Vårt nye tilskudd i familien - Storm-Alexander.

På fredag fortalte jeg dere at det skulle skje noe spennende her på lørdag og at jeg skulle blogge om det så fort jeg hadde mulighet. Det som skjedde, var at vi fikk en liten kattunge! Vi bestemte oss allerede for to år siden at vi skulle ha en oransje kattunge, men vi ville vente et år, slik at Ella og Edward-Sokrates rakk å bli et år gamle først. To små kattunger på en gang var liksom nok.

Da det hadde gått et år, forsvant Stella, og siden vi ikke visste om hun kom tilbake eller ei, fant vi ut at det var best å vente med å skaffe en til, slik at hun ikke blei skremt vekk herfra igjen hvis hun skulle finne på å komme tilbake. Før vi fant noen oransje kattunge i år, så blei Ella påkjørt og drept, så plutselig var det bare Edward-Sokrates igjen her. Vi var raske med å få oss en ny kattunge, og Frida-Elvira har bodd hos oss i litt over to måneder allerede.

For tre uker siden kom vi endelig over en oransje katt som ikke hadde blitt gitt bort enda. Den bodde på Nøtterøy, 2-3 timers biltur fra oss. Heldigvis for oss, skulle den gis bort akkurat den helga Andreas skulle nedover til Vestfold for å hjelpe faren sin med å flytte, så det passa jo kjempebra. Da blei det endelig en oransje katt på oss! Eller - egentlig, så er han ikke så oransje som vi trodde - han er mer brun (som en Toller). Det spiller over hodet ingen rolle hvor oransje eller brun han er - for han er helt perfekt!

Han flytta inn her ca. halv åtte på lørdagskvelden, og får bo på badet om nettene og når vi ikke er hjemme enn så lenge. Jeg tror ikke det blir nødvendig så veldig mange dagene, for han og Frida-Elvira har allerede blitt ganske gode buddies og flyr rundt her som to virvelvinder. Det er fortsatt litt knurring og fresing innimellom, men det ser ut til at de kommer til å bli perlevenner. Storm-Alexander er fortsatt litt redd for Edward-Sokrates, men det ser ut til å gå veldig bra det også. Siden Edward-Sokrates er mye ute om dagen så har de ikke hatt så mye tid sammen enda, men det har gått veldig fint så langt.

Navnet Storm-Alexander betyr forresten "ivrig, forsvarende mann", og dette er også et navn som bare ramla ned i hodet på meg og føltes helt riktig. Egentlig skulle den oransje pusen vi skulle skaffe oss hete "Lille-Krokodille" eller "Lille-Krokodille-Brillefille" (hahaha! Ikke spør!), men siden de to andre har så fine, ordentlige navn, så måtte det et ordentlig navn til her også. ;)

 
Er han ikke fiiin??? ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

Lene

04.06.2012 kl.14:44

Så skjønn ! <3

jiiji

04.06.2012 kl.14:54

nydelig....

noen ganger kan man bestemme navn på forhånd, andre ganger vet man navnet med en gang man ser dem. ting går ikke alltid som planlagt. jeg skal ikke si noe på første tanke av navn, jeg kalte hamstret mitt for pus.

Cathrine

04.06.2012 kl.20:55

Så herlig! Han var jo dødsskjønn! Minner om katten jeg har hos pappa :)

Nblogger

05.06.2012 kl.08:45

Fin blogg! Legg den til på norgesbesteblogger.net, kanskje du vinner :)

Tante Jul

05.06.2012 kl.20:20

JO, han er fiiin :-)

Jeg lurer forresten på om ikke barnet i bloggen "http://myruin.blogg.no/" heter Storm Alexander, jeg. Storm heter han definitivt, og jeg vet at han har et dobbeltnavn, og så lurer jeg som sagt på om det andre navnet er Alexander.

Eldeen

09.06.2012 kl.19:41

Lene: Jaaa! <3

Eldeen

09.06.2012 kl.19:43

jiiji: Ja, han er dødssøt! :D Hehe, ja, det har du rett i. Navnet Storm-Alexander "kom til meg" før jeg hadde sett han i virkeligheten, men etter at vi hadde bestemt oss for at det var han vi skulle ha. Jeg var ikke helt sikker på om vi skulle bruke det navnet, men da jeg endelig fikk se han i virkeligheten, så visste jeg plutselig at det var en Storm-Alexander han var - og Andreas sa seg enig, så da blei det det. :)

Hihi, hamsteren min het Hamstrus. :)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:45

Cathrine: Ja, han er nyyydelig! <3 Jeg har aldri hatt en katt som ser sånn ut, så for meg er han helt unik. :) Har ønska meg en oransje pus kjempelenge. :-D Har hatt et par som hadde oransje felter da jeg var lita, men de så helt annerledes ut. Katter er så fantastisk vakre dyr. <3

Eldeen

09.06.2012 kl.19:46

Nblogger: Takk. :) Skal se på det. ;)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:47

Tante Jul: Jaaa, da er han! <3 :D Ooh, så kult! Storm er jo ikke et veldig vanlig navn i grunn, og Storm-Alexander er i HVERT FALL ikke det, så det er jo kjempetøft om vår lille pus faktisk har en navnebror! ;D Fint er det uansett, synes jeg. :D

Astrid

11.06.2012 kl.12:46

Så nydelig! <3

Eldeen

12.06.2012 kl.21:17

Astrid: Jaaa. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits