Tomt og ensomt i senga - i natt igjen.

Jeg burde absolutt gå og legge meg - før jeg sovner her jeg sitter. Senga er å foretrekke, selv om jeg må sove der aleine for 6. gang på 11 netter. Andreas er nemlig borte i natt også - denne gangen er han vakt på et overnattingsarrangement for klassen til stesøster-Madelen. Er han ikke snill, vel? :) Jeg fatter i grunn ikke hvorfor jeg fortsatt er våken - jeg antar at jeg er sympativåken. Dessuten er døgnrytmen min litt så-som-så etter ei uke hvor jeg har vært mer eller mindre sengeliggende. Og så kan det nok ha noe med den skjønne kattungen som ligger ved siden av meg og sover og er så skjønn som det går an. Jeg kunne selvfølgelig tatt han med meg opp i senga, og kommer antakelig til å gjøre det ganske snart - men det har som regel den konsekvensen at lille-trøtte-kattungen forvandles til hypre-våkne-"hva-i-all-verden-er-alt-dette-"-kattungen og at det ikke er så lett å sove allikevel.

 

Sovepus. ♥

 

Formen har så smått begynt å bli litt bedre, og jeg håper det fortsetter den veien, for til helga har jeg planer av det romantiske slaget. Det er ikke akkurat noe jeg har alt for ofte, så jeg krysser fingrene for at kroppen vil spille på lag med meg til helga, slik at jeg kan kose meg sammen med min kjære. 

I dag har jeg vært hos fysioterapauten, og har fått både massasje, laserbehandling, kinesiotape over skuldrene og triggerpunktsplaster på kjevene. Til en forandring ikke knæsj rosa, knall blå eller svart kinesiotape, men hudfarga! Hurra! Triggerpunktsplastrene er jo ikke akkurat kjempediskré, men de skal tross alt bare sitte på til i morgen.

 


Rutenettet i ansiktet er det ene triggerpunktsplasteret. Kinesiotapen kan dere så vidt se. Den synes selvfølgelig bedre i virkeligheten enn på bildet, men det er ingenting i forhold til de jeg vanligvis får.

 

I dag var også min første dag med drosje til og fra fysioterapibehandlinga, og du verden! For en forskjell! Istedenfor å krasje på sofaen da jeg kom hjem, og bli liggende der resten av dagen og kvelden (og dagen etter), så kunne jeg faktisk sette meg i bilen da Andreas kom hjem, øvelsekjøre til Bjørkelangen, ta en tur på biblioteket, Cubus og apoteket og kjøre hjem igjen.

 

Jeg greier aldri å bestemme meg for bare en eller to... ;)

 

Jeg har svidd av en hel formue på apotekvarer og egenandeler i dag. Frikortet mitt har ikke kommet enda, men det kommer forhåpentligvis snart. I dag var det nemlig tvingende nødvendig med noen nye astmamedisiner til den nette sum av drøye 400 kroner (!!) - og i tillegg kom jo egenandelene på pasientreisene på totalt 260 kroner. Jeg blir helt svett.

Som om ikke det var nok, har jeg bestandig (i alle fall de siste 12 åra, og helt sikkert før det også) slitt med bruxisme, altså at jeg skjærer tenner og biter tennene sammen når jeg sover. Jeg hadde en gang ei bittskinne, men jeg beit den i stykker og har ikke tatt meg råd til å få tilpassa noen ny etterpå. Den siste halvannen uka har jeg vel nesten bitt tennene mine i fillebiter og det gjør så vondt at jeg blir småsprø. Siden jeg ikke har råd til å gå til tannlegen med det første, bestemte jeg meg for å prøve en slik bittskinne fra apoteket som en kan tilpasse selv. Gikk til innkjøp av en i dag, og håper på det beste. Det skulle være så lekende lett - men HAHA. Nå har jeg prøvd 5 eller 6 ganger og jeg har fortsatt ikke fått det helt til. Vel - jeg får prøve igjen i morra, og satse på at jeg får det til da. Den siste gangen jeg prøvde blei i alle fall mer vellykka enn de første gangene, så jeg er vel på rett vei. Jeg håper at det funker, for sånn det er nå, så kvier jeg meg for å sove.

 


Bildet er lånt HER.

 

Neeei - nå får jeg vel avslutte og gå og legge meg, selv om det frister mye mer å sitte her og "småprate" med dere. Problemet er bare at nå er jeg så trøtt at hjernen mer eller mindre har kortslutta, hehe. God natt, folkens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Renatii

12.06.2012 kl.13:49

Ei sånn biteskinne burde jeg skaffe meg også. Fikk høre av Henrik at jeg gnisser tenner i søvne når jeg var hos han, så er vel greit å skaffe noe sånt. Rart at ingen har lagt merke til det før, men kanskje det er noe jeg har begynt med nå..? Oh, the mystery.. :p

Så bra at du følte deg bedre etter å ha tatt drosje til og fra fysioterapien da! Det liker vi! :)

Eldeen

12.06.2012 kl.21:22

Renatii: Da er det greit med ei bittskinne ja. Ikke bra å ødelegge tennene sine med gnissing og biting. Hehe, jeg visste ikke om at jeg skjærte tenner før jeg var sånn 13-14, da ei venninne hadde guts nok til å si ifra. Jeg skjærte så innmari at jeg holdt henne våken store deler av natta... Var flere som hadde hørt det før, men ingen som sa ifra til meg. De trodde vel at jeg visste det - eller kanskje de var redde for å si noe - jeg aner ikke. Hehe. :)

Jeg har allerede slitt ned tenne mine ganske mye på begge sider, så jeg må absolutt bli flinkere til å beskytte tennene mine mot dette.

Og ja, jeg er så sjeleglad for at jeg endelig har fått ting i orden med Pasientreiser slik at jeg får drosje til og fra behandling. Da kan jeg ENDELIG trappe opp hyppigheten på behandlinga litt igjen også, så kanskje jeg får noen fremgang. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits