitt vet jeg at jeg burde slappe av og hvile når situasjonen er slik at jeg er kjempetrøtt, men når jeg er rastløs på samme tid, så klarer jeg ikke det. I dag f.eks. så endte det med at jeg satte sommerblom i potter og skiftet jord på inneplantene mine (alle tre). Ikke det lureste at gjøre, men jeg klarte ikke at la være. Spesielt siden været var så utrolig bra. Men jeg gjorde ikke allt på en gang, jeg var nødt til at ta pauser inn imellom. Akkurat nå føles det ganske bra, men jeg frykter litt morgendagen...

Eldeen

09.06.2012 kl.19:37

Fotografijenta: Ja, det er vanskelig. Greier liksom ikke å slappe av selv om en setter/legger seg ned, men greier ikke å få gjort noe om man prøver heller. Frustrerende!

Hihi, det var en liten kattepus! Han er dødsskjønn og helt perfekt! :D <3

Har dessverre ikke råd til å kjøpe noe av deg (eller noe som helst annet for den saks skyld) nå, men hvis du vil, kan jeg godt "reklamere" litt for deg her på bloggen min? :) Bare å si ifra. :)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:37

Filippa CH: Godt jeg ikke er den eneste. ;)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:37

veienmintilminemål: Hehe, jeg er tydeligvis ikke aleine, og det er godt å se at det ikke er bare meg som har det sånn til tider! :)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:40

Guðný Pálína: Det har jeg slutta med også. Nå fyller jeg heller tanken med ekte energi fra supermat og annen sunn, næringsrik mat. Det hjelper en del, men ikke på den verste utmattelsen - da er det liksom ingenting som hjelper.

Jeg har blitt litt flinkere med energiøkonomisering og avspenning, men jeg ryker stadig på en smell fortsatt, så jeg har en lang vei å gå. Det er så vanskelig å kjenne mine egne begrensninger når jeg endelig har en god dag! :)

Håper morgendagen blei fin. <3

Fotografijenta

15.06.2012 kl.14:01

// Åh så spennende med katt da! Utrolig nydelig en også ;)

Oi, så utrolig snilt av deg å ville reklamere. Det må du gjerne gjøre hvis du selv ønsker det :) Utrolig hyggelig av deg!

Ha en flott dag videre :)

Eldeen

22.06.2012 kl.14:30

Fotografijenta: Ja, han er kjempeskjønn. <3 :) Vil gjerne reklamere for deg - kan jeg låne noen bilder til innlegget mitt? :) Ha en fin dag du også! :D

Fotografijenta

23.06.2012 kl.12:49

// Ja du må gjerne låne :) Er så koselig at du vil gjøre noe sånt! Tusen takk igjen :)

Eldeen

29.06.2012 kl.13:27

Fotografijenta: Bare hyggelig! Men jeg får ikke kopiert bildene fra bloggen din, så kanskje du sender noen til meg på mail? :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits