Slik har den siste uka vært. :)

Den siste uka har jeg vært nærmest i koma, så selv om jeg har hatt store planer om det hver eneste dag og har hatt all verdens med tid til å gjøre det, så har jeg ikke fått blogga noe mer etter mandagen. Men, nå er jeg her, så smil og vær glad!

Forrige uke blei mildt sagt litt mer krevende enn jeg hadde trodd. Misforstå meg rett - jeg hadde ei super uke (!!!), men det har sin pris i ettertid. Jeg fikk susa meg til å gjøre litt husarbeid på fredagen selv om jeg egentlig burde ha ligget i senga og lada batteriene, og på lørdagen fortsatte jeg. Rydda og støvsuga og tørka støv og greier - det er ikke så ofte jeg gjør slikt lenger, hehe. Bakte et par kaker til konfirmasjonen til lillebror-Magnar, var en tur i butikken, laga waldorfsalat, hjalp mamma og dem å pynte på bedehuset og tok imot lille Storm-Alexander. Hadde tenkt å lage et par rå kaker også, men verken tid eller energi strakk til, så det blei med ei eplekake og ei sjokoladekake, uten melk, gluten og raffinert sukker - så klart. :)

 

Her ser dere eplekaka og sjokoladekaka jeg bakte. :)

 

På søndagen var det dags for konfirmasjon, og jeg svevde gjennom dagen på viljestyrke, adrenalin, endorfiner og smertestillende. Utrolig nok holdt jeg ut helt til siste slutt, til tross for fire dager på rappen med mye mer aktivitet enn jeg vanligvis har. Jeg var seriøst redd for at jeg ikke skulle greie å komme i det hele tatt da jeg la meg på lørdag, så jeg var utrolig glad og letta da det gikk så fint. Jeg tror jeg kan takke triggerpunktsinjeksjonene jeg fikk ei uke tidligere for at det gikk så bra som det gjorde. :)

Selskapet blei holdt på bedehuset, vår nærmeste nabo. Vi var 39 stykker om jeg ikke tar helt feil, og det kom folk fra fjern og nær. Jeg koste meg masse, og det var som vanlig hyggelig å se igjen slekt som jeg ikke ser så alt for ofte. Lillebror-Magnar underholdt oss med pianomusikk, og jeg blei så stolt og imponert over lillebror-Magnar som er så superflink at jeg fikk gåsehud. Supermann-mansjettknappene som han fikk av oss, er i aller høyeste grad kledelige. Etter at de fleste hadde reist hjem og bedehuset var rydda, dro vi bort til mamma og dem og var der i noen timer - med god underholdning av lille nevø-Dennis som stabba rundt som en spirrevipp og sjarmerte alle i senk.

 


Lillebror-Magnar. ♥

 

På mandagsmorgenen dro Andreas avgårde på jobb, og overlot meg og kattene til oss selv helt til i gårkveld! På tirsdag hadde fikk jeg et lite besøk av lillebror-Benjamin som ville leke med kattungene, og et hjemmebesøk av den psykiatriske sykepleieren som jeg helt hadde glemt oppi alt sammen. Ellers har jeg tilbragt hele uka i senga og i sofaen, med Frida-Elvira og Storm-Alexander løpende rundt meg som to virvelvinder. Særlig den ene dagen var de helt ville der de løp rundt meg i sofaen, med klørna ut. Stoffsofa + syntetiske tepper + katteklør = statisk elektrisitet. Og hvor fyker mini-lyna? Jo, rett inn i meg, så klart. AUAUAU.

 

Selv om kattunger er underholdende når de er våkne, blir jeg ikke akkurat lei meg når de ser sånn ut heller.

 

I gårkveld kom endelig Andreas hjem, og etter en sein tur på butikken, blei det hamburgere (veggisburger for min del) og pommes frites etterfulgt av Sørlandschips - alt akkompagnert av "Sjakalen" på Blu-Ray. Vi la oss alt for seint, og Andreas trodde visst at han skulle dø litt da han satt i senga i dag tidlig og visste at han måtte opp. Han hadde nemlig meldt seg på et sykkelløp som var i dag, så han var ute av huset før åtte. Etter ei laaang arbeidsuke og alt for lite søvn, så virka det ikke som om det var det som frista mest, men han kom seg avgårde. Jeg derimot, sov videre ei stund til.

Nå har Andreas endelig kommet hjem, og jeg har brukt en hel evighet på dette blogginnlegget. Nå er det nok på tide at jeg avslutter, får meg litt mat og tilbringer litt tid sammen med min kjære. Det blir film i kveld også, "The Punisher - War Zone" på Blu-Ray. I morra tror jeg det blir en usedvanlig rolig dag, og forhåpentligvis finner Edward-Sokrates ut at han skal ta seg en tur hjem i løpet av helga. Han forlot meg nemlig på tirsdag og siden har jeg ikke sett han. Mistenker at han er lengre oppi bekken her og koser seg med å fange salamandere, men nå synes jeg det er på tide at han kommer hjem og forteller oss at alt er bra. Jeg trodde ikke kastrerte katter skulle dra på ferie på egenhånd, jeg?

 

Koseklump - jeg savner deg!

Håper dere har ei fin helg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits