Oslo Vegetarfestival og Sankthans!

Forrige lørdag sto jeg tidlig opp (riktignok forsov vi oss en time) og tok med meg min kjære innover til Oslo. Da var det nemlig tid for Oslo Vegetarfestival! Jeg øvelseskjørte helt inn, men da det var på tide å tråle byen for en eller annen parkeringsplass, så tok Andreas over - da turte jeg ikke mer! Vi entra området omtrent en time etter åpningstid, og starta med å gå litt rundt i de forskjellige bodene. Det tok ikke mange minuttene før jeg allerede hadde svidd av noen kroner i boden til Norsk Vegetarforening. Jeg kjøpte et par bøker som jeg har ønska meg lenge, og en bunke med hefter.

 

"Den norske vegankokeboken" av Vilje Bech. Masse deilige veganske oppskrifter - i tillegg er mange av oppskriftene også glutenfrie! Hurra! Boka kan kjøpes HER.

 

"Raw Cake" av Caroline Fibæk. Kan kjøpes HER.

 

Diverse hefter om vegetarisme og veganisme. Kan kjøpes HER.

 

Her og der fikk vi med oss en og annen smaksprøve. Vi fikk risdrikk, soyafløte, sjokolade, te, iste og melke- og glutenfri ostekake.

 

Jeg måtte selvfølgelig også tilbringe en del av dagen ved boden til Økosjokolade, hvor jeg fikk en hyggelig prat med Anette (veganbohemen). Kjøpte med meg rismelkpulver som jeg skal teste ut i sjokolade, en haug med rå sjokolade og et par raw brownies som jeg glemte å ta bilde av.

 

Etter en runde i hallen, gikk vi ut for å finne noe å spise. Før jeg kom så langt, var jeg så heldig å treffe på en av mine desiderte favorittbloggere, Silje (siljesreise). Kjempekoselig! Fikk også hilse på Christina (veganvoff) og ei annen jente som jeg er usikker på om blogger - og i tilfelle hvor. Etter at vi hadde prata litt, bestilte jeg meg raw food tallerken med salat, pastinakkris med rødbeter, kikertboller med soltørka tomater, pesto og cashewdressing. Åååh, himmel!

 

Dessert måtte jeg selvfølgelig også ha, så jeg bestilte en tallerken med tre ulike raw kaker. M-m-m. Jeg trodde jeg skulle få en gastronomisk orgasme der og da. Det finnes seriøst ikke noe bedre enn raw kaker. Hvis ikke jeg tar helt feil, så var det Funky Fresh Foods som sto for både maten og kakene mine. Andreas kjøpte mat inne, og han fikk en gryterett og noen innbaktegrønnsaker og litt sånt som jeg glemte å ta bilde av.

 

Appelsin- og jordbærjuice måtte også til!Og så kom Ida og samboeren hennes, Pål, og vi bytta bursdagsgaver. Med tanke på at jeg hadde bursdag i januar og Ida i februar, så var det på tide, hehe. :) Jeg fikk et veldig fint maleri med ei ku på (som hun har malt selv) og en fancy penn.
Slik så uteplassen ut! Oppi et av de telta der oppe kjøpte jeg maten min.

 


Slik så det ut inne i hallen. MASSE folk! Nederst til høyre står forresten Ina (mewkid) og selger produkter fra Lush.

 


Hos Veganlife kjøpte vi denne sjokoladen som vi delte (og som for min del var aaalt for søt) og noen oster fra Teeze.

 


Klokka tre, fire og fem var vi på ulike foredrag, og her et et bilde fra det ene av dem. :)

 

Etter det siste foredraget, så var festivalen slutt - og da var det jammen slutt på meg også. Andreas måtte ta seg av kjøringa, og vi svippa innom en Meny-butikk for å hamstre litt mat. Vel hjemme mekka vi oss veggisburgere i full fart, og så hadde jeg kommet meg såpass til hektene at vi våga oss en liten tur bort til familien rett borti her på Sankthansfeiring. Var hjemme og i seng før tolv - og har i grunn stort sett befunnet meg mer eller mindre liggende/sittende siden den gang.

 

Stekusine-Malin og meg!

 

Stekusine-Malin, meg og stefetter-Caper.

 

Lillebror-Benjamin og stefetter-Casper.

Var du på Vegetarfestivalen?
Hadde du en fin Sankthans?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Kristine

30.06.2012 kl.22:56

Åh den jordbær og appelsin juice så godt ut. Nå fikk jeg skikkelig lyst på juice. Smakte den godt?

Virker som du har koset deg :)

Krinstin

30.06.2012 kl.23:20

Det ble ingen festival på meg i år, men det var fordi jeg ble bestemor dagen før! -så det var helt i orden :D

Cathrine

01.07.2012 kl.19:14

Så ut som du koste deg! Skulle så gjerne ønske jeg kunen vært med! Håper de legger det til en helg jeg har fri enste år, for har så lyst til å være med! :)

Eldeen

02.07.2012 kl.12:13

Kristine: Det gjorde den! :D Jeg koste meg masse! :D

Eldeen

02.07.2012 kl.12:14

Krinstin: Det høres jo ut som et HELT greit alternativ det også! ;D Gratulerer så mye! :D

Eldeen

02.07.2012 kl.12:14

Cathrine: Krysser fingrene for at du får bli med neste år. Det er sååå koselig der! :D

Elin

02.07.2012 kl.16:39

Høres ut som en fin opplevelse , og ja raw kaker er YUM! Funky fresh er kjempe dyktige. Neste år må jeg få kommet meg avgårde ;-D

Silje Silje

05.08.2012 kl.20:00

Var kjekt å treffe deg også! :-)) Og hun jeg var sammen med har ikke blogg.

Håper du har det bra!

Eldeen

06.08.2012 kl.12:26

Elin: Det var det! =) Raw kaker er best! :D Nå har de jo kommet med bok også - den mååå jeg bare ha! :D

Eldeen

06.08.2012 kl.12:27

Silje Silje: Takk for det! :) Jeg har det bra - håper du har det bra du også! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits